IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
<#law><#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Qrvára kíváncsi leszek, hogy tarlós ödipusznak mikor jut eszébe, hogy legyen Cseh Tamás tér pesten. Ha már elvisz prézli tér van...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hátööööö...<#vigyor>

Her Laca
<#eljen>Korrekt a barátod😊
Család szerint antiszociális vagyok😊 Pedig nem😊)

Her Laca

Olyan vagy mint az egyik jó barátom. Alapból mindenkit utál, minden új ismerõs innen indul. Aztán ha bizonyít akkor már máshogyan áll hozzá..ha meg kiderül, hogy szar ember, megspórolt egy csomó energiát.<#vigyor> Amúgy nagyon jó ember, csak sokan félnek tõle..nem is értem.<#alien>

Her Laca
Asszem Jani igen,meg Tom is.
Beszélj Tommal szerintem ,lehet tud neked érdekeset mondani.

Én meg nem bízom senkiben sem ,elegem van a bizakodásból.
Tök negatívan állok hozzá,max pozitívan csalódok😊 Még mindig jobb mint fordítva😊

Köszi. Megmondom õszintén én nagyon bízom bennük. De azért jó lenne valakivel beszélni aki már repüli..lehet megrendelem, az alapverziót.

Közben megtaláltam. Van olyan aki már repüli itt? Ha nem publikus akkor privátban kérdeznék tõle.

Her Laca
30% os készültségben van. Gondolom max nyárra kiadják.
Kb 20 rugó vagy kicsit fölötte lesz a teljes ahogy hallottam.
Akik próbálgatják aszondják nagyon jó lesz.

Kúrva jó!<#vigyor>

Ja meg a másik.<#alien>jogilag most írhatok ide ilyen kérdéseket?!<#vigyor> Mert hát ez is IL2! De komolyan érdekelne pl az is, hogy mennyibe kerü(ne ha van már egyáltalán) egy sima letöltõs verzió?

Her Laca

Srácok a BOS mikor is jön ki körülbelül? És mikorra mondtak dvd verziót belõle?

Jó jó de milyen ízû a pipadohányos,akácmézes kenyér? <#vigyor5> Ügyesen megoldottad 😊
Zpogi
<#eljen>

Her Laca
Unatkoztam. Pipaszurkáló ,tömködõ kombó, mézcsurgató igénybevételével,némi ,fúrás faragás után.

mijki
Tudom ez nem repülõs videó, de olyan szép hogy muszáj látni. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Megleptem magam Miklósra egy fekete mart vagy homokfujt (inkább mart) pippantóval.És a hozzá passzoló dohányárúval!.
Kis gyümi teamellé,(enyhe rumos ízesítéssel) .
Na jó több az mint enyhe.

LeonSilver
Nézzél jó filmet tezsvírem! Tudom, hogy láttad már, akkor is 😊

cheater domboldalak!!! 😄

Nohab
A Mesza fegyvereivel nincs semmi baj. Egy nagyon rövid sorozattal ripityára szed egy másik BF-et.

A problémák majd akkor jönnek, ha az angolok is kapnak nagy kalibert. Ott egy kopra nem csak a motor fog elszállni, hanem a szárnyak is.
Her Laca
Félreértesz.
Nekem azzal nincs bajom,hogy gyors,vagy gyorsabb,jobban fordul,stb.
Avval van a bajom,hogy tökéletes találatok esetén( gyönyörûen látszanak a robbanások) az égegyadta világon semmi bajuk nem történik.
Ok mondjuk egynél elõfordul,hogy nem kritikus helyen találom el,jó mondjuk egymás után kettõnél is.
De ,hogy 5 bõl 5 spit és hurri lazán faszán tovasuhan azt nem veszi már be a gyomrom.
Na most vagy ennyire legyengítették a BF fegyvereit( ezért mondom,hogy a lelkes amatõrökkel mindig vigyázni kell) vagy már boldog ,boldogtalan bele tud nyúlni a programba.
És nem csak én tapasztalom ám. Savi,Pogi,meg a többiek is ugyanezt mondják.
Bassza meg a jóisten ,ha telibe verek 20 assal egy spitet akkor az sérüljön már!
Bezzeg ha a BF et 1 azaz EGY! ,pontosabban EGYYYYYYYYYYYYYYYYYY koppanás éri,akkor a motornak annyi. Máris lehet ugrani.Mennyenek az anyjukba😊
Olyan ideges lettem tegnap,hogy felszállás közben belerongyoltam egy domboldalba😊 Abba is hagytam az egészet .😊

mijki
Javában dübörög a VFAT, akit érdekel itt van a mai mûsor:
Link a livestreamhez
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Saturday 7th December

