IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Én értem, hogy miről beszélsz! Nekem is sokkal jobban bejön a CLODban a találatok utánni sérülések megjelenitése, és itt most nem arról beszélünk, hogy leesik valami vagy nem, habár az is fontos mert jól néz ki és a valóságban estek le a gépekről a cuccok mikor meglőtték őket. A lényeg szerintem inkább az, hogy a BOSban minden sérülés egyforma mármint úgy értem, hogy kétféle füst másfajta szinnel megjelölve, vagy pedig tűz, és ennyi, míg a CLODban lényegesebben jobban, és szerintem valósághűbben van kidolgozva a sérülés effekt. Lehet, hogy hülye hasonlat lesz de nekem olyan érzésem van most még a BOSsal, mint a 60-70-80 évek repülős filmjeivel amiben minden sérülést egy kurva nagy kövér füstcsikkal imitáltak. Azért azt se feledjük, hogy a CLODban sem elsőre csinálták meg ezeket az effekteket, hogy vagy vékony olajfolt, vagy az üzemanyag, vagy csak a hűtő folyik el, de simán megtudod őket különböztetni egymástól pontosan a megjelenitésük miatt, ami még persze nincs benne a BOSBan, de miért ne csinálnák meg? Hiszen még olyan nagyon az elején vannak, és a BOSban szerintem vannak nagyon szépen kidolgozot dolgok is, tehát szerintem idővel az is fejlődni fog. Ja és még szerintem a lövéseknél a nyomjelzők, hát azt egy az egyben vették át a ROFból, remélem nem marad így! Annyit még hozzáfüznék, hogy szerintem valóban nagyon sok lehetőség vab a BOSban, és bízok benne hogy folyamatosan fog fejlődni, mert még tényleg az elején és hibát mindig könnyű találni.