91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #73935 Nem, dehogy, csak nincs akkora különbség a 4 és az 5 között, hogy megérje a felárat így az OR előtt...
Esélyes, hogy pár hónapon belül esni fog a TIR ára, mert nem lesz piacképes, így az 5-s értéke nagyot fog esni. -
#73934 Van újabb? -
Solt #73933 Szerintem újonnan már ne vegyél TIR-t... legalábbis ne az ötöst. -
#73932 Annyi a TR5. -
feca1229 #73931 Én két-három hónap múlva akarok venni Trackirt, akkor most várjak vele, vagy egyáltalában milyet vegyek? 50.000; Ft. szánnék rá kb. -
Solt #73930 A mostani verzió már 1080p ha jól tudom, de amíg nem oldják meg azt, hogy egyszerűen elérhető legyen a külvilág, addig szerintem nem szabad pénzt adni érte, ahhoz túl drága.
Ráadásul a mostani VGA driverek nem arról híresek, hogy jó lenne a késleltetésük. -
#73929 Lehet benne valami. De búvárszemüvegben játszani?:)) Öreg vagyok,vagy leszek én már ahhoz:)
Különben ha kijön és annyi lesz amit jósolnak ,lehet a TR-nek jól lenyomja az árát. -
#73928 azon is gondolkodom hogy egy oculus riftbe fogok beruházni, láttam videókat hogy pl. dcs world és a rof szépen működik már most is vele.
Persze megvárom a hd változatot meg hogy megjelenjen..asszem a trir-nek leáldozóban van lassan -
feca1229 #73927 Én már benne vagyok, megvettem még télen. Tudtam, hogy nem veszek teljes játékot hanem egy "félkész" szimet kapok a pénzemért. Igazat megvalva nem is vagyok olyan elégedetlen, vann benne pár dolog ami nagyon tetszik, és van pár dolog ami nagyon nem! Várakozó állásponton vagyok, úgyis alig van időm játszani, ez van! -
#73926 Na jó de azért alapvetően mindennek kéne működnie ha kiadják és elfogadhatóan. Az 1C mégegy CLOD os buktát nem viselne már el.
Csak magamból indulok ki ,de szerintem mások is így vannak vele,de pl ezt a BOST csak azért nem veszem meg most (nem mintha nem érdekelne) mert nem hagyom magam átbaxni,az előző példából ihletet merítve.
Orosznak sose higgy!! alapigazság. -
feca1229 #73925 Szerintem mindegy, hogy 41% vagy 59% vagy 100%! Hiszen ezt csak oda írják! Mint mikor én mondok valamit a gyerekemnek aki 3,5 éves, a valóság tartalmát még nem fogja fel a kicsi esze pedig a nem látja át a különbségeket! Egyszóval kérdem én mi van akkor ha csak mondjuk azt mondják, hogy végeztek vele nyáron és ráírják, hogy 100%/, mi lesz a következő pecs, az lesz a 112% és így tovább... Tehát egy szim amit mindig fejleszgetnek az sosincs kész hiszen mindig adják hozzá a javitásokat, ha új adatokat találnak, vagy bármi másért. Tehát szerintem ez nagy átbaszás ez a 41, vagy akárhány százalék, annyit írnak rá amennyit akarnak! Hiszen akár holnap ráíhatnák hogy 100% kész minden, és várja bátran mindenki a következő peceket! :-) szerintem! -
#73924 41%:) És itt a nyár. Szabadságra azok is elmennek :) Szvsz a leghamarabb karácsony de az még fércmű lesz,van itt még mit finomítani ahogy látom.
De felőlem kiadhatják akár holnap is:) -
feca1229 #73923 Laca!
Te milyen jövő tavaszról beszélsz?
Hiszen azt mondták idén nyáron kész lesz minden!!! :-DDDD -
#73922 NASA before Powerpoint. Photo by JR Eyerman. 1960's.
-
#73921 Én majd ősszel veszek joyt-pedált ,meg hozatok TR5 öst ,VGA-t meg majd meglátom mi éri meg ,ahogy nézem egy 780 nál nem kell több,sőt még az is sok ezekhez ,mármint a CLOD hoz meg majd ehhez.
Bár az is lehet pont lexarom az egészet:)
Engem ez a BOS eddig nem győzött meg ,szerintem szánalmas a sérülés modell,az FM se van még a toppon. -
#73920 Ráadásul az aladár 3 ,az egy remek kis gép volt avval még kis dogfight is beleférne.
Bár most végig gondoltam,és az eddigi videókból azt szűrtem le,hogy elég mellélőni valaminek és már gyullad,esik,így lehet az a 2 húszas is több mint sok:) -
#73919 én most kiváró taktikán vagyok, le akarom majd cserélni a joyt és talán a trackirt is, de csak akkor ha ez a játék bejön és jókat írnak róla.
