IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ne haragudj de így nem tudlak komolyan venni.
    Mi az amitől hányingered van ha meglátod a csatornát?
    Hogy nem jön szembe másodpercenként egy spit?
    Akkor ne szimulátorozz.Az életben sem találkoztak mindig ,sőt nem egy pilóta úgy fejezte be a háborút,hogy ellenséges gépet is csak fényképen látott.
    A környezet adott itt is ott is,azt megtölteni tartalommal a játékosok feladata. Sopánkodás helyett be kell jelentkezned az MKHL hez és örömmel fogadnak ,mehetsz velük warokon,vagy esténként Atagon ,hidd el nem szoktak unatkozni. Még én is vissza fogok térni őszre ,mert már kezd hiányozni , kellett is ez a kis pihenés számomra.
    Persze ha neked az unalmas,hogy pl kísérj egy bomber köteléket akár egyedül is akkor nem tudok mit mondani. Én jól elszórakoztam egyszál magamba is ,ha nem volt társ akkor vadásztam egymagam,vagy bombázókat kísértem (jelzem az nagy muri). Nem siránkozni kell,hanem megteremteni a dolgokat .
    Nem fognak a szádba adni online semmit,max offline kampányokat ,de azok meg nem mondom kiknek valók. AI-kat komoly ember nem lövöldöz:)
    Na jó van aki :)) de azok nem rínak ilyenekért:)