IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    De ez nekünk érv azaz innen mondjuk 20-30 embernek ,plusz az angol fórumra írkáló megint mondjuk 100 főnek ,de ők nem pár száz egyénnek akarnak csinálni játékot,vagyis ők így gondolják,hogy pontosabb legyek.
    Ők úgy vannak vele,hogy nem a vér szimes arcok lesznek a legnagyobb vevőkör ,(bár nem értem miért nem lehet be és kikapcsolni a gépek vezérlését stb) így kb xarnak is rájuk. Még az sem érv nekik,hogy jelenleg csak elborult szimes arcok vették meg 100 dodóért a félig kész játékot ,és persze ,hogy ők a hangosak,meg a tesztpályán a full dominál. Különben mennyien is lehetnek? Szerintem nincs ezer ember ,jó ha 500 világszinten. De lehet sokat mondok.
    A 3*7 úgy gondolja,hogy egyrészt az oroszok sokan megveszik,másrészt majd a wártündérből jönnek majd srácok,ha nem is átcsábulnak de párhuzamosan mindkettővel fognak játszani.
    Valahol olvastam ,hogy az 1C milyen elvárásokat támaszt feléjük eladás tekintetében ,szerintem irreális a dolog mert igen nagy szám volt.
    Úgy hogy nyugodj meg ,vergődhet itt akárki ,de ez nem lesz a szimek gyöngye.
    Annó az Il2 az megelőzte a korát ,és sok éven át még a mai napig is sikeres,ilyet szimben sose látott senki,kb olyan mint annó volt a Hilfe Life. Hogy a mai korban is letudjon tenni valami hasonlót egy cég ahhoz sokkal több kell mint amit a 3*7 akar.
    És azt sem értem mi ez a szimektől való elfordulás,hisz a ROF azért komoly progi,de gyanítom közel sem akkora siker mint sokan gondoljátok ,így meg sem próbálnak még egy hasonlót sem.