IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár ezen moralizálni, én sem akarok, de ez a kifogás már sokat nem számít úgy kb. 100 millió embernek.
Hecker007
Ha nem az õ fegyverét használták volna akkor lett volna helyette más, arról hogy mire használják amit tervezett, nem õ tehet.

Nem úgy értettem, hanem tekintve az általa koppintott fegyver elég rossz hatással volt az emberiségre, mondhatni ahol kézbevették, ott egyfajta mûszaki fogamzásgátlóként lett használva, most éppen Szudánba.
Her Laca
Földbe?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vajon õ hová fog kerülni?
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

whiteskull
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Hecker007
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Papa01
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Békés és szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Csak így egyszerûen a munkából.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ja, ez is lengyel csaj, mint akit Fürtös linkelt...<#szeret>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Boldog Karácsonyt minden virtuális pilótának!
Csak vigyázzatok, nehogy elvigyen a rendõr, ha részegen randalíroztok az utcán!
Illetve ez a rendõr elvihetne... <#szeret>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kellemes ünnepeket mindenkinek!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ott van a szeren a kiscsaj!
<#vigyor>Boldog karácsonyt srácok.

<#banplz>

No hát akkor:
Boldog karácsonyt!
Asszonypajtás ne legyen a közelben,mert "khmm van fa rendesen a kunyhó elõtt" A végén a havat is leseprik a farakásról<#idiota>

A Béna.

Her Laca
Kis segítség,ha nem kapnátok,avagy drágállnátok a fenyõfát.
Az illat is garantált .

Kellemes ünnepeket mindenkinek !
Her Laca

mijki
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
No akkor én is had kívánjak mindenkinek boldog ,békés karácsonyt .

Boldog Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet Kívánok! Frenky

Most úgyis van idõ rá, lehet gyakorolni !

Boldog Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet Kívánok!

Vagy ha magánszemély akkor nehogy megtetszen valakinek és a nyilvántartás alapján megtalálja és meglovasítsa.

Egy kis lazitás.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Mert kereskedõ árulja legtöbbször és nem akarja, hogy a rendszám alapján megtaláld az autót és így kihagyjad õt a bizniszbõl.
Kicsit OFF
Az autóhirdetésekben miért maszkolják ki a képrõl a rendszámot? Azzal együtt hogy szöveg alapján tulajdonostól eladó.

IL2-ben ki lehet kapcsolni a képernyõre íródó rádióforgalmat ?
üdv😊 de így kell. csak egér legyen a bot helyet😄DD
Her Laca

Her Laca
"Hitvitákba egyébként sem szeretek bonyolódni. Addig lenyugszanak a kedélyek. "

Na itt a tévedés. Szó sincs hitrõl. Tényekrõl,számokról,fizikáról van szó.
Minden más érdektelen.Tetszik ,nem tetszik qrva mindegy.
Az,hogy egyesek mindennek tapsikolnak amit a kollegák csinálnak ,nem jelentio azt ,hogy jól is csinálják.
Ha tudsz bizonyítékokat gyûjteni ami alátámasztja,hogy egy repülõ eszköznek így kell viselkednie a levegõben ,én komolyan mondom megkövetlek. Azt ,hogy szerinted ,mert ,meg csak talán mellõzzük😊
Mert hitem szerint én birtokában vagyok olyan érveknek, amik az én álláspontomat támasztják alá mégpedig elég stabilan😊

Hecker007
Nono, most az atag is egy határ szar, a messzák le vannak butítva a shitet meg alig lehet lelõni, mert golyóálló lett...

Pár nap múlva tudok csak válaszolni. Hitvitákba egyébként sem szeretek bonyolódni. Addig lenyugszanak a kedélyek.
Nem, csak a Clod sok mindenben egy etalon, de csak azért, mert senki nem tudta ezt a minõséget elérni és úgy néz ki, hogy a most készülõfélben lévõ szimulátorok sem fogják tudni túlszárnyalni, legalábbis elsõ körben nem.

