IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éjszaka . Qrva sötét. Olyan nagyon sötétet el se tudsz képzelni,körülötted erdõ.Minden kis éjszakai állat elkezd éledezni.
Kezdem megszokni a neszeket ,már nem mindenre akarok lõni:))
Erre a fejem felett 2 méterre megszólal valami de jó hangosan,hogy HUHUUUUUUUUU
Én azt hittem menten szörnyet halok:))
Retek bagoly meg tök nyugodtan üldögél ott tovább bedig dobáltam már kaviccsal miegyébbel ,meg még világítottam is rá:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na most ez ha tetszik, ha nem Magyar föld. MAGYAR emberekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az összes gépjármûre fel kellette ragasztani a piros-fehér-zöld ötágú csillagot.
A falvakban az emberek meg azt hitték, hogy megyünk felszabadítani õket!!!!!
A hadiút szélénél álltak sorfalat baszki, sírtak, integettek, MAGYARUL éljeneztek, és mint a háborús filmekben látni, virágokat dobáltak ránk.
Nagyon-nagyon megható és meghatározó élmény volt!!!! Azóta kinyílik a bicska a zsebemben, amikor az Erdélyi, Kárpátaljai, felvidéki,stb.. MAGYAR embereket lerománozzák, ukránozzák, szlovákozzák! MAGYAROK mint én.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Éjszaka behúzódtam a bódéba, AMD csõre, lady nevû német juhászt meg a bódé mellé kötöttem.
Hajnalban elindultunk járõrözni, és a derékig érõ fûben kb. 0.6m-re felröppent egy fácán. Nem tudom, hogy a kutya van én szartam be jobban...
Mindjárt kifejtem!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nálunk nem minden tiszt ismerte, és a kopasz hadnagyok tányérsapiban mentek ki õrségváltásra / szemlélni. A kutyák majd' szét szedték a kennelt... ( A rafkósabb tisztek Bocskait használtak)
Két vadász valami pártemberek a magas lesrõl vagy honnan rálõttek az egyik járõrre. A srác lábát találták el.Na az azonnal viszonozta a tüzet ,aztán rádiózott,mi hatoltunk. Bekerítettük a delikvenseket akik már tudták,hogy az nem szarvas volt :)) és persze lapítottak hasmánt az édes anyaföldön a zárótûz miatt. No megfogtuk õket, be az Uazba (kicsit meg lettek közbe rugdosva) fel az Õrsre.Jön az ottani Õrsparancsnok. Na ezek ahogy tisztet látnak azonnal felélénkültek ,és máris elkezdték mondani ,hogy kik õk meg ilyesmik. Sose felejtem el,a Fõhadnagy úgy baszta orrba a hangosabbat ,hogy eltört a cserpákja ,meg kilazultak a fogai.
Vagy volt a suliban egy osztálytársam, akinek nem találtak megfelelõ tányérsapkát!!! Akkora feje volt, mint az IFA pótkerék!
Tudod engem mivel lehetett az õrületbe kergetni???????????????????? Egy mondta csupán... " Méé pont én?" Na ettõl tudtam a falnak menni baszki!!!!
Majdnem analfabéta volt! De komolyan!
Volt egy srác az egyik Õrsön. Sose ment haza. Nem engedték. Állítólag mindig részeg volt (senki sem tudta honnan szerzi a piát,pedig figyelték) és ha az idõ engedte és nem volt szoliban akkor felült egy csepel nõi kerékpárra és órákon át kerekezett körbe körbe az õrs udvarán. Ja és nem szólt senkihez úgy általában.
Hónapokig nem találtak surranót a lábára...
Láttam a körletbõl...
Raj meg szakasz élesen ki sem engedtük mászni az autóból (BMP)...
Na meg a P*** Pál honvéd... Apukáááám!!!! A manus lehetett vagy 1méter 60 centi... 50-es lábbal!!!!!! Nem lehetett hanyattlökni bakker!
Lövöldöztünk szerencsétlen menekültekre akik jöttek minden felõl ,és próbáltak a jobb élet reményében nyugatra jutni,hátrahagyva az eddigi életüket. Ha meg nem lõtted le (azért azt tisztázzuk,hogy az meg volt mondva,hogy már nem beszélhet ha egyszer elsül valami) akkor kõkemény futkosó.
Egyik haver 2 évet kapott. 6 tárat lõtt egy ficakra de nem bírta (ez tipikus volt ) eltalálni.Na most ,hogy végig ülte e azt nem tudom.
Srác olyan kancsal volt,hogy nem tudtad rád néz e. Úgy vezetett ,hogy ide oda az úton:) Azért amikor egy erdõben egy ösvényen kell száguldozni ez nem a legjobb ómen:) Nem mertünk mellé ülni:)
Nem találok képet róla bakker.
Rózsaszín térd fölött érõ hálóing,kissé erõsebb anyagból,mint azt maga a hálóing igényelné.
Már öreg voltam. Jön uaz,hozza az utánpótlást. Ember kiszáll,bemutatkozik.
Aszongya Fáreó. Nézünk ki a fejünkbõl,rákérdezünk. Mondja Fáreó.
Na ide a könyvedet. Kiderült Fúró a neve de nem értjük a beszédét.
