91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#73575 Ez igaz,de! Lévén szűk a közösség ,így még jobban kidomborodik a dolog lényege. Mert nem mindegy,hogy egymillió ember közül van 10-100 ezer aki fanatikus,vagy 2000 ből mondjuk 100. Érted ,hogy értem:) -
Amaymon #73574 "Az ide írók közül sokakat ismerek akiket érdekel a szimulátorozás és az átlagnál több időt is belefeccölnek ,de egy kezemen meg tudom számolni közülük is akik kihívást jelentenek egy megszállott egyénnek."
Ez minden kompetitív dologgal így megy, bármi ami fanatizálni tudja a célközönséget, nem kizárólag a szimulátor játékok sajátossága. -
#73573 ca 1932, Hungary -Two peasant women bake bread with an old-fashioned stove ( ˆ Hans Hildenbrand)
-
#73572 Bocs ha kicsit sokat írtam ,most jöttem föl a kertből babgulyást főztünk ,közben folyamatos HP fogyasztással délelőtt 10 óta,amit némi serrel ,borral nyomattunk le,így nagyjából azt se tudom mi van:) -
#73571 Én néha játszadozom vele,de egy petákot nem költöttem még rá,tök jól elvagyok azokkal a gépekkel amik vannak nekem. Leginkább a 110 essel vitézkedem .Mondjuk az is igaz,hogy nagy néha megyek egy kört vele ,és nem kívánkozik tíz percnél többet eltöltenem vele:) -
#73570 Ez szerintem nem jó,ez tiszta IL2 es sérülés, rögtön szétesnek,égnek ,robbannak a gépek. Lehet ez valakiknek bejön de szerintem ez így a túlzás kategória. -
#73569 Jut eszembe,az hagyján hogy sok időt de qrva sok pénzt is.
Mert ,hogy sikeres legyél ,bezony kellenek a hardverek is ,amik ha összeszámolom csak a kellékeket is vagy 150-200 ezer forint,és akkor a gépet még nem tettem oda. Lazán egy fél millát rá költ az emberfia egy cuccra,hogy meglegyen mindene ,már ha nem akar hányatott sorsú célzsák lenni. De ha nem annyi akkor minimum 300 ezer ,és biza ezt sokan nem engedhetik meg ,vagy egyszerűen sajnálják rá . Na csak érzékeltetni akartam,hogy nem könnyű egy szimes élete:) -
#73568 Aki arkardban repked pont lexarja az FM-et ,DM et.
Azok akiket komolyabban érdekel a szimezés ,már használják a CLOD ot.
Ergo itt nem lesz nagy átjárás.
Azt kell látni,hogy akit kicsit is komolyan érdekel a repülés és nem a cél szerepét akarja betölteni egy szimben annak nagyon sok időt kell áldoznia erre a fajta szórakozásra. Hidd el tudom mit beszélek. Na most sokaknak vagy idejük,vagy kedvük,türelmük nincs ehhez.
Ergo,marad nekik a könnyed szórakozás a WT ami ráadásul ingyé van.
Az ide írók közül sokakat ismerek akiket érdekel a szimulátorozás és az átlagnál több időt is belefeccölnek ,de egy kezemen meg tudom számolni közülük is akik kihívást jelentenek egy megszállott egyénnek.
És ezt szerintem bárki megerősíti itt.
Tehát fenntartom,hogy a BOS-t csakis úgy lehet eladni,ha valódi szim lesz a könnyített verziót keresők nem fognak 6 -8 gépért 22 ropit kiperkálni,én se tenném jelezném,viszont az igazi szimes társaság meg olyan keskeny réteg,hogy kérdéses el tudnak e tartani egy játékot készítő céget. Na itt a bibi,és itt van az a nagy kérdés ,hogy hol húzzák meg a határt,mert az ős IL2 az ugyan tömegeket vonzott ,de aztán jött a CLOD ami egy merőben új perspektívát mutatott ,és csak akkor lesz szerintem sikeres a BOS ha erre rálicitál minden tekintetben. -
sakkay #73567 Érdekes volt. Meglepett egy lagg emelkedés közben, éreztem , hogy komoly találat volt de nem láttam semmit. Manőverezés közben elkapta amúgy az egyik mesza. Megyek tovább kicsit erősebben felrántom egyszer csak érzem, hogy nagy a gáz meg valami szakad. Nem nagyon reagált a gép szinte semmire így kiugrottam. Akkor látom ám, hogy leszakad a hátsó rész a terheléskor. Sokat kell még finomítani, de nagyon jó lesz a sérülés modell. A felhőket meg tegnap nagyon rendbe tették, már ami a kinézetük és a bennük való repülést illeti. Már így, mostani formájában ez a legjobb ami van a piacon. -
sakkay #73566 Jól bírja a PE-2! -
sakkay #73565 Na..erre kellene figyelni a fejlesztő uraknak. Most repüli ebben a pillanatban 34 ember , abból 31 full reál, a többi nem. Valamit jelent azért. -
sakkay #73564 Alapvetően több van, mivel elvileg szimulátornak készül, számít ,hogy mi történik vele, aztán úgy törik..nagyjából. -
Amaymon #73563 Mintha több törés fajta lenne benne vagy ügyesen vágták össze? -
sakkay #73562 -
#73561 Én inkább kiperkálom, mint hogy a fos WT-vel játszak amiben kb a sok ezredik FM, DM van és még mindig képesek variálni, a valóságot szerintem semmilyen szinten nem is közelíti. Arról nem beszélve, hogy egy szint után ott is perkálni kell, hogy legyen lóvéd a gépet javítani, lőszerre fejlesztése stb. -
Amaymon #73560 De annak az FM, DM-je sosem éri utol még árkádban sem, a BoS-t. Abban viszont igazad van, hogy a fentiekért megéri-e 1000 gépet kiváltani pár db-ért cserébe? -
#73559 Clodnál is van. De szerinted ki az aki kiperkál 22 ropit azért hogy arcadban ténykedjen amikor ingyé ott van a wt? Ráadásul 1000 géppel. -
Amaymon #73558 Sakkay azt írta van hc szerver és árkád szerver mér ne lehetne mind a kettőt kiszolgálni? -
#73557 Én azért nem hinném,hogy árkád szart csinálnának. Amiket eddig láttam videókat nem ezt támasztják alá. Ami eldönti a dolgot az az FM, Dm,kinézet.Majd kiderül mit tudnak megvalósítani ezekből a végére.
