91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ami biztos.
    Ezek a szerencsétlen 1C sek miután kiadatták velük a félig kész játékot ( ez egyértelműen az ő saruk,hisz jól elszórakoztak vele ,bár elég összetett a dolog azt azért be kell látni) segítségül hívták a 3*7 et mert nem győzték a dolgot. Na ezek betették a mocskos körmüket oda és jó kis aknamunkát végeztek,majd meggyőzték a döntéshozókat,hogy ez egy szar ,ebből nem lehet semmit csinálni (bár az atagosoknak még így is sikerült) és majd az ő szuper rof motorjukkal csodát tesznek. Aztán most már ők is csúsznak ,ez is érdekes,a határidőt ők sem tartják.
    Ha folytatták volna a clod projektet ,már lenne sztálingrád ,de lehet akár afrika is,hisz már voltak kész gépek,térképek.De persze az nem lett volna nekik ekkora üzlet.
    Az is érdekes,hogy megkérték az atagosokat,hogy hagyják egy időre (legalábbis addig amíg a BOS-T ki nem adják) abba a hegesztését a CLOD nak és inkább nekik segítsenek be. Bár állítólag már nem beszélnek egymással a felek (jelzem nagyon helyesen ),egyék csak meg amit főztek maguknak.
    Amiért én orrolok rájuk az csak annyi,hogy velünk baxtak ki ,egy jövőbe mutató fejlesztést kukáztak miattuk,és ehelyett kap a nép egy elavult valamit majd . Mert akárhonnan nézem engem pl a látványvilág nem szögez a monitor elé mint mondottam randa , a repgépekről nem tudok véleményt mondani lévén nem próbáltam őket.
    Az üzlet politikájuk az megint más tészta,van aki lelkesen tapsol hozzá ,nekem nem tetszik,de ez magánügyem .
    Mindenesetre én szurkolok ellenük az a biztos:)
  • LeonSilver
    Ja! A néhány processzorral a következőt takarja. A kettő vagy négy magnál többel rendelkező processzorokról volt szó. Ha 6 vagy 8 magos procid volt, akkor a peccs után csak egy magot használt a RoF, bármit is tettél! Nem segítettek a különböző beállító szarok sem, diavetítés lett a RoF.
    Egyértelműen a peccs sara volt.
  • LeonSilver
    A 3*7-el nekem is ki van az összes ünnepi és hétköznapi fa*zom.

Nagyon szerettem repülni a RoF-al. Papa a megmondhatója, hogy mentem mindig és toltuk onlány. Ésss qrva jókat dumáltunk. Mígnem a gyökerek ki nem adtak egy fasza peccset, ami után némely processzorral játszhatatlan, diavetítés nem lett a játék. És ahelyett, hogy kijavították volna amit elbasztak, jött a magyarázat, hogy mert ez nem támogatott, meg az nem támogatott és különben is, bekaphatjuk. Na azóta nem repülök vele. Pedig jó kuncsaftjuk voltam, mert vásárolgattam a gépeket.

És ha majd ezt vagy valami hasonlót eljátszanak a szálingráddal is? Elmehetnek ezek a retkeslábú jó qrva édesanyjukba.

