91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    Nyugodtan válaszolhat akárki, fórum lenne ez vagy mi. Az FN taget mostanság vették fel azelőtt fogalmam sincs mik voltak. Dogolásban kiválóak, vérprofik. Olyan teátrális harcokban nem tudom mit produkálnának, mint a csatorna. Taktikázás + közelharc adja a végeredményt és én csak olyan szitukban láttam őket, ahol a dogfight-on van a hangsúly.
  • repvez
    BoS fejlesztési utemterv :)
  • Lacusch69
    Ez most kibicelésnek fog tűnni, mert 3 éve nem játszom online, de korábban lenyomtam pár ezer bevetést az Il-2 FB sok verziójával.
    Őszintén szólva nem is emlékszem FN előtagú századra.
    Van pár olyan név, akiket lehetőség szerint kerültem (ha többen voltak), de azok inkább DEY, PFS, VO101, V4, KITE stb... néven szerepeltek.
    FN nem volt köztük.
    A JG-ből sok volt, a többség kutyaütő.
    A RAF-osoktól sem voltam oda meg vissza, ha nem volt létszámfölényük.
    Ésszel kellett harcolni, és majdnem biztos, hogy hazaért az ember. Többnyire győzelemmel.
  • Her Laca

• repvez
    Ez nem ugyan az a lény ? :)
  • Lysandus
    NEM a közönség döntött, voltak nemzeti zsűrik is, akik adott esetben felülbírálták a népet:

http://www.zene.hu/20140512_eurovizio_2014_feny_derult_a_szavazati_kulonbsegekre

Egyébként az orosz páros az a két kiscsaj, akiket már linkeltem, amikor a Katyusát nyomják 2007-ben. Azóta felnőttek. :-)
  • Fürtös
    Nem kell izgulni gyerekek, jövőre indul a Pedofil Papok Kórusa is!
  • Her Laca
    De mondj már neveket,hátha ismerősek. Milyen náció amúgy?
  • Her Laca
    "Ezeket te le nem lőnéd egyedül."
    Dehogy nem:) Egészséges önbizalom alapvető. Ha meg mégse akkor egyértelmű ,hogy csalók:XD
  • Amaymon
    Majd az idő eldönti :)
  • Her Laca
    Sőt a Puma is:)
    Csak közük nincs azokhoz akiket én Pumákoknak hívok:)
    Ne keverjük a szezont azért:)))
  • Her Laca
    Atag stat ,egyet találtam FN névvel

FN_Wolf 15 4 0.27 0 0.00 6 2 2

15 bevetés 4 győzelem 2 halál. Nem egy acélos akárhonnan nézem.

De nem kívánok vitázni ezen ,nem célom himbi méregetés,legyen úgy ahogy mondod.
    Mindamellett 46 ból se rémlik .
  • Amaymon
    JG és a RAF is jelen van WT-n.
  • Amaymon
    Sokat figyeltem őket streamen IL2 1946-ot játszani és RoF-ot (és DCS-t). Egyikben sem volt ellenfelük. Garantálom a legjobbak között lesznek BoS-ban is. Ezeket te le nem lőnéd egyedül.
  • Her Laca
    Figyu:)
    Hagyd már itt azt a WT ben gyöztek valami dolgot.
    Láttam én már a Clodban ilyen csoportosulást (tán még videóm is van róla) akik párszor bejöttek osztán volt hogy egyedül lelőttem mindet tán egy ment haza. Nem is nagyon jöttek utána már,max a szitkozódásban merült ki a tehetségük.
    Ha azt mondod ,hogy a JG sek gyúnak rá és Werraék leabálnak mindenkit ok,vagy hogy Pogiék ,Saviék,Tomék (úgy a magyarok komplett) mindenkit lelőnek ok,vagy hogy az ellent mondjam a Lengyel 302 esek,vagy RAF ,de vannak oroszok is szép számmal ,rendben van,(tudnék még sorolni ) de ilyen WT -s arcokat had már.
    Nem azt mondom,hogy nem lehetnek jók,de én akiket ismerek és jók jelenleg azok között egy sincs akinek ez az FN lenne a neve előtt.
    Nevesíts párat pontosan.Már ha valóban Clodoztak valaha.
  • Amaymon
    Gladiators nyertesek, bár nem hiszem, hogy ez mond valamit. A címet nem amatőrök legyőzésével kapják.
  • Her Laca
    Nem ismerem őket. Márpedig ha nem ismerem akkor olyan nagy mészárlást biztos nem rendeznek,persze az se mindegy kiket mészárolnak:)
  • Amaymon
    Bocsánat nem klán arra allergiásak reptopikban :)
  • Amaymon
    FN klán már nem WT-zik csak ritkán. Úgy tudom (illetve pontsan tudom :D ) a BoS-ra gyúrnak. Biztos nagy mészárlást rendeznek.
  • Willenbrock
    Meghallgattam úgy,hogy nem néztem a videót.Szerintem maga a dal szép,még a "ficak"(?) hangja sem rossz,legalábbis ehez a dalhoz.Viszont az gusztustalan,hogy a másság,vagy transzfesztita betegesség propagálására használják.
  • Her Laca
    "Valamiért a CloD-ot nem kedvelik/megunták, egyik se szereti, akit kérdeztem mérnem azzal játszik. Persze akkor nem is lenne ott.)"

