IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bezzeg az új kocsik már annyira fejlettek, hogy egyes gyártók szerint akár 30 000-et is mennek olajcsere nélkül. Vagy legalábbis kiszámolták, hogy így 99%-ban csak a garanciális idõszak lejárta után fekszik ki a motor a user nagy örömére.. :/
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

A suliban még PSZH-k voltak, onnan a nagypuska ismeretség, kint csapatnál meg már BMP-1.
Életem egyik legnagyobb élménye közé tartozott azt vezetni. Azért van annak egy fílingje, amikor az ember terepen 50-60Km/h-val száguldozik és leszarja a lövészárkot 😊
Istenem! Hátul a deszantban hány de hány katonám okádta tele a rohambilit... 😄
Annyi sztorim" van basszus... kezdve attól, hogy a géppuskás helikopter célra a paraszt rádurrantott ágyúval - egészen addig, amikor a tápos a PKM-el keresztüllõtte a saját combját 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mestermunka folyik ott kérem szépen!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az év faterja😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Volt, akit úgy kellett kivonszolni a toronyból (pszh).
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
10.000 km-erenként érdemes legkésõbb, de ha csak a garázsban áll, akkor is legalább évente. Hidd el meghálálja a motor és szinte újéletre kell. De az olaj mellett a szûrõt és a légszûrõt sem szabad kihagyni <#ejnye1>#ejnye1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Gondolom az is bejátszik erõsen hogy jó ideig garázsban volt, az hihetetlen sokat számít, a motor pedig nincs túlbonyolítva, sima szívómotor, az olajat most sem eszi. Küzdök ellene, de nem tudom megállni, hogy bele ne rúgjak a prémiumwagenekbe e téren, onnan csak szart hallok, eszi az olajat, emlékszem ahogy Papi kecsóra lemenet töltötte bele félúton, nem is értettem. Most vettem rá magam olajcserére, kb. 4-5 éve lehetett ilyen utoljára, hát mit csináljak, ha egyszer nem eszi. Kicsit ki is alakult bennem, hogy a 90-es években csináltak utoljára jó kocsikat - mert addigra már megtanulták, hogy hogy kell, a fogyasztói szemlélet pedig még nem kurvította el az autógyártókat.
Na, ennyit az autóbuzulásról, lezárásként íme ez a gyöngysem. 😄
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Van bennük valami plusz hajtómû szvsz😊
A másik az mondjuk leesett , de ahogy néztem azért mert bedugózott. Ha ügyesebb még utánam jön és megizzaszt😊)
Nekem legalábbis ez ugrott be rögtön, mert a sima 20 mm-essel is az volt a gond, hogy csak simán átment a gépen és komoly kárt nem okozott.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

De tudjátok mit? Emlékszik még valaki a Mazda Xedos-ra? '93-ban jött ki V6-os motorral. Ámberek! Hát én azért a fél karomat odaadtam volna! 😄 Még ma is gyönyörû, de aztán az is átment egy faceliften ami meg iszonyat bûn ronda lett! De annyira, hogy a japánok megérdemeltek volna még egy atomot <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Végül is lett egy 6-os Mazdám. Már csöpögtem róla itt nektek szóval nem részletezem, de egy biztos. A következõ is japán lesz. De sajnos biztos hogy nem Accord, mert a mostani 2013-as facelift majdnem olyan szar lett, mint annó a Xedosé <#sir>#sir> De avensis sem, mert az valami dögunalom dizájn hiába jó kocsi.
Sajnos a téli sós latyak kivégzi a karosszériát elõbb-utóbb és gazdasági totálkárként lesz vége az autónak... A korrekt lakatosmunka az autó olyan mértékû megbontásával jár(na), hogy vagy nagyon drágára jönne ki és ezért nem kéri a tulaj vagy csak olcsón megoldják úgy tessék-lássék magyarosan.
Hogy belül puritán a bömikhez stb. képest, háát nem tudom, ez részben ízlés kérdése, nekem pl. ezek a német indusztriális design belsõk nem jönnek be alapwagenekbe, a többmilliós extrákkal már más kérdés lehet.
Ellenben az tény, hogy a a németek most kezdenek kb. annyit adni az alapkocsiba, mint 20 éve az enyémbe (ami legalapabb verzió, de szervós, ABS-es, klímás, bársony ülésekkel, elektromos ablakkal és napfénytetõvel - jobb változatba már akkor is volt légzsák, bõrbelsõ, fûthetõ ülés..) japánok.
Speciel nem is akarok mást venni mostantól, csak Hondát de legalábbis japánt. 3 volt eddig a családban, egyikkel sem volt soha semmi nagy gebasz, az elsõ 10-12 évben biztos nem. A mostaniak designja nem tetszik már annyira, kicsit uncsi lett, ahogy az sem tetszik hogy McPherson lesz a 2014-es Accordban. Az új Mazda 3 viszont telitalálat.
No meg a koma ugyan érzékletesen leírta a dolgot,de csak egy szemszögbõl.
Mert ugye a megismerést nem gátolja az a kócmadzag,már ha valaki erre vágyik ugye .
Szerintem a mostani fejével õ is azt mondaná erre,hogy ráértünk volna még,viszont akkor hol lenne a 26 éves fiunk,meg az égetnivaló boszorka lányunk? Konkrétan a fiammal együtt nõttem fel ha lehet így fogalmazni,és azokat az élményeket nem adnám oda semmiért.
www.smart-bus.hu
Pipás fórumon társalogtunk ,és Vackor nevû kollega eme szösszenetet tette közkinccsé. És tudjátok mit? Van benne valami😊)
Idézném
"A célhoz vezetõ út legalább olyan fontos -ha nem fontosabb!- mint maga a cél. Csak a nehezen megszerzett kincset becsüljük meg. Ha elsõre belenyúlsz életed dohányába, könnyen megfoszthatod magad a megismerések, felfedezések örömétõl!
Hasonló okokból nem értek egyet a túl korai (férfiak esetében 50 év alatti) házassággal sem! S ha egy igazi férfi 40 éves kora elõtt megnõsül, az olyan, mint amikor a kerecsensólymot kócmadzaggal a nachtkasznihoz kötik!
Lássuk be, nem mindennapi dolog, ha a tízéves kislányunk a koszorúslány az esküvõnkön. Erre már lehet azt mondani, hogy megfontoltuk. Ugyanígy érvényes a dohányra is! Amíg nem próbáltál ki nagyon sokat, nem tudhatod, hogy a második volt a legjobb :-)"
Szokott valaki csomagokat küldeni külföldre?
www.smart-bus.hu
Mert pl én utálok szerelgetni ,és utálok pénzt kiadni szerelõknek😊
Inkább eliszom mint Tibi atya.
Egy SLK cabrióval ellennék talán😊