91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ugyan ez wiki de érdemes elolvasni. Na ehhez képest a játékban (mindegyikben) ez egy csillagromboló:)
  • Her Laca
    És ne feledjük,hogy hihetetlenül bonyolult volt ,ha jól emlékszem azt olvastam ,hogy rengetek kart,tolattyút ,bizgentyűt kellett már ahhoz is tolni ,vonni,kapcsolgatni ha gyorsítani akart a pilóta úgy hirtelen.
    Csoda ,hogy volt ideje a légteret figyelni.
  • Her Laca
    Most nézem ilyet is csináltam,ez tök jó.
    EZ.
  • Her Laca
    Mi köze a tűzgyorsaságnak ehhez?
    Különben (ezt biztosan tudom) csak azért volt nagyobb az orosz fegyó tűzgyorsasága,mert rájöttek ,hogy hamarabb lelövik a gépet mintsem tönkre mennyen az extrém használattól a fegyver. A németeké és lehetett volna ilyen csak ők óvták. Ez komoly, nem vicc.
    Attól ,hogy fa szerkezetű még lehet erős. A lavor amúgy valóban nem volt rossz gép ,de a sima La5 az még nem volt az igazi. Az FN az igen,de hol vagyunk még attól.
  • Willenbrock
    A 20mm-es Svak gépágyú tűzgyorsasága nagyobb volt mint a Mauseré,ezért talán messzire sem volt ívelt a röppályája a lövedékeinek.Viszont fura,hogy a faszerkezetű gép ilyen gyors és meredek zuhanórepülést simán kibír.Kiváncsi lennék mi lehetett a La-5 maximális zuhanási sebessége.
  • Her Laca

Viszont ezt a Puzsért nem szeressem, Réz András az szerintem más kategória ahogy mondottad nem egy hülye krapek.
  • LeonSilver
    Igeeeennn!!! Én is!! És egyszer Ő beszélt róla, hogy ilyen nincs, ilyent nem lehet tanulni, hogy filmesztéta.
    És tényleg ezt nem lehet tanulni, erre születni kell. Elképesztően jó fej manus és imádom hallgatni amikor beszél! Nem egy hülye ember az ziher!!
    És úgy általában az egész stílusa tetszik nekem! Jó, hogy nekünk Rázandrisunk is van és szar a koszos osztrákoknak, mert nekik csak egy szakállas, nőnek kinéző fasztarisznya jutott :D
  • Her Laca
    Gyerekkorom óta nagy rajongója vagyok,hogy kitalálta magának et a filmesztéta dolgot. Volt időszaka amikor nem volt olyan amiről jót mondott volna,de mostanában látszik,hogy öregszik ő is ,mert kicsit puhánynak érzem:)
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Ez nem igaz.A clodban is elegyengül a szárny és nem tolerálja a nagyobb erőhatásokat.
    Egyik videómban konkrétan ott van gfehéren feketén.
  • Her Laca
    Na mi van Kp val?
  • Her Laca
    Réz András az alap:) Imádom,mindent meggcimmog a pali.

• LeonSilver
    Fiatalember! Maga Réz András rajongónak tetszik lenni??
    Én nagyon csípem a palit, imádom hallgatni :)
  • Lebowski
    Sziasztok!

Akit érdekelne esetleg egy jó konfig, itt van egy eladó, elég jutányos áron. Ismerőstől van (konkrétan az unokatesómé), úgyhogy garantált minden, ami a hirdetésben van. Esetleg, ha Ti is tovább adnátok, megköszönném.
  • Amaymon
    "a leszakadó szárny miatt a másik oldal nehezebb lett,de a felhajtóerő hol marad aminek sztem nagyobbnak kéne lenni mint a szárny súlyának "