Gondolom unalmas volt nekik ,hogy sűrűn gyakoroltatják velük a felszállást.
  • sakkay
    Egyre több a régi ROF-os arc is.
  • Amaymon
    "Páran amúgy (oroszok) nagyon ügyesek, főleg a fordulózásban"

Jó pár SB-s a WT-ből már tűkön ülve várja, hogy megjelenjen a játék. Elég hardcore arcok jó lesz felkötni a gatyát sakkay mester :D

(Mielőtt azt gondolná valaki hogy ezek árkád sb noobok. Nem, kategorikusan nem ott kezdték az ipart. Valamiért a CloD-ot nem kedvelik/megunták, egyik se szereti, akit kérdeztem mérnem azzal játszik. Persze akkor nem is lenne ott.)
  • sakkay
    Alsó képek...
  • sakkay
    Itt full olyan a gép, mintha igazi lenne.
  • sakkay
    Elég jó kép.Érdekes.
  • sakkay
    Na ma nagy mészárlás volt a Jakok között! Visszaültem az f-be, mert egyrészt nagyon szépen lehet vele manőverezni, másrészt a g2 még egyenlőre nem használhatja a max. 1.43 atm-ha jól emlékszem. Páran amúgy (oroszok) nagyon ügyesek, főleg a fordulózásban, de azért az f-el nem esélytelen az sem. De persze kerülendő. Néhány orosz, igencsak rászokott a magaslati levegőre, azokra figyelni kell. Már várom , hogy legyen valami + lehetőség a repülésre, nemcsak a dogfight szeró. Sajnálom szegíny csatarepülőket, nem sok esélyük van. DE amúgy hihetetlen mit kibírnak néha.
  • Solt
    Jaaaaj, de jó is az ilyen... Csak nekem esélytelen nyáron... :) Majd képek jöhetnek... :)
  • sakkay
  • Her Laca
    Erika, Bélám neje csinál sűrűn ,és mindig kapok jóóóó sokat.
    Jövő hétre atyjáék jönnek látogatóba ,oszt hoz egy bárányt,(ezért is volt sürgős a kemence) meg asszem malackát is.
    De lesz ott minden sütve ,csak győzzük fával,bár itt most van vágás az erdőben ,csak az az erdőgazdaságé. Itt jön képbe Peti a rendőr aki intézkedik oszt majd elhozzuk a fél erdőt. Már mint a kivágottat:)
  • Solt
    Ha már van ott székely, csinálhatnátok jó kis puliszkát rókagomba pörkölttel...
  • Solt
    Az lényegtelen, most már ők rendelkeznek vele, teljesen érthető, ha nem akarnak maguknak ingyen konkurenciát. Ha annyira jó lenne az a motor, akkor nyilván azt vitték volna tovább, és örültek volna neki, hogy a kezükbe kerül...

Annyira viszont nyilván nem rossz, hogy közkincsé tegyék, és ezzel olyan konkurenciát állítsanak maguknak, ami ingyen hozzáférhető.