Be a szobánkba. Mi egy 3 ágyas szobában voltunk.Elsõ közös éjszakánk .
Ember lába olyan büdös,hogy könnyeztünk. Nem horkolt ,hanem mint egy tu 154 es de non stop. A vége az lett ,hogy kibaxtuk ágyastul a folyosóra,de mert sehol nem fogadták be,így egy nem használt épületben csináltunk neki egy korrekt saját házikót. :)
Körmenden a laktanya parancsnoknak csempézni kellett a konyháját.
Isten tudja hogy de közel távol nem volt arra senki aki meg tudta volna csinálni.Valahogy kiderítették,hogy nekem ez a szakmám.
Elég az hozzá,hogy éppen egy 4 napos kiruccanásról értünk vissza az õrsre,szutykosan ,koszosan,borotválatlanul ,fáradtan,engem azonnal beültettek úgy ahogy voltam egy UAZ ba és vittek. A kapu elõtt a sofõr kirakott és visszament. Se papirjaim se semmim,ott álltam talpig álcaruhába,kb egy hetes szakállal .Megyek a kapuhoz ,mondom bemennék. Ember néz néz ,kérdi ki vagyok. Mondom ki és hogy ide hoztak fingom sincs miért de majd itt közlik. Koma elrohan,jön egy hadnagy,meglát ,aszongya ide én be nem teszem a lábam. Ok mondom de akkor mi legyen? Mennyek haza? Na nagy nehezen beengedtek hosszas huzavona után.
Ballagok a laktanyában,és ugye Körmend kipépzõ laktanya volt a sok kopasz csak pislogott ahogy megláttak:)
Nem nyújtom nagyon tovább,de felfûtötték a kazánokat (nem minden nap volt meleg víz akkor ott) ,kaptam borotvát ,zsír új rucikat:XD hívtak hozzám borbélyt ,mert mint mondták ilyen példát nem lehet mutatni az újoncoknak. Sõt este kaptam pénzt és kizavartak az éjszakába szórakozni,hogy bent se legyek:)
Igen, a Balogh Tamás volt akkor a szdpk. Aztán elvette az Obri lányát és meindult felfelé :)
De a megérkezés is kalandos volt. Adin reggel felöltöztünk szépen aztán Ifára oszt irány a déli. Sopronba le,ott nagyon kedves emberek vártak ,az édesanyánk volt minden csak szép életû nem ,és mi meg valami isten tudja honnan szalasztott ványadt szarháziak. Osztán gyalog elindultunk a laktanya felé,de a zoknim (lévén kissé hiányos volt a szárán a gumírozás) lecsúszott a surciba a talpam alá,én megálltam,hogy orvosoljam,erre egy nyájas tizedes picsán billentett és nagyon kedvesen leordította a fejemet,hogy mégis mit képzelek én ,mikor említettem a problémámat ,még kedvesebben és lehetõleg úgy ,hogy az egész város hallja közölte,hogy ez õt cseppet sem érdekli ,de ha azonnal nem állok vissza a sorba megígéri,hogy a laktanyáig rugdosni fog. No megérkeztünk cirka 3 km volt de lehet 4 is,addigra a surci véresre törte a meztelen sarkam, szóval felsorakoztunk a gyakorló téren szépen felállítottak minket és kerek 4 órán keresztül kellett állnunk néha jött egy egy tiszt ,rövid üdvözlõ beszédet mondva,aztán jöttek tisztesek akik ha mozdultál akkor az arcodba üvöltöttek (némi nyál is csurrant cseppent) ,szóval elég az hozzá,hogy estére úgy meg voltunk rettenve,hogy még Farki a nagy kõbányai csibész gyerek sem mert egy szót sem szólni,pedig a vonaton igen nagy volt a szája.
Ez volt az elsõ napom. És utána voltak sokkal rosszabbak is:)
A mai 20-on éveseknek zokszó nélkül megszavaznám egybõl a szakközép után, ahogy nekem is menni kellett, utána már jöhet a meló is.
Én is álmodok róla de az qrvára nem kedvcsináló. Utána megyek zuhanyozni.
groteszk volt,ahogy ült egy fának támaszkodva és csak az alsó állkapcsa volt ,utána semmi.
Nózit bármikor tudnám ajánlani erõnléti edzõnek bárhová ,nagyon hatékony volt és nagyon "kedves" is. A mosolya is õszinte volt ,olyan volt mintha vicsorogna.
Nagyon féltünk tõle:) De ! Soha nem engedte ,hogy baxogassanak minket!
A lõkiképzõm az volt a másik fele. Fõtörzs. Azt a nyegle egy faszit:)
de az úgy lõtt mindennel amit a kezébe adtak,hogy hihetetlen.
Állandóan lefokozták (szerette az A betûseket na) ,márt volt vagy 40 vagy fölötte de még mindig csak idáig jutott:)Sose felejtem el,ült a lõszeres ládákon oszt aki kopasz arra jött ,annak odadobott egy nyelest ,hogy kapja el.Senkinek sem volt õszinte a mosolya:))lévén sose láttunk még ilyet. Mondjuk a végére már elérte evvel azt,hogy semmitõl nem idegenkedett senki,legyen az bármiféle fegyver lõszer ,robbanóanyag.