IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #73925 Szerintem mindegy, hogy 41% vagy 59% vagy 100%! Hiszen ezt csak oda írják! Mint mikor én mondok valamit a gyerekemnek aki 3,5 éves, a valóság tartalmát még nem fogja fel a kicsi esze pedig a nem látja át a különbségeket! Egyszóval kérdem én mi van akkor ha csak mondjuk azt mondják, hogy végeztek vele nyáron és ráírják, hogy 100%/, mi lesz a következő pecs, az lesz a 112% és így tovább... Tehát egy szim amit mindig fejleszgetnek az sosincs kész hiszen mindig adják hozzá a javitásokat, ha új adatokat találnak, vagy bármi másért. Tehát szerintem ez nagy átbaszás ez a 41, vagy akárhány százalék, annyit írnak rá amennyit akarnak! Hiszen akár holnap ráíhatnák hogy 100% kész minden, és várja bátran mindenki a következő peceket! :-) szerintem!