IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na ez itt tényleg beszédes testvíreim.
Csak egy kiragadott részlet,azért ez sokmindenre rávilágít.
Google fordítóval :))
"II/JG3Siggi, a május 6, 2014 - 13:10, azt mondta:
Loft, a veszély szembe az a stratégia, hogy létrehozzon egy olyan háború Thunder extrákkal. Kivéve akkor van egy lecsupaszított háború Thunder próbál lenni sim nélkül minden dolog dedikált Simmers akar. Van egy kifejezés, hogy: "Ahhoz, hogy két szék közt a pad alá esik." Miért War Thunder emberek vásárolni BoS? Miért Simmers vásárolni BoS?
Az egyetlen ok, tarja sikertelen volt, mert volt egy ilyen hibás rendetlenség, nem azért, mert túl bonyolult volt. Ha már megjelent a jelenlegi állapotában (Csapat Fusion fix) azt garantálja, hogy lett volna olyan sikeres, mint az eredeti IL2. A helyzet az, hogy elidegenedett legtöbb vásárlók, és a történelem azt mutatja, ha egy játék hozta az embereket nagyon kevés cserébe, még egyszer már majdnem teljesen fix. Nem baj egyre újabb vásárlók, akik olvassák az eredeti véleménye, és tegye a játékot, ki a tudat örökre.
Mint mindig azt hiszem, a legjobb stratégia az lenne, hogy minden kötelező. A GUI, hogy engedélyezze vagy tiltsa le a különböző funkciókat és szolgáltatásokat, illetve a globális GUI ravaszt, hogy "Full Cockpit Funkcionalitás" vs "Limited Cockpit Funkcionalitás". Kérem mindkét tábor ebben az ügyben, és ez csak jobb lesz az értékesítés, nem? Bár fogalmam sincs, hogy milyen könnyű vagy nehéz lenne, hogy hasonló kód a GUI.
Ezt már LOFT írta válasznak.
Mindenki, aki megpróbál kedvére végső halott. A legtöbb sims zárva. Mivel ez a közösség nem lehet boldog :)Ezért a beteg próbálja megtalálni lehet, hogy nem annyira csodaország, akik lehet, csak azt, hogy repülni és harcolni. Közel vagyunk a finálé, és ha baj van, lehet, hogy valaki más is tetszik jobban :)a dolgok egyszerűek.
Én nem vagyok jó ember, én vagyok a jobb pasi.