IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Figyu:)
Hagyd már itt azt a WT ben gyöztek valami dolgot.
Láttam én már a Clodban ilyen csoportosulást (tán még videóm is van róla) akik párszor bejöttek osztán volt hogy egyedül lelőttem mindet tán egy ment haza. Nem is nagyon jöttek utána már,max a szitkozódásban merült ki a tehetségük.
Ha azt mondod ,hogy a JG sek gyúnak rá és Werraék leabálnak mindenkit ok,vagy hogy Pogiék ,Saviék,Tomék (úgy a magyarok komplett) mindenkit lelőnek ok,vagy hogy az ellent mondjam a Lengyel 302 esek,vagy RAF ,de vannak oroszok is szép számmal ,rendben van,(tudnék még sorolni ) de ilyen WT -s arcokat had már.
Nem azt mondom,hogy nem lehetnek jók,de én akiket ismerek és jók jelenleg azok között egy sincs akinek ez az FN lenne a neve előtt.
Nevesíts párat pontosan.Már ha valóban Clodoztak valaha.