IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na figyu. Én ezelőtt soha nem foglalkoztam a Rof al és a 3*7 el sem. Engem a rof totyikban nem láthattál kritizálni. Megvan az a csoda program ,de nem tetszett ,letöröltem és kb ennyi.
    Tudod hol állná meg a te véleményed a helyét?
    ha ezek a csodagyerekek maguktól csináltak volna egy II. VH-s szimet ,és lenne konkurenciájuk,na ott eldőlne ki is a jani.
    Nem is értem miért nem álltak neki,hisz annyira ment az üzlet,vagy mégsem?
    Ha meg már így alakult akkor miért nem teszik nyílttá a Clod forráskódját? (Úgy féltik mint a szűzlányt .)
    ha az annyira szar? Mi bajuk lehetne,pár lelkes amatőr által hegesztett játéktól? Hisz az övék a tuti,az lesz a legjobb stb.
    No erre mit válaszolsz?
    És mért próbálkoztak be az atagosoknál? Mármint ,hogy álljanak le egy kicsit?

Különben mit is vesztenek így?
    Konkurencia nélkül egy IL2 lesz a piacon ,jelesül az övék,és ha csoda nem történik ,sose tudjuk meg mi lehetett volna a Clod ból.