Addig meg még van idő -
#73918 Csak nem:)
Akkor majd a lőszar típusokat is külön fogják mérni hozzá?:))
Szerintem inkább az van,hogy bár lesz fóka ,de csak 2 ágyúval,lévén így is fosok az orosz vasak (kérdés a lavór milyen lesz) így a 4 ágyúnak már nem feltétlen örülnének a muszkák:)
Amúgy nem vagyok ideges:) Jövő tavaszig még bármi lehet:XD -
#73917 nyugi Laca nincs semmi gond, a másik kettő 20mm-est majd megveheted kiegészítőként -
sakkay #73916 Hétvégére megtanulom(videózást), úgysem dolgozom-remélem-és valamit felrakok. -
#73915 De kéne már videóóóóóóóóóóóóóó. -
#73914 Én nem mondom,hogy nem kell dogolni. Az a legjobb tanító mester,és lehetőleg náladnál jobbak ellen kell gyakorolni.Régen Il2 ben az időnk nagy részét azzal töltöttük. Az,hogy ha wart megy az ember ,vagy hasonlót mondjuk az ATAGON ahol nagy a térkép ,milyen taktikát alkalmaz ,na az teljesen más kérdés. No meg az se mindegy hogy 1vs1 ,vagy több az ellen amikor kutyaharcolsz. -
sakkay #73913 Nincs pofám nem belemenni néha a dogban, ha már ilyen szar gépet repül az ellen. -
#73912 Ja a tapasztalat az fontos:) De az eredmény még jobban:))))Én rühellem ha lelőnek:) -
sakkay #73911 Tudod ez még csak egy "teszt pálya" 5 perc repülésre van az ellen reptere, és viszonylag sokan vannak ilyen kis területen. Alternatív reptér van-főleg a bombázóknak szerintem-de én nem használom. Arra megyek, hogy minél több tapasztalatot szerezzek, másodlagos az eredményesség. -
#73910 Semmi. Vérükben van.A nagy átlag oroszra nem lehet ráfogni,hogy lovagias egy népség lenne.No meg akik így szereznek légi győzelmet azok csírák,nem is érdemes sót vesztegetni rájuk.Senki sem veszi komolyan őket,max saját maguk.Olyan ez mint a Clodban volt van egy két arc sok légi győzelemmel ,oszt megfigyeltem csak bombereket lődöztek:) Ha összeakadtak valakivel meghótak gyorsan. Én amikor repültem ,csak nagyon elvétve lőttek le fel avagy leszálláskor, arra mindig figyeltem,hogy vagy gyorsan felszálltam és alacsonyan jól eltávolodtam (mondjuk itt a havas tájon úgyis észrevesznek) vagy távolabbi reptérről indultam. Leszálláskor meg körülnéztem előtte,hogy tiszta e a légtér.Persze ha itt közel vannak és csak két reptér van akkor vagy megszokja az ember vagy nem játszik. -
sakkay #73909 Pl a mai repülésnél 2* lőttek le rendesen,elvitt a harci láz ezek meg ügyesen összedolgoznak. A többi kb 5-6 felszálláskor, kerékkel kint kényszer leszálláskor, vagy csak úgy simán guruláskor...szóval kedves népek. Persze az , hogy én ilyet nem csinálok, nem jelenti azt , hogy a többi messzer is rendes..sőt én magam is sokszor látom, hogy nem lövök valakit mert leállt a motorja és le akarja tenni, egy paraszt meg mögöttem szitává nyomja..de azért nem látok rendszeresen reptérre csapkodó németeket. Meglátjuk mi lesz ha kapnak jobb gépet, és nem lesznek ennyire kiszolgáltatva. -
#73908 Mi az a trollkodás a részükről? Kifejtenéd? -
#73907 Mondjuk az A2 esekben csak 2 vólt meg tán az A3 asok némelyikében is.
No de akkor is ez szentségtörés bakker,Fóka az úgy jó ha sok benne az előrekandikáló cső. -
#73906 Akárhogy nézem a képeket csak a szárnytőben van két 20 as.
Mi ez mán???? -
#73905 Várjunk mán!!!! Két 20 as van csak benne? Ez melyik fóka? -
sakkay #73904 Addig is az oroszok a lagg óriási hátrányát, elképesztő trollkodással próbálják kompenzálni. Egész komoly sikerrel. Persze páran nagyon jól repülik(tényleg), de még ez is kevés lenne, aszt hiszem a jobbak komolyan összejátszanak ts-en. Szóval nagyon jók a csaták, pedig ez még csak sima dog. -
sakkay #73903 Valamikor pár héten belül érkezik. -
bucsher #73902 Na akkor én most megyek megvenni :) -
sakkay #73901 190-es. -
sakkay #73900 Ja szép. -
#73899 Ez a játékól van de azért ez biztos utómunkával lett ilyen.
Jelzem így kéne kinéznie már minden szimnek ebben században:) Ez lenne az alap. -
sakkay #73898 Ez a játékból van..vagy úgy érted ha nem kiválasztott' kép lenne, hanem az átlag?! -
#73897 Ha így nézne ki maxon ,azonnal mennék a boltba cuccokért:) -