Egyébként ha jól emlékszem az elején a RoF-hoz sem sok köze volt a 777-nek. Vagy valami. Ott is volt valami kever még a legelején.
  • Her Laca
    Miről beszélsz?
    Én a három7 szarrágásáról,arról,hogy ráültek a forráskódra, pedig szerintük az a játékmotor egy szar és az övék a tuti.
    Akik a clodot csinálták miért adták volna ki? Terveik voltak vele csak a te szeretett céged alájuk tett.Ragozhatjuk ezt, de ez tény. És ahelyett hogy azt csinálták volna tovább (mégse annyira szar az mint ahogy kiderült) ránkeröltették az elavult fosukat.
  • sakkay
    Miért mennyi Laca? 5.5?
  • Her Laca
    Milyen 6 évet?
  • sakkay
    Nem tudom Laca. Az atag előtt is ültek rajta vagy 6 évet...
  • i robot
    Pont ezért ülnek rajta.
  • Her Laca
    Itt a mantle és a dx12 is mindjárt .A clod dx11.A Bos dx9.Szerinted?
    Ha nem ülnének a clod forráskódján féltékenyen őrízvén azt,akkor már az atagosok olyat csináltak volna,hogy a szemed szád ketté állna.De a rof motor kellett,hogy rohangálnak meg.
  • sakkay
    Nem is azokra a képekre gondoltam. Amúgy azok is beállított tehát kiválasztott "best of" képek. Amiket videókat berakok ide, legtöbb esetben rajongói' vidik 1-2 nap alatt összedobva, és nem elrejtve az esetleges hibákat. Viszont amit írtál utoljára, az egyben az egyik félelmem is a szimel kapcsolatban..vajon mennyire hosszútávon fejleszthető az alap,
  • Her Laca
    Lofaxt , ott a puma fórum Tom megkérdezte a srácot aki azt a múltkori képet készítette a clod ból,hogy csináltak e valamit vele pluszban.Semmit! Leírta a beállításokat,bárkinek úgy tud kinézni. A két grafikus motor közt ég és föld a különbség,ragozhatjuk ezt akármeddig.
    Ha nem a kisstílű érdekeik vezetik a 3 heteket egy minden szempontból jobb cuccot csinálhattak volna,mire kiadják és főleg mire tovább fejlesztik átlép felettük az idő.
    Pontosabban nincs meg benne a fejlődés lehetősége.
  • sakkay
    A bosnál nagyon szépen meg van csinálva az egyenetlen felszín. A gond csak az, hogy olyan mértékben fénylenek a gépek, mintha be lennének kenve disznó zsírral!
  • Hecker007
    A technológia megvan, csak nem erre a technológiára vannak írva a motorok sajnos, mire meg megírják az újat az is elavult lesz.
  • repvez
    A DCS-ben meg ugy általában a repszimekben azt nem értem, hogy miért nincsenek meg a látszata annak , hogy a különbözö anyagok máshogy fénylenek vagy éppen sehogy vagy, a sérüléseknél bemattulnak.
    A DCS a részletes modellek ellenére olyan mintha valami rajzfilmszerü makettek lennének matt temperával lekenve.Alig látni rajta fémes csilogást vagy a szegecselés egyenetlenségeit.
    Egy DX11es gamétól azért elvárná az ember egy ilyen kidolgozást .
    DE valahogy mindegyiknél BOS CLOD és DCS-nél is olyan mesterkélt a hatás, mikozben a technológia és a gépek teljesitménye elbira már valósabb hatású kivitelezést is.
  • LeonSilver
    Persze, hogy szebb. Sakkay mester hozta fel példának a DCS-t
  • GaBika6
    Jah még annyi, hogy a clodban nekem a víz (tenger) megjelenítése ami nagyon bejön. És az előbbi videora ha befestjük a zöldet fehérre az még nem hó... A BOS-ban a légcsavar szórja a havat és a kerék nyomot hagy a hóban. Először nekem is furcsa volt a fehér táj az életben is zavaró, de meg lehet szokni. Sok minden azon múlik akarjuk-e... :)
  • GaBika6
    Sztem a CLOD táj szebb mint a DCS! Én sem baxtatásként írom. Lehet a sok warthog meg mustang-ba untam bele, de nekem pont a clod grafja tetszett jobban. (Persze hogy a tájra gondolok). A BOS meg téli tájkörnyezet és téli pályát ilyen szépnek repszimben még nem láttam. Kár is ezen sztem vitatkozni kinek a pap, kinek a papné... :)
    Meg ha lenne kieg nem téli pálya BOS alá, akkor lehetne boncolgatni, mert a CLOD nem téli pályára készült.
  • LeonSilver
    Nem nem! Tudod mi a trágya? A főőőd alatt hömpölygő óóóóceán. Na az a trágya :D
  • sakkay
    Na most a gépek gyönyörűek, ez egyértelmű. A táj, meg a föld(főleg)pedig egy trágya.
  • LeonSilver
    Úúúúúgy szeretlek pisztergálni ;)
    Persze gondolom ha majd 100% lesz, akkor szebb is lesz. A RoF legalább is nem ilyen rút!

De a viccet félretéve. Én ezt azért akármikor odamerem tenni a BoS mellé ;)

• sakkay
  • sakkay
    Jó Leon..ez meg már nem szubjektív, hanem baromság. Azért az elfogultság ködén át érdemes átnézni..ezek nem beállított kikeresett kiadói vidik. Gondolom érted , hogy értem..a dcs is olyan jól néz ki néha egy két videón , hogy nem hiszem el...aztán meg ugye nem kell mondanom.
  • sakkay
    Mint azt magad említetted 50%.
    Amúgy csak!! az utolsó patchel sokat finomítottak a fegyverek által okozott sérüléseken. És amit csak most vettem észre(tudom téged nem érdekel az ai) egyszerűen mesterien repüli az ai az f messzert. Annyira jól nyomja a spirális emelkedést harc közben , hogy hihetetlen. Szóval rengeteget fejlődik.
  • LeonSilver
    Én is. És ez most nem basztatás vagy cukkolás. Egész egyszerűen kurva ronda. Az IL2 - 1946 nem sokkal csúfabb, ha egyáltalán csúfabb...
  • Her Laca
    ok:) De ez nem változtat a tényen:))
  • Solt
    ;)
  • Her Laca
    Na ma világvégén voltam ,de holnap hívlak:)
  • Solt
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • sakkay
    Na vajon ki ez a két öreg?
  • Her Laca
    Én komolyan mondtam:)) Csúf sajna. No de még csak 50 vagy mennyi %:)
  • sakkay
  • Her Laca
    :)
  • LeonSilver
    Eléggé
  • Her Laca
    Randa:)
  • sakkay
  • Willenbrock
    Én is utálom ezt az üzletpolitikát,hogy kifizetek egy "kész" játékot,aztán vehetek meg hozzá minden szir-szart,amik külön-külön is majdnem annyiba kerülnek,mint maga a játék.Persze nem kötelező,csak ha valaki játszani is akar vele,akkor úgyis kénytelen lesz vásárolgatni.Természetesen mindig a nagyágyúkat hagyják fizetősre,ami miatt az alapjátékot megvette az ember.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ez az egyik hozzászólásban volt.

• Her Laca
    Kár volt kiadni a kezükből ezt az eszközt,mert aminek indult azt még csak csak elfogadnám (bár a búvárszemüvegben nem repülök-et tartom ) de hogy a facebook rátette a kezét lesz itt minden mint a búcsúban.
  • Her Laca
    Azért ezt már nem biztos ,hogy én meg akarom tapasztalni.

Jó jó ez a virtuális valóság,de azért na. Baráti összejövetelek virtuálisan? Majd virtuálisan iszom a sert,meg a kisüstit?Meg rápippantok?
    Virtuálisan focizunk,mozgunk .
    Meg a végén virtuálisan támadom az asszonyt?
    Nem vagyok én a fejlődés ellen ,de azért na .
    Nem kéne a gyerekeinket ebben az irányba engedni én aszondom.