IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ami biztos.
Ezek a szerencsétlen 1C sek miután kiadatták velük a félig kész játékot ( ez egyértelműen az ő saruk,hisz jól elszórakoztak vele ,bár elég összetett a dolog azt azért be kell látni) segítségül hívták a 3*7 et mert nem győzték a dolgot. Na ezek betették a mocskos körmüket oda és jó kis aknamunkát végeztek,majd meggyőzték a döntéshozókat,hogy ez egy szar ,ebből nem lehet semmit csinálni (bár az atagosoknak még így is sikerült) és majd az ő szuper rof motorjukkal csodát tesznek. Aztán most már ők is csúsznak ,ez is érdekes,a határidőt ők sem tartják.
Ha folytatták volna a clod projektet ,már lenne sztálingrád ,de lehet akár afrika is,hisz már voltak kész gépek,térképek.De persze az nem lett volna nekik ekkora üzlet.
Az is érdekes,hogy megkérték az atagosokat,hogy hagyják egy időre (legalábbis addig amíg a BOS-T ki nem adják) abba a hegesztését a CLOD nak és inkább nekik segítsenek be. Bár állítólag már nem beszélnek egymással a felek (jelzem nagyon helyesen ),egyék csak meg amit főztek maguknak.
Amiért én orrolok rájuk az csak annyi,hogy velünk baxtak ki ,egy jövőbe mutató fejlesztést kukáztak miattuk,és ehelyett kap a nép egy elavult valamit majd . Mert akárhonnan nézem engem pl a látványvilág nem szögez a monitor elé mint mondottam randa , a repgépekről nem tudok véleményt mondani lévén nem próbáltam őket.
Az üzlet politikájuk az megint más tészta,van aki lelkesen tapsol hozzá ,nekem nem tetszik,de ez magánügyem .
Mindenesetre én szurkolok ellenük az a biztos:)