IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Én nem keresem a hibákat ezt nem győzöm hangsúlyozni.
    Egyszerűen összevetek dolgokat és lévén van némi tapasztalatom ebben a műfajban látok dolgokat .
    Persze javíthatnak sok mindenen ,csiszolhatják ,hisz még csak kb 50% on áll ,de ha nagyon belemerülnek mikor lesz kiadva, már most is késésben vannak at eredeti elképzeléshez képest.
    Annak fényében,hogy micsoda nyilatkozatok voltak mekkora mellény ,már ők is késnek .
    Ha az összhatást nézem (hangsúlyozom,hogy tapasztalatom nincs vele )nekem nem tűnik világmegváltó szimnek ,csak ismételni tudom magam , a videók alapján tiszta IL2. És ebben minden benne van a kinézettől a sérülésekig.
    Persze van ami más ,szebb- jobb ,de ha az összhatást nézem nekem hiányérzetem van .
    Avval azért nem értek egyet,hogy mentségként azt hozzuk fel ,hogy a CLOD milyen volt. Pláne nem annak fényében,hogy ez mennyibe is kerül jelenleg. Ennyi pénzért odabasz érzést várnék el.
    Annó a CLOD minden hiba ellenére egy ilyen érzést keltett ezt szerintem kár lenne elvitatni.