IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sajnos tartok tőle hogy a bonyolultabb engine kezelést a ruszki gépeknél nem fogják/nem tudják lemodellezni. Jó lenne egyébként. pl ilyesmire gondolok hogy ha gázt ad a lavórban akkor a prop pitchet/mixture-t/radiatort, nemtommit is kelljen kapcsolni, ne csak egy sima gázkar mozdulat legyen, különben nem működik rendesen a motor.
Más:
Az x55 rhinot folyamaosan nyomon követem, sajnos még nem kapható itthon, és tartok tőle hogy drága lesz. Angliában láttam egy webshopban a héten kb. 70e ft-ért átszámítva. Annyit nekem nem ér, annyiért már warthogot kapok (persze gázkar nálkül). Úgy tűnik egyébként hogy valami nem jó a bottal mert a saitek jön ki egy javított változattal, legalábbis sehol sem lehet kapni mert a saitek nem szállít egyelőre.
A CLOD vs BOS vitához hozzászólva pedig a fórumból kb.csak Lacának nem tetszik a BOS, de ez a szíve joga és értem hogy miért. Ő belerakott pár száz (vagy ezer) órát a CLOD-ba és ismeri töviről hegyire. Én is megvettem ugyan a CLODot amikor megjelent de repültem vele kb. 3 órát (steam szerint), mert annyira rühellem hogy nem játszom vele. Szerintem egy bugos szar még most is ami kb. játszhatalan, de ez meg az én véleményem. Ennyire elcseszett szimet rég láttam. Viszont nem fogtok olyan hsz-t találni hogy én fikázom a clod-ot, mert nem is ismererm annyira, de ez a három óra épp elég volt, bánom hogy pénzt adtam érte.
A BOS_t várom, úgy tűnik az il2 vonalat követik, a rof-ot is szeretem, szóval van hozzá bizalmam. Viszont Lacát is megértem ha neki meg nincs mert úgy érzi hogy a BOS visszalépés lesz.