Egy pillanatra arra fordul ahogy írod, mert a fizika törvénye szerint igazat írsz. De valamiért visszabillen.
  • sakkay
    Legalább én elszórakoznék rajta!
  • Her Laca
    Gondolj bele ha most én is megvenném és tesztelgetném.
    Puzsér és Réz Andris elszégyelné magát:)
  • sakkay
    Meglátjuk Laca. Én nagyon remélem , hogy minden ok. lesz. És akkor tán a CLOD forrását' is kiadják. És mindenki boldog lesz.
  • Her Laca
    Minek nézel engem? Olyan apránként gyüjtögerőnek? De lesz ez még ingyé én ráérek.
  • sakkay
  • Her Laca
    Viccelsz ?
    A videó végén amikor a szuka mögött összeütköznek,oszt tovasuhannak arra gondolsz?
    Az már tényleg Remek:)
  • repvez
    meg hamár fizika, addig rendben van hogy a leszakadó szárny miatt a másik oldal nehezebb lett,de a felhajtóerő hol marad aminek sztem nagyobbnak kéne lenni mint a szárny súlyának és emiatt a leszakadó szárny felé kellett volna elkezdeni forogni, vagy rosszul gondolom ?
  • sakkay
    5x dollár lesz az alap. Megveszed úgyis, csak idő kérdése. Kivéve ha nagyon elbasznának valamit, de erre inkább nem gondolok.
  • Her Laca
    Én nem tervezek.Majd amikor ingyé adják mint a rof ot felkerül a gépemre.Meg még én melózzak helyettük? 22 ezrest fizessek és még ötleteljek is? Ők a vérprofik asszem.
  • GaBika6
    Ha később tervezed hogy megveszed, adhatnál nekik ötletet hogy jobb legyen...
    De tudom, hogy mondanád nekik dögöljenek meg!
  • Her Laca
    Nézd te megvetted a ,én nem és ha csak az árát nézem egy darabig még nem is fogom.Ergo te jó,hogy bújod a dolgokat vele kapcsolatban,de engem annyira nem érdekel, hogy a fórumjait nézegessem.
  • GaBika6
    Kell is had dolgozzanak rajta. A fényjelzős lövedékeket akarják állítani picit? Lőszertípust, hevedert lehet majd állítani? Ha leszálltam küldetés közben tudok majd újrafegyverezni és befejezni a küldetést ha nem haltam meg? Jó lenne ha épségben leszálltam menüből felfegyvereznének mint a dcs-ben. Nem kell olyan bonyolult csak valami kezdetleges választási lehetőség. A sok földi egység miatt amit ígértek ez alap lenne...
  • sakkay
    Éppen ezt a mondást mondta az egyik haverom dízellel... mondtam neki -Gőzkép te értelmiségi!
  • sakkay
    Öööö az eredeti oldalán elég sokat fikázom. Csak annak van értelme,mert építő jellegű és teli van szeretettel!
  • Her Laca
    Érkezik kipróbálni. Rohadt mobil.
  • Zpogi
    Persze persze, értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja? :)
  • Her Laca
    Valószínűleg, meg szerintem:)
    Sakkay mester. Majd lelohassuák a lelkesedéseteket ha érkezik kipróbálni a fanatikusok is.:) Hidd el én leszek a legkisebb rossz.
  • Zpogi
    De hát(tudom de-vel nem kezdünk mondatot :)) a jobb szárny is sérült volt sőőőttt még lángol is mellé.

Egyébként már én is nagyon várom ezt a fost, akarom mondani BoS-t :), mert már hányingert kapok, ha meglátom a csatornát.
  • sakkay
    Amúgy lehet, hogy találatot kapott(légvédelmit), és nem a motor robbant fel.
  • GaBika6
    Sztem ott kapott egy légvédelmi tüzet és az vitte szét. Az is tűz csak nem látszik...
  • sakkay
    Valószínűleg azért-tudom ilyen a CLOD-ban nincsen-mert előtte már eltalálták és az anyag sérülés miatt egyszer csak nem bírta a továbbiakban tartani magát az a kicsi szárny!
  • Her Laca
  • Her Laca
    Juj:) még jó,hogy visszaverték belőle,az az év vicce volt ahogy széthullott minden egy rövid sorozattól.
  • Zpogi
    Én csak azt nem értem, hogyha a jobb szárny lángol, akkor miért a bal szakad le hamarabb? Ha már a fizikánál tartunk.
  • sakkay