91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mit látunk meg ? Ezt most nem értem mire írtad.
  • sakkay
    Meglátjuk.
  • Her Laca
    Nem,csak a messzert.
    Az pont elég is volt .Az FM nél leragadtam ,és onnan már nem nagyon érdekelt más,ha az szar,márpedig szerintem szar ,(de ahogy olvasom nem vagyok egyedül a véleményemmel) akkor mi a faxt nézzek én még ezen jelenleg.
    Ezek megrekedtek a ROF os gépek mozgásánál szerintem,de nem baj, nincs semmi bibi ha neked tetszik akkor hajrá:) én nem vagyok semmi rossz elrontója ,mindenki azzal tölti az idejét amivel jólesik neki.:)
  • sakkay
    Kipróbáltál orosz gépeket is?
  • repvez
    Pedig ha a wár tündér-be meg tudják csinálni ilyen jóra a földi egységek kinézetét akkor egy szimulátorba ez lenne a minimum hogy a környezetre is legalább akkora hangsulyt fektetnek mint a repülőkre és a fizikára meg az FM-re.
  • Her Laca
    Nos akkor röviden.
    Pozitívum-ok:)
    Szebben néz ki mint ahogy a videókon átjön,mondhatnám vállalható.
    Szépek a gépek a kabinok is jók,jók a lángok,jó a láthatóság talán túl jó is, a felhők tényleg pazar kinézetűek. A lövedékek legalábbis ahogy a nyomjelzők repkednek na azok mint itt is említettétek ,borzalmasak.Az árnyékok jók így első blikkre.
    Mindamellett ha valaki a csatornát megunta ,akkor ennek nem adok 2-3 hónapot ,mert bár tűrhető a táj de olyan sivár ,hogy ezt még én se tudnám sokáig felhőtlenül nézegetni. De pl a járművek nem olyan szépek mint a CLOD ban!
    Ennyit hamarjában a kinézetről.

És akkor nézzük mik nem tetszettek,mert kb ki is merült az amire azt mondom,hogy jó.
    Röviden minden más szar szerintem.
    De ki is bonthatom. Az FM az katasztrófa. Úgy mozognak a gépek ,hogy csak kapkodtam a fejem,a puma fórumon lévő tanácsok alapján beállítottam a dolgokat de ez így is egy kalap szar. Gép így nem viselkedik a levegőben,illeg ,billeg ,pörög,olyan dolgokat produkál ,hogy a hajam égnek állt (pedig nincs sok))ez úgy ahogy van egy kula .Mondjuk egy fél órát molyoltam vele de ennyi elég is volt belőle. A sérüléseket már nem is néztem meg tüzetesebben ,elment tőle a kedvem,hogy tovább szórakozzam vele.
    A CLOD FM je szerintem jobb,mit jobb ? sokkal jobb!
    Na majd ha 100% lesz akkor újra megnézem,de ezért pénzt adni (legalábbis részemről) marhaság lenne.
    És Sakkay mesterem sajna privibe sem mondhatok mást.
    Tudod mi jutott róla eszembe? Olyan mint a WT a gépek mozgását nézve.
    Szánalmas szerintem.
    És most qrva jóindulatú,meg építő jellegű voltam! :)
  • sakkay
    Na erre most kurvára kíváncsi vagyok! De komolyan. Legyen az, hogy itt majd jól lefikázod, privátba meg megmondod milyen volt igazából. Már csak , hogy maradjon mindenki az eredeti felállásnál!
  • Her Laca
    No ma véged lesz:) Felugrom egy barátomhoz ,neki megvan a BOS (nem normális) van minden szarja ami csak kell hozzá,úgyhogy kipróbálom és utána "teljes" joggal véleményezni fogom.
    Készülj:))
  • Amaymon
    Durva ennek szerintem ~12 és 20 milisekkel kicakkozták a jobb oldalát. Yak kaphatta el? Vagy rata meglepte?
  • Feró Flex
  • sakkay
    Mert ahhoz képest, hogy Il-2 1946, nagyon szép...de a Clod-hoz vagy a bos-hoz elég csúnya..
  • Her Laca
    Ja az:))) Én se néztem meg tűzetesen:XD
  • Her Laca
    Az állatok őszinték.
  • sakkay
    Ez nagyon aranyos...
    Mondjuk én pont utálom a nyálat ami mostanában mindenhonnan ömlik, de ez tényleg aranyos..
  • Her Laca
    Macska.
    Erről eszembe jut Moslék a macska az őrsön. Ő volt a király a kutyák fülük farkuk behúzták ha megjelent.Kopasz kutyások ráuszították az egyik ebet ,Moslék letépte az egyik fülét. Sose hátrált meg,pedig német juhászok voltak az ebek. Mondjuk nem egy átlagos termetű macsek volt ,hülye Kakas a szakács proteinnel tömte meg rúd téliszalámikkal etette.
  • sakkay
    Elméletileg javítják. Sokan sírnak miatta, de szerintem nem is tetszik senkinek sem. Arról nem beszélve, hogy nem élethű.
  • sakkay
    Te Laca..ez a régi Il 1946 mod. Vagy ezt vicc volt csak?!
  • GaBika6
    Baj van a zűrben...
    hozzászólásom
  • GaBika6
    Ezt honnan veszed? Lehet az bombáikat már célba juttató, visszatérő kötelék is a videó alapján... A lövedékek engem is zavarnak a hozzászólásomban én is ezt kérdeztem, de nem kaptam rá választ.
  • Lysandus
    Nem rossz ez, de: a Stukák miért bomba nélkül indulnak a bevetésre? :-)