-
sakkay #73556 4.
5. -
sakkay #73555 Szerintem ez azoknak a srácoknak grafikára nem ad többet, viszont annál jóval nehezebb, hogy beleássák magukat. A CLOD-nál meg jóval gyengébb lenne, így azok azért nem. Két szék közt a pad alá effekt .. -
#73554 Dehogy is az! Akik játszanak WoT-ot, azoknak a zöme a másik két fossal is játszik. És bizony igen sokan hatalmas pénzeket tesznek bele.
Ebből tuti, hogy nem akar kimaradni a 3*7 sem. -
sakkay #73553 Csak az már full telített piac Leon. -
#73552 Feca! Árkád szarral sokkal többen játszanak, mint szimulátorral. Ez ziher! Ergo ha árkád szart csinálnak, akkor azt több embernek tudják eladni. -
sakkay #73551 PE-2...3 -
feca1229 #73550 Valhogy nehezen tudom elképzelni, vagy inkább csak nem akarom elhinni, hogy mikor szinte mindenki azt írja a forum oldalán, hogy inkább komlexebb gépeket akarnak, ők csak azért is egy gagyi arkádott készítenek. Ahogy már említettem, minden azon múlik, hogy a fizető játékosok mit szeretnének, hiszen ha ne játszanak vele akkor felkopik az álluk, de tököm tudja a WT azért szépen muzsikál és elég sokan repülik, hát remélem nem ebbe az irányba mozdul. -
sakkay #73549 Pe-2...2 -
sakkay #73548 PE-2 -
#73547 Én úgy fogalmaznék, hogy - remélem jó kis repülős játék lesz a BoS - :p ;) -
feca1229 #73546 de azért remélem jó kis szim lesz a Bos :) -
feca1229 #73545 Teljesen realista vagyok, hiszen biztos vagyok benne, hogy szerintem nem lesz kész nyárig... -
#73544 Ne feledd a szavam! Majd a Bos nál is szállóige lesz a két hét!!!
-
feca1229 #73543 :) -
#73542 No de majd a 777 megcsinálja az istencsászár szimet:) Határidőre!:))) Meg lesz minden ahogy Leon meg is mondta:) -
feca1229 #73541 Kár mert biztos fasza lett volna, ez az el nem csattant csók tipikus esete! -
#73540 Dehogy adták:) Mondom pletyi szinten volt rá utalás,hogy valaki odaadja nekik ,de nem lett belőle semmi. Persze fel lehetne törni gondolom,csak a TF nél nem hackerek vannak:) Lehet össze kéne dobni némi pénzt aztán megbízni valami nagy koponyát:) Na akkor lenne a három hétnek nagy arcra borulás . (megjegyzem nekem tetszene :XD ) Onnantól határ a csillagos ég ,oszt mehetnének a DX9 es vackukkal házalni . -
Köszi! Akkor szerintem simán megrendelheti a távirávit. -
sakkay #73538 Az enyém ilyen. Van egy mode' opció, azt csak a távirányítón tudom benyomni. Na ha kikapcsolom a főkapcsolót, aztán vissza, csak akkor szól a hang ha ezt benyomom. Ha elveszteném a távirányítót..bajba lennék. -
#73537 Úúúú ilyeneket nem tudok. MAjd szerdán meglesem és akkor majd még érdeklődöm.
Köszi! -
#73536 Próbálta más forrásból is megszólaltatni mint a gép? MEg egyébként hogy van összekötve?Mert ugy tudom, hogy optikain a legtöbb alaplap csak stereon nyomatja ki a hangot igy a dolbi PL2es modra kell állitani az erősitö részt hogy 5.1est keverjen belőle.