91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #74095 -
sakkay #74094 Igazán nagyszerű munkát végeztek az atagosok, már az optimalizáció téren is-minden maxon a fekete halál track átlag 42 fps. Ez igen.. -
#74093 igen, így van modellezve
ha hasrahúzod a botot vagy semleges állásban van akkor lehet kormányozni, bár én akkor is rádlizok, teljesen mindegy mit csinálok :)
Amúgy a mustangot (a fegyvertelen változatot) kipróbálhatod, letöltöd a dcs world -öt az oldalról (a torrent hamar lejön), és benne van a repülhető mustang és su 25T.
Múlt héten töltöttem le de azóta csak ezzel repülök -
#74092 nekem sajna csak a fegyvertelen mustang van meg, de ha leárazás lesz azonnal megveszem a "normált" .
Szerintem dcs ww2 ütni fog ha kijön, kb. olyan lesz mint anno az il2.
A repmodell nagyon tetszik, a mustang is jó lett, ha a többi repülhető gépet is legalább így megcsinálják akkor nem lehet gond.
-
#74091 Ugyan én a DCS-sel ne mrepülők, bár ezt a p51-et kipróbálnám, de az fsx-hez kiadott A2A Simulations P51 leírása alapján a magassági kormány bizonyos helyzeténél válik csak kormányozhatóvá a farokfutó, a több ihelyzetben önbeálló. Így leszállásnál célszerű a kormányzott helyzetnek megfelelő pozicíióban tartani a magassági kormányt, így csökkentheted a berádlizás veszélyét (már ha itt is így van modellezve). -
sakkay #74090 Ügyes.
-
#74089 Francba, csak 6.30-tól akartam a vidit mikor beáll a motor. -
#74088 Valamikor egy közös reppenés?
-
sakkay #74087 Nekem nincs ilyen. Legalábbis simán megoldható gázadással meg lábkormánnyal. Neked van pedálod? -
#74086 Én leszállásnál is hasrahúzom.
-
#74085 a felszállás sima ügy, csak a leszállás nem. Ott 10/7x berádlizok, pedig gázzal szállok le. Valami miatt nagyon érzékeny az oldalkormányra, elég egy kicsit megmozdítanom már jön a rádli. -
sakkay #74084 Köszi. A flapsot én is. -
#74083 A p-51-el felszálláskor úgy kell bánni, mint egy szűzlánnyal!
Régebben kitrimmeltem 5°-ra az oldalkormányt, de nem muszáj. Viszont amit öreg pilóták (IRL pilóták) javasoltak az az, hogy amikor indulsz, akkor húzd a botot a hasadra és tartsd ott ha jól emlékszem olyan 100-ig. 120-ig. Meg én a flapset is lenyitom olyan 20-25°-ra -
sakkay #74082 Ráállítottam a dcs p51-ben a gázt a joy-ra. Így tényleg sokkal könnyebb. Valószínűleg a hirtelen gombos' gázadás miatt volt olyan vad nem is a lábkormány miatt(habár nagyon finoman kell azért kezelni)....a leszállás az álom. -
sakkay #74081 Papa repülte régen az biztos.. -
#74080 Gyerekek. Használja valaki a Condort? -
Lacusch69 #74079 Épp tegnap néztem (narrátor: Clark Gable) :)
-
#74078 CLARK GABLE serving as an gunner during in WWII. He signed up for duty following the tragic death of his wife Carole Lombard, who was on a war bond tour when her plane crashed. The grief-striken Gable served with a bomber squad in Europe. Due to his fame and heroism, Hitler put a bounty on Gable's head.