Csak engem zavarnak a nyomjelzők? Olyan, mintha rózsaszín pici labdákat lövöldöznének egymásra a gépek. Egyrészt szemből a fényjelzős lőszer sem látszik, másrészt ez olyan mint egy energiafegyver egy űrszimulátorban, mondjuk a Wing Commanderben a plazmaágyú, vagy mi. Az köpködött ilyen fénylő gömböket, amik ha eltalálták az ellent, akkor nagyon fájt neki...
  • Her Laca
    Ingrid Bergman and Humphrey Bogart - Casablanca...
  • Her Laca
    Na még egy .Hátha nekiveselkedtek .
  • Her Laca
    Itt meg Tomcsi cimbivel vitézkedünk. Kedvencem a vigyázzáááááá.
  • Her Laca
    Kicsit nosztalgiáztam megint.
  • Her Laca
    Tök mindegy,csak azt akartam mutatni,hogy már előrehaladott állapotban volt a következő térkép is. Ergo már meg is untuk volna :)
  • Lysandus
    Ráadásul ez La-5 FN. A feltöltő kidudorodó levegőcsatornájáról lehet megismerni...
  • Willenbrock
    1:42-től Yak fülke van,igaz 1-es is lehet,de mindegy is,mert a planeset sehogy sem autentikus a Moszkvai csatához.
  • sakkay
    Mondjuk a fw190 is..
  • sakkay
    De a La5 ott figyel..ahhoz meg extrém korai!
  • Her Laca
    Ha már szakértünk akkor szakértünk:) hol látsz te yak9 et?:) Mig3 az.
  • Willenbrock
    Moszkvai csatához kicsit korai a La-5,meg a Jak-9
  • Lacusch69
    Ha van faszbúkotok, beszartok...
    Ez is jó
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ha még azt nem is teszik bele,de kíváncsi vagyok,hogy az alapvető tulajdonságai megegyeznek e . Pl a maximális teljesítményt nem egészen fél percig lehetett ráadni,vagy emelkedésben miket teljesít,vagy lefordulja e az F-G messzát ,mert adatok szerint azok kicsit jobban fordultak főleg kisebb sebességen.Vagy utoléri e a fókát. Szóval ilyenek mennyire lesznek korrektül megcsinálva,de gyanítom lesznek hiányosságok.
  • Her Laca
    Usában 40 ért előrendelhető.Lehet egyfüstalatt egy TR el érdemes lenne ott megvetetni valakivel oszt hazaküldeni .
  • PhantomAss
    igen és is 40-körül olvastam, de a mostani árakat elnézve lesz az 60-70 körül itt is sajnos.
    ez van, vagy veszel egy gagyi joyt 10 -ért vagy egy jót 70-ért, de a kettő között nincs más
  • Her Laca
    70 ért valóban sok.Én 40 körülit olvastam.
  • Her Laca
    :) Tudod nem is a BOS al van a bajom:)Az még akár lehet jó is a végére. A 3*7 et rühelem:) Na meg ezt az üzletpolitikát amit képvisel.
    De egy szónak is száz a vége,én 22 ropit nem adok ki érte arra akárki mérget vehet,na nem azért mert nem tudom megvenni,de azért kapjanak már a fejükhöz. És pláne annak fényében,hogy mire tökéletesre csiszolják ,eltelik majd fél egy év elmúlik a lelkesedés és majd adni fogják 5 ezerért vagy ingyé az alapot. (Eleve majd 10 ropi a plusz két gép! Az egy komplett játék ára!)Mint a Rof ot.Én meg azt sajnáltam,hogy megvettem:(
  • PhantomAss
    sajnos tartok tőle hogy a bonyolultabb engine kezelést a ruszki gépeknél nem fogják/nem tudják lemodellezni. Jó lenne egyébként. pl ilyesmire gondolok hogy ha gázt ad a lavórban akkor a prop pitchet/mixture-t/radiatort, nemtommit is kelljen kapcsolni, ne csak egy sima gázkar mozdulat legyen, különben nem működik rendesen a motor.

Más:
    Az x55 rhinot folyamaosan nyomon követem, sajnos még nem kapható itthon, és tartok tőle hogy drága lesz. Angliában láttam egy webshopban a héten kb. 70e ft-ért átszámítva. Annyit nekem nem ér, annyiért már warthogot kapok (persze gázkar nálkül). Úgy tűnik egyébként hogy valami nem jó a bottal mert a saitek jön ki egy javított változattal, legalábbis sehol sem lehet kapni mert a saitek nem szállít egyelőre.

A CLOD vs BOS vitához hozzászólva pedig a fórumból kb.csak Lacának nem tetszik a BOS, de ez a szíve joga és értem hogy miért. Ő belerakott pár száz (vagy ezer) órát a CLOD-ba és ismeri töviről hegyire. Én is megvettem ugyan a CLODot amikor megjelent de repültem vele kb. 3 órát (steam szerint), mert annyira rühellem hogy nem játszom vele. Szerintem egy bugos szar még most is ami kb. játszhatalan, de ez meg az én véleményem. Ennyire elcseszett szimet rég láttam. Viszont nem fogtok olyan hsz-t találni hogy én fikázom a clod-ot, mert nem is ismererm annyira, de ez a három óra épp elég volt, bánom hogy pénzt adtam érte.
    A BOS_t várom, úgy tűnik az il2 vonalat követik, a rof-ot is szeretem, szóval van hozzá bizalmam. Viszont Lacát is megértem ha neki meg nincs mert úgy érzi hogy a BOS visszalépés lesz.