IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

LeonSilver
Ma ttól letettem a hajamat én is! Még vissza is tekertem, hogy most jól látok vagy mi a rák..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hát nem fostam le a bokám a traileren... ahogy annak a b-17-esnek levált a szárnya aztán háttal összecuppant a másikkal, na az aztán elégé röhejesen hatott. Túl sok fizika nem volt benne ahogy értelem se...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Tobak Tibor könyveit keressd. Minden csak azután jöhet. Alapmû. Etalon.

Ha rajtam múlna kötelezõvé tenném az iskolákban.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Husimoto
Sziasztok, tudnátok ajánlani magyar nyelven megjelent 2 vh-s repülõs könyveket, most olvastam ki A felettünk a csillagos eget. És szeretnék hasonló történeteket olvasni. Köszönöm az ajánlatokat.û elõre is.

Király volt a BI2.. ma már nem tudom. Szerintem a mûfaj egyszerûen elavult, a BI2 savát borsát is az akkori színvonalon nagyon frankón kivitelezett 3d-s csatabejátszások adták meg, amiket ma, lássuk be, fanyalogva kiröhögnénk szerintem.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

...eléggé...
A Szent István pincészet fogalmazásgátlója mûködött.

Si vis pacem, para bellum.

EZ eléégé a másik oldal? 😊)))))

Si vis pacem, para bellum.

Már hogy a viharba ne! BI2-vel toltam, csak sajnos 386osom volt, és a 6 vagy 8. pályán több mint 50 percig tartott egy kör úgyhogy feladtam 😊
De a nagy kedvencem a History Line 1914-18 volt. Abban meg 5-6 próbálkozás után sem jutottam dûlõre egy térképen, úgyhogy kinyomtattam az állást és a suliban énekórán fejtettem meg. Este elsõre megvolt a gyõzelem 😊

acidrain
Fasza! Este gyere repülni! Pogi, te is! 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Persze! Melyik az, ami most jól sikerült?

És ha már OFF: a Battle Isle sorozat neve mond még valakinek valamit? Nekem a 2-3 volt a nagy kedvencem. Ezt is felélesztették, Battle World: Kronos a játék neve, néhány napja adták ki, nagyon jó és hangulatos lett. És még fejlesztik, mert ez is egy kickstarteres projekt. Most csinálom a campaign-t és meg kell mondjam rég szórakoztam ilyen jól.

(A Battle Ilse sorozat kb ugyanaz, mint a Panzer General. Körökre osztott stratégia, hatszögekre osztott térképen, gyalogságot, könnyû, közepes és nehéz páncélos egységeket, tüzérséget, légierõt kell mozgatni és gyõzni. Csak míg a PG-nek II. világháborús alapjai vannak, a BI-nek sci-fi háttere van. És ebben a hatszögletû turn-based strategy stílusban a BI megelõzte a PG-t, mert '91-ben készült el, szemben az utóbbival, ami '94-es játék volt. Tehát a Panzer General az tulajdonképpen egy II. világháborús alapokra helyezett Battle Isle. <#bee1>)
LeonSilver
Az öregebbjétõl kérdezem, hogy játszottatok e annak idején az UFO: Enemy Unknown-al vagy az X-COM: Terror from the Deep-el?
Mert most van egy új xcom és hát kiba jó lett!!! Nem oylan fos próbálkozás, mint egy - két korábbi

VAN NET-em!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Na ha legközelebb a nagynénémn él járok, akkor csinálok pár képet a drága jó nagyapám pipájáról, ami ma már csak díszként funkcionál.
Ilyen hosszú szárú pipa, fém tatõvel vagy mi és maga a pipa mintás. Valami faragás van rajta.
Ma is hallom.... Fiam, hozd csak ide a csibukot 😊
Általában este, munka után gyújtotta meg. Leült szépen az eperfa alá és ott pipázgatott.