Az a brigád pedig, amelyik ennyit ül egy játékon, majd olyan állapotban adja ki, mint amilyenben az volt, az megérdemli, hogy szélnek eresszék... szerintem! :) Érthető, hogy az ubi már csak minimalizálni akarta a veszteségét, azért adatta ki velük úgy ahogy volt...

Sajnálom őket, és azt is, hogy ez lett a CloD vége (egyelőre), de az lett volna a meglepő, ha ezek után nem így alakul.
  • Her Laca
    Ja! Szomszéd házból jön a ficak,mondja,hogy zavarja a füst.
    Mondjuk akkor csukja be az ablakot. Ő feljelent,mert mi minden héten sütünk főzünk a kertben:)
    Azta qrva:)
    A társaságban volt Bélám a Székely,Peti a rendőr (körzeti megbízott ,Isván is egy meredek arc és jómagam.
    Kérdezem. Jól meggondolta ezt a nekifeszülést kollega? Mert láthatóan senkit sem érdekel a nyűgje. No eloldalgott. Micsoda emberek vannak.
    Csak azt vártam ,mikor szalad fel a cukorkája Bélámnak (ezt mondja ha ideges lesz) mert akkor jót röhögtem volna.
    Na itten van,még kell némi szépítészet de az már hamar megvan.

• sakkay
    Tudsz élni Laca...
  • Her Laca
    Csak hogy az a tudás nem a 3*7 produktuma.
    A régi csapatot kb szélnek is eresztették.

Különben meg lexarom,most lett kész pont ma a kemencénk ,mellette egy akkora grillsütő ,hogy egy étteremnek is sok lenne (még valami rácsot kéne eszkábáni hozzá ,meg egy nagy vaslapot) ,a kemencét ma gyújtottam be először úgymond kiégetem.Jön a foci VB kiteszünk a szaletli alá egy projektort a ház falára toljuk a képet ,a kemencébe betolunk egy malacot ,a grillen sülnek majd a húsok,van egy kis hűtőnk is azt telerakjuk serrel meg minden más jóval és a cimbikkel ott fogjuk tölteni az estéket ,így annyira nem is izgat milyen lesz egy számító gépes program:)
    Na majd lövök képet mindjárt .
  • Solt
    Szó volt róla, hogy jön a RoF folytatása, még kérdőív is volt, hogy mit szeretne a közösség.

Fordítsuk meg a kérdést... te átadnád a szakmai tudásodat egy olyan burkolónak, aki ingyen dolgozik, és így csinál neked konkurenciát? :)

Egyébként szerintem amint normális állapotban lesz a BoS, kifog "szivárogni" a CloD forráskódja...
  • Her Laca
    Na figyu. Én ezelőtt soha nem foglalkoztam a Rof al és a 3*7 el sem. Engem a rof totyikban nem láthattál kritizálni. Megvan az a csoda program ,de nem tetszett ,letöröltem és kb ennyi.
    Tudod hol állná meg a te véleményed a helyét?
    ha ezek a csodagyerekek maguktól csináltak volna egy II. VH-s szimet ,és lenne konkurenciájuk,na ott eldőlne ki is a jani.
    Nem is értem miért nem álltak neki,hisz annyira ment az üzlet,vagy mégsem?
    Ha meg már így alakult akkor miért nem teszik nyílttá a Clod forráskódját? (Úgy féltik mint a szűzlányt .)
    ha az annyira szar? Mi bajuk lehetne,pár lelkes amatőr által hegesztett játéktól? Hisz az övék a tuti,az lesz a legjobb stb.
    No erre mit válaszolsz?
    És mért próbálkoztak be az atagosoknál? Mármint ,hogy álljanak le egy kicsit?

Különben mit is vesztenek így?
    Konkurencia nélkül egy IL2 lesz a piacon ,jelesül az övék,és ha csoda nem történik ,sose tudjuk meg mi lehetett volna a Clod ból.
  • Solt
    Ehun van ni... azóta nem láttam olyan hírt, hogy ezt orvosolták volna.
  • sakkay
    De ha annyira szar lenne az ő motorjuk, a CLOD meg annyira jó, összességében sokkal többet vesztenének sokkal sokkal többet..Érted?
  • Her Laca
    De így az 1C fizetett nekik nem is keveset a kész játék motorért. ÉRTED??
    + Pénz!a 3*7 nek! ennyi az egész. Ezen mit nem értesz?