91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Leszedtem a dog alatt vagy 20 gépet,kb. egy jó órát játszottam-általában 1-3 találattal..aztán egyszer csak jött egy lagg, és 7!! alkalommal csíptem meg, már minden baja volt de repült...és ekkor elfogyott a lőszerem, mert már előtte is harcoltam..a motorja aztán bekrepált, de a lényeg, hogy ilyen is van, nem csak a robbanó szárny , meg égő motor. Utoljára egy il-2(nagyon ritkán repülik)kaptam el, és kifröccsent az olaj a szélvédőre a közeli utolsó találatnál. Viszont érdekes módon még simán hazamentem vele és amúgy jól húzott. Nem tudom mi volt ez..
  • Amaymon
    Meglátjuk ha megjelenik addig amúgy is akad dolgom nem kevés.
  • Amaymon
    Ahaha nem tudom hova kívánt a spit amikor kiszedted az olasszal. :D
  • Her Laca
    Egy szim az kortalan,az ős IL a 46 al egyetemben azért van hanyagolva már mert a CLOD egy merűben új irányt mutatott,úgy megjelenésben ,mint fizikában ,meg úgy mindenben. Aki egyszer kipróbálta annak azután már játék szintű a régi. Én nem temetném a Clodot,de majd meglássuk,jelenleg az ziher,hogy a hibáival együtt (hidd el én tudom ,hogy vannak és ,hogy mik,vagyis tudtam ,mert már az uccsó patch et nem láttam,lehet ott sokat javítottak) a most elérhető legjobb szim.
  • Amaymon
    "...Az 5 év!"

Van egy olyan online játék amivel majdnem 10 évet játszottam. Nem szim, más műfaj. Ha jó, akkor le tud kötni aljasul. Kicsit sajnálom is, hogy az 1946 érából, fénykorából kimaradtam. Nem találtam rá, lehet nem is érdekelt volna. Egy hasonlót szeretnék elkapni majd a BoS-al, még ha kicsik is az esélyek. Amennyiben nem jön be, hát így jártam. A CloD egy süllyedő hajó. Pedig nagyon profi utómunkát végeznek vele, az elvitathatatlan.
  • Her Laca
    Jó visszanézni ezeket amúgy nem?:) Én jókat vigyorgok közben:) Ahogy mondod,hogy hát belemegyek!!!:))
  • Her Laca
    Hát tedd:)) Én majd őszre összerakok egy új masinát alá.Csak várom az új saitek joyt,valami X55 vagy mi.
  • GálTomi
    Te Laca! Szinte gusztusom támadt újra megtekerni azt a fostalicskát !
  • Her Laca
    Az Il2 az 2001 es játék.a 46 az 2006 ban jelent meg,közbe a többi. Az 5 év!
  • Amaymon
    WT-t kár ebbe a fogalomkörbe bevonni. Az egy rendkívül jól megcsinált wargame, de nem szim kár is felemlíteni itt. Az igaz, hogy annak az event rendszerét el tudnám képzelni egy szimben jóval nagyobb méretekben. Vagy ott a DCS, amiben ötletes online küldetéseket, szervereket lehet csinálni.

"Jut eszembe az ős IL2 azt tudod e hány évig készült a 46 ig bezárólag?"

Passzolom, nem tudom.
  • Her Laca
    Vagy ez
  • Her Laca
    Pl ezt nézd meg. Tomcsival tök jól éreztük magunkat ,pedig aztán nem az űber faxa gépekkel vitézkedtünk:) És volt ilyen sok,jókat lehetett ,lehet azért szórakozni. Persze nem akarlak én rávenni ,hogy játssz vele, csak ne mond ,hogy aki szereti a repülést a légi harcot annak ez unalmas:)
  • Her Laca
    Jut eszembe az ős IL2 azt tudod e hány évig készült a 46 ig bezárólag?
  • Her Laca
    "Hetente vagy x naponta változó célok, eventek" Atagon adott,napi szinten sok változó térkép ,küldetés.

" És mivel játékról van szó a war-ok vagy event-ek legyenek érdekesek"
    És azt hogy? Azt te teszed érdekessé,ezek csak eszközök.Ráadásul itt egyforma géppel megy mindenki ,itt a taktika a lényeg az egyéni ,vagy csapatbeli ügyesség.

"Negyedévente fél évente dlc új hadszíntérrel és gépekkel, legyen benne annyi mint az 1946-ba. "

A BOS ba is kapsz 8-10 gépet? Német részről lesz 2 BF (na az tökmindegy) meg egy fóka vadász meg stuka és tán heinkel. Ott se fognak neked félévente új térképet az orrod alá tolni.