Her Laca
No akkor ,hogy nehogy kiessünk a gyakorlatból😊
Bementem a Gallwitz pipaboltba csak úgy nézelõdni beszélgetni,tanulgatni.
Oszt evvel jöttem ki😊 Magyar,Szabó féle ,de gyönyörû ,komolyan mondom,hogy erre is büszkék lehetünk,mert világszínvonalú dolgot csinálnak.
Két nagy múltú pipagyárnak is bedolgoznak , egy németnek ,meg egy olasznak.
Na itt a gyönyörûség.

Ezen a fórumon az Off-olást kikérni lassan pont olyan bizarr dolog, mint egy kurvától erkölcsi bizonyítványt kérni. De azt hiszem, hogy pont ez a jó benne...Meg a fórumba is.😊
Nesuten
Már le is töltöttem <#worship> <#taps><#nezze>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

acidrain
<#eljen>
Az én felvételem nem sikerült, bezártam az Afterburnert, de a felvételt elfelejtettem leállítani elõtte.

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Itt van a hadi naplóm a vasárnapi repülésrõl :

V43 1105
😮

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

http://englishrussia.com/2012/07/30/atmospheric-photographs-of-stalingrad/
acidrain

LeonSilver
Én sem Laca! Nagyon közel áll egymáshoz az értékrendünk ! Ezt már többször megállapítottuk! <#worship>

LeonSilver
Igen. Itt hallottam elõször.

Her Laca
<#eljen>X 1000 . Ennyit tudok mondani😊
Amúgy nekem is.De ezen már nem is csodálkozom😊

V43 1105
Imádom ezt a verset!

Ezt a verziót ismered?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
No nekem ez a stílus tetszik.
Egy jó pipa,egy jó pia,na meg egy jó könyv ,mellé ez a zene, mi kell több😊)

LeonSilver
Kedvencem!
Nemrég volt a születésnapom, és mit kértem??
EZT

Mégpedig ezért is! Imádom Latinovitsot és imádom, ahogy verset mond!!!!
(én töltöttem fel és a kis Latinovits idézetet is én biggyeszettem elé 😊 )

Her Laca
Testvírem.Ezt most leltem nézd meg!

Ammá biztos,hogy igen széles az a paletta jazz vonalon😊
A nagyon elvont dolgokat én se bírom 😊
Én most Harcsa Veronikát hallgatok az autóban ,na az tetszik pl

LeonSilver
Jó is az, bár én a dallamos jazzt kedvelem. A klimpírozást (elnézést a mûvészektõl) nem bírom.. 😊

Her Laca
Én meg mostanában rákattantam a jazz re.
Nehogy vége legyen az off nak😊)

akkor nincs más hátra, mint egy két iskolakör frissen modolt il2-vel és rögtön megérted, hogy mi mit nem értünk <#nyes>

Willenbrock
Persze,hogy ismerem az Il-2 t évekig játszottam én is vele,igaz a legújabb modokkal nem.Jó az Il,csak idõvel kissé meguntam,ezért néztem körül milyen világháborús szimek vannak még.Szerintem ahoz képest,hogy ez cfs3,elég jó ez a mod.Csak azért linkeltem be,hogy akit érdekel az lássa,hogy ilyen is van.

LeonSilver
Már régen volt egy jó kis off... hát tessék! 😊

nem akarom én is a véred szívni, de te láttad már az il2-õt? <#nevetes1>

Remélem nincs harag, csak nem hittem a szememnek a hozzászólásodnál <#lookaround>

<#conf><#csodalk><#rinya>

Lassan tényleg gyere át zil2tõzni.😊
Vaterás alkatrész.
Hecker007
Szerintem azért ez az IL2-es minden tekintettben szebb, a sebesség érzettel meg szerintem nincs baj.

Objektíven kijelenthetõ, hogy ez a gép már 10 évvel ezelõtt sem számított szépen kidolgozottnak.

Her Laca
Ez valami bûn randa😊 Szerintem teszem hozzá😊

Willenbrock
Ilyen most a cfs3 eto expansion 1.4-ben a fóka,szépen kidolgozott a gép,a sebességérzet jobb mint az Il-2 ben:

Ez pedig egy másik különlegesség! Ez a fotó ma lett bedigitalizálva eredeti üveg lemezrõl egyenlõre kis felbontásban: