IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Nekem nincs meg a BoS,csak én ezidáig más szemmel néztem rá.
    Én azt hittem, hogy mivel a CLod megbukott ezért a 777 átvette és megprobálja ugyan azt a szintet hozni a bugok nélkül más helyszinen megvalósitani, hogy később majd erre alapozva kijön más helyszinekkel több tipussal,de mint olvasom, ők ezt egyáltalán nem full realisztikus repszimnek készitik és nem akarják a rendszereket sem leszimulálni,Mert mint Loft irja nem szereti a sok gomb nyomkodást és a manuálok tanulását, ők azoknak késuitik akik szeretnek repülni és harcolni realisztikusabb modon mint a WOT.

Szerintem Laca és Te közted is ez lehet a nézeteltérés,mert Laca is a Clodhoz méri hozzá amihez nem fog felérni semmilyen szinten,mert nem ez a cél.

Nem azt mondom, hogy nem lesz abban a rétegben sikeres,de nem lesz a WW2es szimulátor tronkövetelője.