IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azért lehet mert egy külsős ember merőben más szemmel néz egy programot mint az aki hosszú évek óta csinálja.Bátrabban nyúl bele dolgokba,vagy jobb ötletei vannak sok oka lehet.
De valóban semmi köze egyik játéknak a másikhoz,max annyi hogy össze lehet hasonlítani őket,és azokból a videókból és véleményekből amiket eddig láttam olvastam én pl nem vagyok meggyőzve arról,hogy a BOS jobb lesz.
Bár legyen .
Véleményem szerint a 777 et is utol fogja érni az ami minden ilyen szimet fejlesztő társaságot eddig utolért,nevezetesen
1 nem fogják tudni tartani a határidőket
2 nem érezték át a bonyolultságát a dolognak és elkezdődik náluk is a kapkodás
3 nem számítottak a leendő felhasználók kritikáira ,plusz próbálnak megfelelni nekik ,ergo megint késés lesz
4 ja és ott a CLOD ,amire megint nem számítottak amikor elkezdték ezt,hogy amatőrök ilyen szintre fejlesztik (minden gát ellenére)
és így muszáj egyre összetettebb progit csinálniuk (ergo plusz idő)
Következtetésem.
Még szerencse ,hogy az 1C fogja kiadni,mert ha az UBI lenne a kiadó ugyan úgy járnának mint a CLOD.
De így se lesz egy örömünnep számukra.
És még mindig tartom,hogy a csilloghat a géptörzs de nekem visszaköszön a régi IL2 ő belőle.