IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csak így egyszerûen a munkából.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Csak vigyázzatok, nehogy elvigyen a rendõr, ha részegen randalíroztok az utcán!
Illetve ez a rendõr elvihetne... <#szeret>#szeret>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Boldog karácsonyt!
Asszonypajtás ne legyen a közelben,mert "khmm van fa rendesen a kunyhó elõtt" A végén a havat is leseprik a farakásról<#idiota>#idiota>
A Béna.
Az illat is garantált .

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Az autóhirdetésekben miért maszkolják ki a képrõl a rendszámot? Azzal együtt hogy szöveg alapján tulajdonostól eladó.
Na itt a tévedés. Szó sincs hitrõl. Tényekrõl,számokról,fizikáról van szó.
Minden más érdektelen.Tetszik ,nem tetszik qrva mindegy.
Az,hogy egyesek mindennek tapsikolnak amit a kollegák csinálnak ,nem jelentio azt ,hogy jól is csinálják.
Ha tudsz bizonyítékokat gyûjteni ami alátámasztja,hogy egy repülõ eszköznek így kell viselkednie a levegõben ,én komolyan mondom megkövetlek. Azt ,hogy szerinted ,mert ,meg csak talán mellõzzük😊
Mert hitem szerint én birtokában vagyok olyan érveknek, amik az én álláspontomat támasztják alá mégpedig elég stabilan😊
Egyébként ennek ellenére szerintem az alap IL2-nek a modokkal együtt még sok rajongója van.
De ha fingod sincs mirõl beszélünk ,vagy beszélek én ,akkor minek folysz bele?
Senki ,én sem szarozok,csak észrevételeztem olyan dolgot ami lehetetlen,rossz ,nem jó.Akár ki is javíthatják,hisz nem egy kész játék.
Persze értekezhetünk a repülés fizikájáról, különbözõ hatásokról,stb ha gondolod,és akkor talán világos is lesz mire is céloztam.
Valszeg mind a két oldal uralkodó osztályának a belátása kellett ahhoz, hogy létrejöjjön a kiegyezés, ami után végre megindulhatott a magyar ipari fejlõdés, ami a ~30-as évekig tartott és igazán büszkék lehetünk az általunk elért eredményekre.
mert ennyi erõvel meg lehetne az is, hogy a küldetésekben 2:1 arányban vannak a szovjetek
aztán erre mondaná a német oldal, hogy akkor miért nem esnek szét a levegõben a szovjet gépek, vagy vannak közöttük durva százalékos teljesítménybeli eltérések
aztán lehetne folytatni még tovább a sort...
CloD sem úgy jött volna ki, ahogy kijött.. ha.
Persze elõre kár temetni, de ugyan ennyire botorság mindent helló kittiben látni.
Szerintem
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jelzem az FM az majd 90 % os.
De ha te a videón látott dolgot korrektnek véled ,akkor repülj vele sokat😊
Lehet ,hogy kijavítják ,bár sokan örömködnek ahogy hallom ,hogy ez így micsoda remek és élethû és ettõl ez lesz a legjobb szim.<#falbav>#falbav>
Ha ilyen lesz a közönsége akkor inkább iszom😊)
Na témát részemrõl befejeztem.