1230-1250 Polish Viper Demo 1 x F-16D
1255-1330 VAT Angels & Demons 5 x Su-27 + 4 x MiG-29A
1335-1350 Biele Albatrosy Solo 1 x L-39CM
1400-1500 Virtual Blue Impulse 6 x T-4
1500-1515 Rafale Solo Display 1 x Rafale C
1520-1540 Banana Solo Display 1 x Su-30
1545-1620 VAT=IRSS= 6 x La-7
1645-1700 Belgian Viper Demo 1 x F-16A
1700-1730 VAT King Cobras 2 x Su-27
1730-1745 Typhoon Solo 1 x BAE Typhoon
1745-2010 Break
2010-2030 VFA-106 Legacy Hornet Demo 1 x F/A-18C
2030-2100 Polish MiG-29 Demo 1 x MiG-29UB
2100-2140 Jet-E-Sons 8 x Alphajet
2140-2200 Flanker C Demo 1 x Su-30M2
2200-2300 Virtual Patrouille Suisse 6 x F-5E
2300-2320 Strike Eagle Demo 1 x F-15E
2330-0000 Virtual Snowbirds 6 x CT-114
0000-0100 Patriots Jet Team 6 x L-39
0100-0200 Break and Unlimited Race Setup
0200-0300 VFAT Unlimited Air Race Final 10 x P-51D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Pontosítok: minden játékban ez megy

Ugyanez lesz a BoS-nál is:ki akarna majd fostalicska Jak-1,meg Lagg-3-mal menni G2-ek ellen?
Majd találnak pár hiteles doksit,aztán feltápolják õket rendesen,hogy legyen sikerélménye Szerjózsának is.Minden szimnél ez megy,ebbõl én már nem kérek.
Her Laca
Na urak😊
Ez a vicc kategória.
Van videó róla.
Úgy tûnik az angol gépek golyóállók lettek. Nem egy,nem kettõ. Ahányat meglõttem és látszanak a találatok nem kicsit ,lazán faszán továbbreppentek és harcoltak ugyan úgy😊
Bezzeg a messza. Egy kopp ,motor nyekk.
Na ez is szar lett.

Her Laca
Hogy én mennyire lexarom már ezt😊
Mindig ez van amikor lelkes "amatõrök" csinálják a javításokat.
Minden tiszteletem mellett azt tegyem hozzá.
Valamelyik idióta rákezdett gondolom óbégatni,hogy sikertelenek a warokon,oszt most kapnak gyors spitet.
Marhaság az egész.

PH-n nézz körül, múltkor 3000.-Ft volt a dobozos...

www.smart-bus.hu

Arra gondolsz, ami "P" vel kezdõdik, "ina"-ra végzõdik, és sok férfi küzd érte?
Ez nem lehet más, csak Palesztina!

Si vis pacem, para bellum.

LeonSilver
Istenem! Ezek a hangok, ezek a gépezetek!

Igen, és még 20 milliseket is akarnak maguknak, meg azt, hogy a Spit együtt emelkedjen a 109-essel, mert "ez történelmileg így hiteles".
Zpogi
ÁÁÁÁ ez az sg motor egy fos, akkor még egyszer a link:51-es poszt

Zpogi
Bakker! most olvasom,hogy a Spit gyorsabb lesz a 4.01-es patch-ban!
Mert amúgy most olyan lassú ám, hogy esélyed sincs utólérni, komolyan mondom a faxom kivan.
#51-es poszt

az igen!!!

Zpogi

Zpogi
*megoldják

Zpogi
Ja és a lényeg:
Dev Diary 44

Egyre jobban tetszik az üzleti modelljük,(az árát leszámítva) tök jó ez az Early Acces dolog. Ezzel meg oldják a béta-tesztelést is és a népnek is befogták a száját. Kár,hogy nem ebben a formában csinálták a CloD-ot, már hol tarthatnának...

<#nyes>
Lehet, hogy mégiscsak jó lesz?
Zpogi

Willenbrock
Végül is az igazi pilóták is kb évente új modelleket kaptak,meg a hadszíntér is változott,hogy ne unatkozzanak 😄

Willenbrock
Ezen biztos változtatna,ha lennének új hadszínterek és új gépek is.A csatorna front és az Emil,meg a Spit I-II egy idõ után azért megunható,még ha jól is van megcsinálva.

Azért eléggé felidegesített benneteket a video-n, hogy az angol gép mintha mi sem történt volna robogott tova szárnyvég nélkül vagy találat után és még tengeralattjáró üzemmódba is váltott az egyik. 😊
Her Laca
Tévedsz.
A reptéri kóbor kutyát sem érdekli milyen a spit.
Itt azért nem nagyon hallasz sírni senkit,max széljegyzet gyanánt meg van jegyezve.
Volt ,hogy sokkal jobb volt mint a BF ,akkor addig erõlködtünk amíg megtanultuk kezelni a helyzetet és le lettek lõve. Végül is mindig le vannak lõve.Ha jobb, ha nem. 😊
Egyszerûen (a magam nevében mondom csak) unom már.