Summa summarum ,én úgy látom neked a WT az igazi és ezt irónia nélkül mondom:)
  • Amaymon
    Hetente vagy x naponta változó célok, eventek. A bonyolultság nem baj, de a monotonitás igen. És mivel játékról van szó a war-ok vagy event-ek legyenek érdekesek. Negyedévente fél évente dlc új hadszíntérrel és gépekkel, legyen benne annyi mint az 1946-ba. Ne egy toldozott foldozott engine-t kalapácsoljon pár lelkes önkéntes. Bár ahogy olvasom a profit céhek is furán adják elő magukat. Csak ennyi semmi extra. Lenne még ezer dolgot írnom, de meddő dolog. Szavakkal nem lehet megváltani a világot. Az a politikusok szakterülete :)
  • Her Laca
    Pl vegyük ezt a CLOD ot az ATAG al. Ott a térkép,tele célokkal,(van elég sose fogy el) elmehetsz bombázni földi célt ,hajókat,vagy kísérni,vagy csak szimplán vadászni,de már ott is úgy vannak megcsinálva ,hogy küldetések legyenek benne,ha akarod azokat csinálhatod.
    Szóval nem értem még mindig mi a berzenkedés ez irányú oka.
  • artivizsla #73639
    Il 2 1946 4.12.2 alapjáték

MOD-ok :

DBW 1.71
    HSFX 7.02
    UP3RC4

A Lobbyn jelzik, hogy melyik mod melyik patch verzióval működik. Mindegyikre van szinte szerver. Nyilván avval érdemes menni, amin a legtöbben mennek.

Az összes mod-ot felteheted a gépedre egyszerre.

Ha összejön egy-egy mod feltelepítése, akkor csinálj a kész mappáról egy biztonsági mentést és akkor ha valami gond történne, nem kell újból telepíteni, elég a korábban lementett játékot visszamásolni a korábbi helyére, így elég sok bosszúságtól kíméled majd meg magad.
  • Her Laca
    Már most mondom,hogy akkor ez is csalódás lesz neked.
    Nem akarom tovább ragozni,de tényleg nem értem mik az elvárásaid,egy repszimtől online. Fogalmazd meg légyszíves.
  • Her Laca
    Persze azt nem tudom,hogy el tudsz e tájékozódni a térképen és tudod e ,hogy éppen ahol vagy az hol is van, és ha bemondanak egy koordinátát akkor azt tudod é,hogy merre is keresd.
    Ha ezekkel a dolgokkal nem vagy 100 százalékban tisztában akkor ezt pótolni kell ,mert enélkül valóban csak nyűglődés .Ha kell szívesen segítünk elsajátítani,nem annyira bonyolult azért.
  • Amaymon
    Én nem sopánkodom csak a véleményem írtam le mi lenne elvárható egy komoly játéktól. A legkevesebb, hogy tartalom legyen benne.

"Sopánkodás helyett be kell jelentkezned az MKHL hez és örömmel fogadnak"

CloD-al nem fogok játszani soha.

"Nem fognak a szádba adni online semmit,max offline kampányokat"

Na ez egy óriási nagy baj, hatalmas negatívum ha így lesz.
  • Her Laca
    " mert most is van fent 21 játékos oszt' slussz"

Na felszállsz oszt a 10-11 enemit jól megkeresed és szépen lelövöldözöd.
    Csak elég egy felszállásra ennyi ellenfél,bár ha kevesled akkor nem szóltam:)
    Azt meg ne mond,hogy nem lehet megtalálni őket ,mert a saját bomberek mindig jelzik rádión,hogy hol kóricálnak amikor kerülgetik őket.
  • Her Laca
    Ne haragudj de így nem tudlak komolyan venni.
    Mi az amitől hányingered van ha meglátod a csatornát?
    Hogy nem jön szembe másodpercenként egy spit?
    Akkor ne szimulátorozz.Az életben sem találkoztak mindig ,sőt nem egy pilóta úgy fejezte be a háborút,hogy ellenséges gépet is csak fényképen látott.
    A környezet adott itt is ott is,azt megtölteni tartalommal a játékosok feladata. Sopánkodás helyett be kell jelentkezned az MKHL hez és örömmel fogadnak ,mehetsz velük warokon,vagy esténként Atagon ,hidd el nem szoktak unatkozni. Még én is vissza fogok térni őszre ,mert már kezd hiányozni , kellett is ez a kis pihenés számomra.
    Persze ha neked az unalmas,hogy pl kísérj egy bomber köteléket akár egyedül is akkor nem tudok mit mondani. Én jól elszórakoztam egyszál magamba is ,ha nem volt társ akkor vadásztam egymagam,vagy bombázókat kísértem (jelzem az nagy muri). Nem siránkozni kell,hanem megteremteni a dolgokat .
    Nem fognak a szádba adni online semmit,max offline kampányokat ,de azok meg nem mondom kiknek valók. AI-kat komoly ember nem lövöldöz:)
    Na jó van aki :)) de azok nem rínak ilyenekért:)
  • Her Laca
    Ja:) De ez egy trópusi őserdő lomkoronával - Zéróval,ammeg kopasz nyír egy kétmotoros bomberral:)
  • Frenky
    Sziasztok! Most telpítem az IL-2 1946-ot. Az lenne a kérdés, hogy az összes javítást feltegyem 4.12.2-ig, és a HSFX 7.0.2-őt is fel tudjam tenni? Nem akarom, hogy valami hiba legyen. Látom a csodás képeket a kommenteknél, az ugye nem HSFX modban van..? Akkor a fő lényeges kérdésem még, hogy melyik MOD_ot tegyem fel amivel tudok esetleg multizni is? Nagyon +köszönöm az építő/hozzáértő válaszokat...
    Melyik patch + melyik MOD, ha szerveren szeretnék játszani az ismerőseimmel, úgy, hogy szép is legyen az IL-2. Szép napot
    A Hyperlobby_val tudok csatlakozni, ahogy régen is?
  • sakkay
    Pl. de mint mondottam nem is az itt a lényeg.
  • Amaymon
    Hogy legyen valami cél és ne kapjon hányingert az ember attól, ha csak meglátja a csatornát. Ott vannak a faszán megcsinált gépek, és használni nem tudod őket max war-okon, mert most is van fent 21 játékos oszt' slussz. Lehet BoS is ilyen lesz jó fizika stb, de ha nincs környezet amibe játssz abba nagyon bele lehet fásulni. Az egy játék kódolt halála...
  • sakkay
    Így igaz, szinte már vártam mikor írod. Ezért is érdemes beírni, hogy repülő a fán...és látsz ilyen példát. De amúgy sem ez a lényeg, csak az , nincsen előre lejátszva semmi.
  • Her Laca
    Reptéren ott sincs fa,erdőbe meg az amatőrök szállnak.Én meg így nézem:) De még mindig nem értem te mit akarsz évvel a változatos játékmenettel? Már ami itt meglesz ott meg nincs. A játékmenet fulladt reáll ban ugyanaz.Vagy te lőszer le vagy téged. Egyik a tenger másik a hómező felett:)
  • Amaymon
    Egy játékban bármi lehetséges :)

