IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Aki arkardban repked pont lexarja az FM-et ,DM et.
Azok akiket komolyabban érdekel a szimezés ,már használják a CLOD ot.
Ergo itt nem lesz nagy átjárás.
Azt kell látni,hogy akit kicsit is komolyan érdekel a repülés és nem a cél szerepét akarja betölteni egy szimben annak nagyon sok időt kell áldoznia erre a fajta szórakozásra. Hidd el tudom mit beszélek. Na most sokaknak vagy idejük,vagy kedvük,türelmük nincs ehhez.
Ergo,marad nekik a könnyed szórakozás a WT ami ráadásul ingyé van.
Az ide írók közül sokakat ismerek akiket érdekel a szimulátorozás és az átlagnál több időt is belefeccölnek ,de egy kezemen meg tudom számolni közülük is akik kihívást jelentenek egy megszállott egyénnek.
És ezt szerintem bárki megerősíti itt.
Tehát fenntartom,hogy a BOS-t csakis úgy lehet eladni,ha valódi szim lesz a könnyített verziót keresők nem fognak 6 -8 gépért 22 ropit kiperkálni,én se tenném jelezném,viszont az igazi szimes társaság meg olyan keskeny réteg,hogy kérdéses el tudnak e tartani egy játékot készítő céget. Na itt a bibi,és itt van az a nagy kérdés ,hogy hol húzzák meg a határt,mert az ős IL2 az ugyan tömegeket vonzott ,de aztán jött a CLOD ami egy merőben új perspektívát mutatott ,és csak akkor lesz szerintem sikeres a BOS ha erre rálicitál minden tekintetben.