IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na ja:) Ha belegondolok és a Clod ot folytatták volna (ők ,vagy az eredeti brigád,vagy mindketten) már a külső segítséggel (az meg ingyé lett volna lelkesedésből) tökéletesre csinálhatták volna ,és biztos vagyok benne ,lenne jó pár más hadszíntér és repülő is hozzá. Asszem már kész volt ott is a G2 ,meg valami orosz gép is .De így több a della,hogy a saját motorjuk van benne,ennyi a lényeg.A Clod al is az a baj sajna ,ezt már leírtam többször,hogy az alapokat nem tudják elérni,bár volt pletyka ,hogy megkapják valakitől a forrást de ez még nem történt meg,és ennek fényében még nagyszerűbb amit alkottak vele. Persze ott is vannak kritizálni valók (én aztán velük szemben sem fogtam vissza magam) :)
    Mindazonáltal számomra az is egyértelmű,hogy egy pöttyett rosszul mérték fel a felhasználói kört,nem számoltak avval,hogy bezony lesz kritika bőszen,itt nem a lelkes tapsikolók fognak bugyiba pisilni bármit is csinálnak.

Eleve akkor lenne nagy siker egy ilyen szim ha ugyan úgy mint annó az IL2 ben lenne egy raklap térkép ,időszak,gép,és akkor dőlne is a pénz,ahogy Oleg idejében. Félévente ,évente kiadni egy hadszíntért teljes áron ,asszem nem lenne okuk a panaszra.