IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Semmi. Vérükben van.A nagy átlag oroszra nem lehet ráfogni,hogy lovagias egy népség lenne.No meg akik így szereznek légi győzelmet azok csírák,nem is érdemes sót vesztegetni rájuk.Senki sem veszi komolyan őket,max saját maguk.Olyan ez mint a Clodban volt van egy két arc sok légi győzelemmel ,oszt megfigyeltem csak bombereket lődöztek:) Ha összeakadtak valakivel meghótak gyorsan. Én amikor repültem ,csak nagyon elvétve lőttek le fel avagy leszálláskor, arra mindig figyeltem,hogy vagy gyorsan felszálltam és alacsonyan jól eltávolodtam (mondjuk itt a havas tájon úgyis észrevesznek) vagy távolabbi reptérről indultam. Leszálláskor meg körülnéztem előtte,hogy tiszta e a légtér.Persze ha itt közel vannak és csak két reptér van akkor vagy megszokja az ember vagy nem játszik.