IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ez a Mihajlik könyv katasztrófa. Értem én, hogy minden szentnek maga felé stb stb..na de itt a 100 oldal után-ezt figyeljétek-még nem lőtt le tisztes harcban messzer senkit, az oroszok meg felszállásonként fél tucatot. Egyszerűen elképesztő! Mint a legszarabb amcsi akció film a 90 évekből. De a hülye-nem szoktam sértegetni amúgy soha de ez már sok-néha nem figyel és utal arra , hogy a kezdeti időben amikor csak!védő körrel operáltak milyen szar voltés mekkora veszteségeik voltak...csak az éppen amúgy valahogy nincs a könyvben. A másik-folyamatosan irtják a németeket 1942 vége az idő- saját veszteség nem nagyon van említve..erre 10 oldal múlva amikor lelövik az egyik oroszt, természetesen többszörös túlerőben, visszaemlékezik rá, hogy volt amikor csak hatan maradtak egy egész osztályból(nemrég!) és abba a srác is benne volt. Csak az valahogyan nem lett leírva! Hihetetlen egy primitív, tudatosan eltorzított propaganda könyv. De akkor is befejezem. Ja de a legjobb:Valamikor a könyv elején rástartoltatják őket-amúgy a politikai tiszt a parancsnok véleménye ellenére-2 a reptér fölött köröző messzerre. A felszállás közben lelövik minkét oroszt, a szerző túléli. 1 év múlva alkalom van a szitu ugyanaz,csak ő van fönt. Szarrá lő két felszálló messzert, és csak azon sajnálkozik, hogy nem fordulhat vissza, a bebukfencezett gépet megsorozni..no comment. De addig ez sztori a világ legnagyobb szemétsége volt(amúgy én annak is tartom mindkettőt,de a háborúban előfordul).