-
sakkay #74077 Mondom már megy, csak az első 3 felszállásnál nem értettem mi történik. Kicsit erősebben léptem oda neki, aztán elindult a csiszi-csuszi. -
#74076 OFF:
[URL=http://htka.hu/2014/05/04/ujraepitik-az-egyetlen-finn-vadaszgepet-myrsky-t/]"A finnek úgy döntöttek, hogy újra megépítik repülőgépiparuk egyik csillagát, a VL Myrsky-t, az egyetlen finn tervezésű és sorozatgyártású vadászrepülőt."[/URL]
ON: -
Leon77 #74075 Sakkay, PhantomAss: Felszállni sem nehéz, ha ismered a trükkjét. ;) Nekem is sokat segítettek olyanok, akik a Mustangot már régebb óta reptetik. Ami biztos, hogy az oldalkormányt nagyon óvatosan kell kezelni, szükség esetén az opcióknál csökkenteni lehet/kell (igény szerint) az érzékenységét. Ugyanakkor felszálláskor és hosszabb távú szabadrepülésnél mindenképp hasznos dolog a rudder trim. -
sakkay #74074 Az biztos , hogy gombról nem lehetne megfogni. De még joy-al sem könnyű. Nekem pedálom van, és valami hihetetlen érzékeny felszálláskor-de nagyon élvezem. De azt most is furcsállom, hogy felszállni milyen nehéz, leszállni meg nem nagyon. Leszállni a bosban nem könnyű, sőt az orosz gépek egy kettőjével kifejezetten nehéz. Persze a messzert is törik az újak ahogyan nézem a multi fel és leszállásokat. Néha mennek minden irányba..egy ideig. -
Leon77 #74073 Én csupán a Tf-et reptetgetem időnként, de az 1.2.8. béta kezdetén sokunknál fordult elő a landolás utáni jobbra perdülés. Aztán jöttek a foltok és vagy javítottak valamit, vagy megtanultunk óvatosabban bánni a madárral, de jóval ritkábban van jobbra perdülés. Rudder-t billentyűzetről nyomod, vagy "nyakatekert" botkormányod van? Amellett ha jól tudom, akkor a farokkerék alapbeállítás szerint nincs rögzítve (tehát kioldani sem kell). -
sakkay #74072 Inkább közép.. -
sakkay #74071 Jak, de jól néz ki-lenti kép sorozat. -
#74070 Köszi, persze nyugodtan szólj ha tudod a megoldást. Csak ugye nincs pedálom és eléggé nehézkes így. Amúgy most láttam hogy van efy 180 oldalas kezelési útmutató pdf a mustanghoz a dcs honlapján, letöltöttem és olvasom, ebből simán meg lehetne tanulni az igazi póni kezelését is.. -
sakkay #74069 Ugyanezt írtam én is. Csak a meg közelítés más. Te arra utalsz-ha jól értem-hogy megjön a bölcsesség,én meg arra, hogy elmegy az idő..ezzel együtt a fiatalság, meg azok motivációk, ami annak idején működtették őket. Lovasi után szabadon: "A Kényszer, az érdek és a kis kedvenc az ösztön élet." Ezeket le lehet fordítani, Történelmi szükségszerűségnek, a hadseregek kényszerítő hierarchiájának, a karrier lehetőségnek és vagy elismerés kivívása..az ösztön talán nem szorul külön magyarázatra. A repülők abból vannak kissé más helyzetben, hogy van egy közös pont, a repülés. És ez mindenhol ugyanaz. Míg a "harcos" vagy "katona" mindenhol kicsit más. De nem akarok ennél mélyebbre belemenni, mindazonáltal érdekes összehasonlítani a különböző nációk veteránjait. Nem ugyanazok, főleg ha elhagyjuk a figyelés alatt a romantikát. Főleg ami az oroszokat illeti. De láttam ugyanazt főleg németen, és néha amcsin is.
-
artivizsla #74068 Kávé mellé.
Mig-3
-
artivizsla #74067 Az idő múlásával hasonlóan vélekedtek a veteránok, bár mely oldalon is harcoltak, ez derül ki a könyvből is. Persze a győzteseknek legalább az megadatik, hogy elmondhatták magukról, hogy a "jó" oldalon harcoltak. -
Leon77 #74066 Bár nem nekem írtad, segítenék. Kerékfékkel könnyebben tudsz szűken fodulni, kis gyakorlás után ráérzel. -
#74065 Aham, úgy próbálom, de nem mindig segít. A farokkereket nem tudod mivel lehet lockoli? Nem nagyon tudok a betonon fordulni és nem találom a kapcsolóját. Vagy nincs is és simán csak a jobb - bal kereket fékezve lehet fordulni? -
bucsher #74064 Megjött, jó vastag! -
sakkay #74063 Talán lassan agyjál rá kakaót amikor lassul. -
#74062 Azért póni a neve mert felszállásnál hajlamos kitörni balra, nagyon kell figyelni rá.
Egyébként nekem nagyon bejön a kapcsolható fülke...viszont leszállásnál madnem mindig berádlizok -
#74061 Erről van szó!!!
A pohár NEM félig üres, hanem félig tele van! -
#74060 No nem baj mert már úgy is viseletes volt a régi:))Nézzük a jó oldalát:) -
#74059 Jövőre is lesz ;)
Szokott így járni az ember, hogy ami ingyé van az végül is több, mintha eleve fizetett volna.
Én is faragtam már rá ilyenre :D -
#74058 Kemencét építek :(
És pechemre elmentem egy régi agyagbányába agyagot bányászni oszt ott kiesett a kulcs ,de akkora területet bóklásztunk be ,és akkora volt a susnyák,hogy 5x végigjártuk ahol mászkáltam,de esélytelen volt.
Én marha mert ugyan így ingyé volt az agyag (mondjuk melós autóval voltam nem is tudom minek volt nálam a másik kulcsa) de így meg vehetek majd kulcsot:) -
#74057 Őőőőő, asszem igen :)
Olyan kár, hogy nem jöttél el Lacám erre a majálisos izére.
Egy jót Góbéztam és még a botot is átadta a kolléga úr!!! Hát qrva nagy élmény volt :)
-
VO101 tvr #74056 Ez tűnik logikusnak.
És kell is, hogy csináljanak, mert esetleges lopásnál kérik a két gyári kulcsot.