IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb 20 rugó vagy kicsit fölötte lesz a teljes ahogy hallottam.
Akik próbálgatják aszondják nagyon jó lesz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kis gyümi teamellé,(enyhe rumos ízesítéssel) .
Na jó több az mint enyhe.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A problémák majd akkor jönnek, ha az angolok is kapnak nagy kalibert. Ott egy kopra nem csak a motor fog elszállni, hanem a szárnyak is.
Nekem azzal nincs bajom,hogy gyors,vagy gyorsabb,jobban fordul,stb.
Avval van a bajom,hogy tökéletes találatok esetén( gyönyörûen látszanak a robbanások) az égegyadta világon semmi bajuk nem történik.
Ok mondjuk egynél elõfordul,hogy nem kritikus helyen találom el,jó mondjuk egymás után kettõnél is.
De ,hogy 5 bõl 5 spit és hurri lazán faszán tovasuhan azt nem veszi már be a gyomrom.
Na most vagy ennyire legyengítették a BF fegyvereit( ezért mondom,hogy a lelkes amatõrökkel mindig vigyázni kell) vagy már boldog ,boldogtalan bele tud nyúlni a programba.
És nem csak én tapasztalom ám. Savi,Pogi,meg a többiek is ugyanezt mondják.
Bassza meg a jóisten ,ha telibe verek 20 assal egy spitet akkor az sérüljön már!
Bezzeg ha a BF et 1 azaz EGY! ,pontosabban EGYYYYYYYYYYYYYYYYYY koppanás éri,akkor a motornak annyi. Máris lehet ugrani.Mennyenek az anyjukba😊
Olyan ideges lettem tegnap,hogy felszállás közben belerongyoltam egy domboldalba😊 Abba is hagytam az egészet .😊
Link a livestreamhez
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saturday 7th December
1230-1250 Polish Viper Demo 1 x F-16D
1255-1330 VAT Angels & Demons 5 x Su-27 + 4 x MiG-29A
1335-1350 Biele Albatrosy Solo 1 x L-39CM
1400-1500 Virtual Blue Impulse 6 x T-4
1500-1515 Rafale Solo Display 1 x Rafale C
1520-1540 Banana Solo Display 1 x Su-30
1545-1620 VAT=IRSS= 6 x La-7
1645-1700 Belgian Viper Demo 1 x F-16A
1700-1730 VAT King Cobras 2 x Su-27
1730-1745 Typhoon Solo 1 x BAE Typhoon
1745-2010 Break
2010-2030 VFA-106 Legacy Hornet Demo 1 x F/A-18C
2030-2100 Polish MiG-29 Demo 1 x MiG-29UB
2100-2140 Jet-E-Sons 8 x Alphajet
2140-2200 Flanker C Demo 1 x Su-30M2
2200-2300 Virtual Patrouille Suisse 6 x F-5E
2300-2320 Strike Eagle Demo 1 x F-15E
2330-0000 Virtual Snowbirds 6 x CT-114
0000-0100 Patriots Jet Team 6 x L-39
0100-0200 Break and Unlimited Race Setup
0200-0300 VFAT Unlimited Air Race Final 10 x P-51D
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majd találnak pár hiteles doksit,aztán feltápolják õket rendesen,hogy legyen sikerélménye Szerjózsának is.Minden szimnél ez megy,ebbõl én már nem kérek.
Ez a vicc kategória.
Van videó róla.
Úgy tûnik az angol gépek golyóállók lettek. Nem egy,nem kettõ. Ahányat meglõttem és látszanak a találatok nem kicsit ,lazán faszán továbbreppentek és harcoltak ugyan úgy😊
Bezzeg a messza. Egy kopp ,motor nyekk.
Na ez is szar lett.
Mindig ez van amikor lelkes "amatõrök" csinálják a javításokat.
Minden tiszteletem mellett azt tegyem hozzá.
Valamelyik idióta rákezdett gondolom óbégatni,hogy sikertelenek a warokon,oszt most kapnak gyors spitet.
Marhaság az egész.
www.smart-bus.hu
Ez nem lehet más, csak Palesztina!
Si vis pacem, para bellum.
Mert amúgy most olyan lassú ám, hogy esélyed sincs utólérni, komolyan mondom a faxom kivan.
#51-es poszt
Dev Diary 44
Egyre jobban tetszik az üzleti modelljük,(az árát leszámítva) tök jó ez az Early Acces dolog. Ezzel meg oldják a béta-tesztelést is és a népnek is befogták a száját. Kár,hogy nem ebben a formában csinálták a CloD-ot, már hol tarthatnának...
A reptéri kóbor kutyát sem érdekli milyen a spit.
Itt azért nem nagyon hallasz sírni senkit,max széljegyzet gyanánt meg van jegyezve.
Volt ,hogy sokkal jobb volt mint a BF ,akkor addig erõlködtünk amíg megtanultuk kezelni a helyzetet és le lettek lõve. Végül is mindig le vannak lõve.Ha jobb, ha nem. 😊
Egyszerûen (a magam nevében mondom csak) unom már.
A video tetszik, nagyon profi módon repül aki csinálta.
De nem talált.
Pasziánszra gondoltam.<#eplus2>#eplus2>Te is kártyázgatsz néhanap 😊Tudod mirõl beszélek😊
De lelõni se hagyom magam,mert hogy vonulnék be a történelem könyvekbe? Mint akit Miki vitéz lealázott?😊 Na nem😊
Pár embert elvihetsz a ts-rõl is 1v1-ezni.
Komolyra fordítva a szót, majd gyakorlok 1v1-et mondjuk Hubával és ha készen állok, majd jól lelõlek. 😊

vagy akár nézõnek is.