Ha jó és változatos lesz a játékmenet engem a legkevésbé az fog zavarni, hogy mi és hogyan akad fent a fán. Van ütközésfigyelés más nem számít. CloD-ban nem igen kell sasolni, hogy jajj-jajj, hol egy kis szabad tér a leszálláshoz.
  • Her Laca
    Olvasom hogy ez nem hiba:) mert a rof ban is ilyen.No comment.
  • Her Laca
    Bocs nem is messza hanem bomber:)pláne:)
  • Her Laca
    Igaz igaz:) Csak ahogy nézem itt meg áttétek a ló túloldalára mert fészket rak egy pár tonnás messza az elnyűhetetlen orosz nyír tetején. :))))
    Nem tudsz olyat mutatni amibe nem tudok Belekötni:)
  • sakkay
    Lehet ,hogy csúnya, de legalább létezik! Nem is akárhogy!
  • bettly
    Koszonom szepen
  • Romeo One
    A játék "users" könyvtárában a pilótád neve alkönyvtárban vannak az INI-k.
  • L Viper #73620
    Én is 1024x768-ban játszom.
    Pár képet készítettem régebben, DBW, nem HD textúrákkal.
    DBW 1.71 Galéria
    DBW 1916 2.1 galéria
    Valóban atomstabil és kicsi a gépigénye is.
  • artivizsla #73619
    Ha nem vagy vér profi és naponta nem játszol órákat, tehát nem vagy fanatikus rep. szimes, hanem csak repülést kedvelő hobbysta, akkor szerintem a HSFX, vagy DBW ár/érték arányban messze a legjobb választás még most is, szerintem. Az árkádnál lényegesen jobb, végtelen kiegészítő tölthető le hozzá és megy még online is, nem annyira hardverigényes, viszont cserébe atom stabilan megy a játék, nem bugos. A Clod átvehette volna a stafétát tőle, de idő előtt abbahagyták a fejlesztését, a Bos pedig még gyerekcipőben jár ehhez képest, akár csak a DCS sorozat.
  • artivizsla #73618
    Ízlés kérdése, nekem valahogy a HSFX a kedvencem, de tulajdonképpen talán a DBW a csúcs ebben a sorozatban jelenleg.

Nekem 1260*980-ra van állítva, minden top-ra van húzva a beállításoknál.

Korábban raktam fel én is elég sok képet ide a különféle Mod-okból, azért amit ki lehetett hozni a grafikus motorból, azt szerintem megtették a házi fejlesztők.
  • 55manfred
    Köszi a linkeket ! Privát véleményed szerint melyik a legjobb?
    Én megátalkodott módon 1024x768 -nál nagyobb felbontásban soha nem dolgozok, szerinted így is lesz látszata ?
  • bettly
    Szevasztok, emlekszik e meg valaki az Il-2-bol honnan lehet kimenteni a mar lejatszott careerkampanyokat,egyaltalan ,ha lehet is ,ujra kell tennem a jatekot,es nem akarom elvesziteni oket....koszonom a segitseget elore is