IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    A dog az egy külön műfaj.
    Régen rengeteget gyakoroltunk 1vs1 et mi is. Ott az ütemérzék az nagyon fontos.Ismertem srácokat akik semmi mást nem csináltak, azok szinte megfoghatatlanok voltak ebben a műfajban.
    Mindamellett szerintem is nagyon fontos, hogy tűrhetően csinálja ezt az ember,de a lévén a légi harc összetett dolog nem csak ezen múlik a sikeresség.
    Általában azért elmondható,hogy a jó játékosok ezt is jól csinálják,hogy,példákat is hozzak Pl Pogi vagy Tom , Savi, Nate is remek ebben , vagy Maggi de még sorolhatnám a neveket.
    De mint te is mondtad egy nagy térképen egy War szituban ez nem minden.No meg baxhatja az ember a tudományát ha az ellen nem áll le vele kutyaharcolni.
    Amúgy szerintem a játékosokat legalábbis akiket ismerek nem foglalkoztatják a nevek, előtagok, mindenkinek szent meggyőződése,hogy ő a jobb :)
    Max elismerjük az ellenfelet.De csak módjával:)))