IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    A 3*7-el nekem is ki van az összes ünnepi és hétköznapi fa*zom.

Nagyon szerettem repülni a RoF-al. Papa a megmondhatója, hogy mentem mindig és toltuk onlány. Ésss qrva jókat dumáltunk. Mígnem a gyökerek ki nem adtak egy fasza peccset, ami után némely processzorral játszhatatlan, diavetítés nem lett a játék. És ahelyett, hogy kijavították volna amit elbasztak, jött a magyarázat, hogy mert ez nem támogatott, meg az nem támogatott és különben is, bekaphatjuk. Na azóta nem repülök vele. Pedig jó kuncsaftjuk voltam, mert vásárolgattam a gépeket.

És ha majd ezt vagy valami hasonlót eljátszanak a szálingráddal is? Elmehetnek ezek a retkeslábú jó qrva édesanyjukba.

Egyébként ha jól emlékszem az elején a RoF-hoz sem sok köze volt a 777-nek. Vagy valami. Ott is volt valami kever még a legelején.