IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #74069 Ugyanezt írtam én is.
Csak a meg közelítés más. Te arra utalsz-ha jól értem-hogy megjön a bölcsesség,én meg arra, hogy elmegy az idő..ezzel együtt a fiatalság, meg azok motivációk, ami annak idején működtették őket. Lovasi után szabadon: "A Kényszer, az érdek és a kis kedvenc az ösztön élet." Ezeket le lehet fordítani, Történelmi szükségszerűségnek, a hadseregek kényszerítő hierarchiájának, a karrier lehetőségnek és vagy elismerés kivívása..az ösztön talán nem szorul külön magyarázatra. A repülők abból vannak kissé más helyzetben, hogy van egy közös pont, a repülés. És ez mindenhol ugyanaz. Míg a "harcos" vagy "katona" mindenhol kicsit más. De nem akarok ennél mélyebbre belemenni, mindazonáltal érdekes összehasonlítani a különböző nációk veteránjait. Nem ugyanazok, főleg ha elhagyjuk a figyelés alatt a romantikát. Főleg ami az oroszokat illeti. De láttam ugyanazt főleg németen, és néha amcsin is.