Egyébként ennek ellenére szerintem az alap IL2-nek a modokkal együtt még sok rajongója van.
Her Laca
Drága testvírem. Lévén karácsony van ezért kívánok neked boldog békés ünnepet és jó sok lelõtt gépet a War Thunderben. Az is remek játék ,nagyon valósághû ,meg ilyenek. Na.
De ha fingod sincs mirõl beszélünk ,vagy beszélek én ,akkor minek folysz bele?
Senki ,én sem szarozok,csak észrevételeztem olyan dolgot ami lehetetlen,rossz ,nem jó.Akár ki is javíthatják,hisz nem egy kész játék.
Persze értekezhetünk a repülés fizikájáról, különbözõ hatásokról,stb ha gondolod,és akkor talán világos is lesz mire is céloztam.

Ehhez a labancoknak is elõbb "fel kellett nõni". Mi a munkamegosztásban a mezõgazdasági termelést kaptuk és míg tõlünk nyugatra már javában zajlott az ipari forradalom, nálunk még mindig csak céhekben szüttyögtek a mesterek.
Valszeg mind a két oldal uralkodó osztályának a belátása kellett ahhoz, hogy létrejöjjön a kiegyezés, ami után végre megindulhatott a magyar ipari fejlõdés, ami a ~30-as évekig tartott és igazán büszkék lehetünk az általunk elért eredményekre.
Fura fórum, minden ami IL-2 az sz*r. Illetve ami nem atag az árkád... 😊
<#worship>
Her Laca
Most direkt szopatsz?😊

Ez nagyon rendben van! Jó lesz ez.

Az lett volna a jó, ha a 'békés monarchiabeli' évek nem 1867-ben, hanem már 1567-ben összeállt volna.

azt még tegyük hozzá, hogy az iparunk sem véletlenül szûnt meg. és az, hogy az oroszoknak nem kellet nem válasz
Mondjuk sokra megyünk vele. A kettõ nem ugyan az. Jelezném, hogy a válságot is azok az országok "úszták" meg jobban, amelyeknek nagyobb a belsõ piaca, mert ott könnyebb iparágakat fenntartani, mint egy kis országban. Az UNIÓ a nyugati országok önös érdekébõl jött létre egy célból. A saját jóléti rendszerük további fenntarthatóságának a céljából elõbb megszerezték maguknak a 100 milliós keleti piacot, majd a privatizáció révén gondoskodtak róla, hogy az ázsiai munkaerõvel versenyképes munkaerõre tegyenek szert, az így megszerzett extraprofit pedig továbbra is biztosítja részben a nyugati jólét alapját.
attól hogy a gépek valós paraméterekkel le vannak modellezve, azért még nem lesz egy játék valósághû
mert ennyi erõvel meg lehetne az is, hogy a küldetésekben 2:1 arányban vannak a szovjetek
aztán erre mondaná a német oldal, hogy akkor miért nem esnek szét a levegõben a szovjet gépek, vagy vannak közöttük durva százalékos teljesítménybeli eltérések
aztán lehetne folytatni még tovább a sort...

LeonSilver
Lehet, hogy nem felejtette el csakhogy valaki egészen más mondja meg Neki, hogy minek-mikorra KELL elkészülnie és max milyen lehet.
CloD sem úgy jött volna ki, ahogy kijött.. ha.
Persze elõre kár temetni, de ugyan ennyire botorság mindent helló kittiben látni.
Szerintem

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Temeti a rossebb. Mit temessek rajta.
Jelzem az FM az majd 90 % os.
De ha te a videón látott dolgot korrektnek véled ,akkor repülj vele sokat😊
Lehet ,hogy kijavítják ,bár sokan örömködnek ahogy hallom ,hogy ez így micsoda remek és élethû és ettõl ez lesz a legjobb szim.<#falbav>
Ha ilyen lesz a közönsége akkor inkább iszom😊)
Na témát részemrõl befejeztem.