IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A haverommal mi is kimentünk a Büdös-tóra (Vadkerti tó) korcsolyázni, persze nem bírtunk magunkkal, nekünk át kellett korizni a túlsó partra...
Sikerült is beszakadnunk, combtõig vizesen evickéltünk ki a partra.
Nem mertünk elázva hazamenni, mert tutira, soha nem engedtek el volna minket egyedül többé...<#vigyor>
Inkább beültünk a moziba egy filmre (itt télen a székek alól fújták be a meleg levegõt), így "szárazon" értünk haza.<#nevetes1>

D9

LeonSilver
Én a nyaraimat falun töltöttem (Újfehértó, Szabolcs) és nincs olyan dolog, amiért elcserélném!!!!
Nyilaztunk, parittyáztunk, harcoltunka szomszéd utcával. Télen hóvárat építettünk. Legalább hétszer "betört" a fejem, estem le fáról, hintáról. Szakadtam be jégbe, tökig vizesen mentem haza.

De olyan Isteni gyerekkorunk volt!!!!! A mai gyerekek a japánkendert nem ismerik, nemhogy ebbõl és elkalapált hegyû szegbõl nyílvesszõt csinálni....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Volt valami ultra akármi mosogatószer.
Annak ilyen hengeres, mûanyag flakonja volt, sötétkék volt a kupakja.
Abból csináltam kisautót magamnak. Két hurkapálcika volt a tengely. Hullámpapír a kereke. A tetején csináltam egy (három) vágást, felhajtottam és az volt a szélvédõ 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Picivel "kevesebb" jutott nekünk, de azt sokkal jobban értékeltük.

D9

Fúúúú!!!

Jobb, mint a Matchbox! <#finom>

D9

LeonSilver
Volt ilyen autóm is

de igazából ezért voltam lepetézve... és amikor megkaptam basszus!!!!!!!!!!! 😄

LeonSilver
Ne hülyéskedj!!! Olyan mindenkinek volt!

Huhúúú!!!!<#nevetes1>
Lehet, hogy nektek is volt a Lemezárugyár fantasztikus játéka a törpeautó?! <#wink>
A sofõr fejecskéjének lenyomása után ezerrel meglódult, és maradandó nyomokat hagyott a parketta lakkozásán.
Édesanyám annyira nem díjazta. <#vigyor>

D9

Nohab
Ilyenkor is örülök, hogy falun nõttem fel. Ezeknek a nagy részét a 91-es születési évemmel is megéltem.
acidrain
Valahol még a padláson megvan a búgócsiga, a holdjáró, A Titán rajzszeg lent van a garázsban ez eredeti dobozában a kihúzójával együtt. A 0:41-nél lévõ hajlakkszóró még most is a fürdõszobában van, a sárga-piros dömper szintén a padláson. Taposós Moszkvicsa a szomszéd srácnak volt, én csak álmodoztam róla. A kutyaólas persely is megvan valahol. Hahoták, és Kisvakond könyvek a polcon a mai napig.
Barbon borotvahab, Helia-D dezodor. A Ladák hátuljára a menõk felragasztották a CSAO feliratot, amit a CASCO matricából végtak ki.😊
Panda Prim, Leó jégkrém, robbanó cukor, jaj de jó egy kicsit visszaemlékezni. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Her Laca
<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

67-es.
Her Laca
Mentünk Tomcsival az új hardver kedvéért egy kört.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Hanyas vagy tezsvírem?

rám meg azt mondták hogy mûanyaggyerek <#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A fiatalabbakat mi csak a "mûzligenerációnak" hívjuk bent a gyárban.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Bizony így! Nem is vagyunk allergiások, táposok..

Gyerekek, ez tényleg így volt !

Her Laca
Na mán megint mákom van. 1241 en jár a kártya mondjuk valley alatt tehát játékoknál is.
Istencsászár.
Ez még hüvibb mint a 680 vót ez 25 fokos ilde az 27 volt.

Hecker007
Kapcsold ki az autómata helyesírás javítót, engem is az õrületbe kergetett.
De jogos teljesen, én úgy vagyok vele hogy amíg mindent visz a gép ami érdekel addig nem veszek bele semmit, max HDD-t.

Her Laca
Nagyátlagban és bulding akart lenni csak az android nem akarta😊

Her Laca
Itt egyedül Soltnak van erõmûve😊
Az én kis 2500k m az minden csak nem erõmû.
Minden esetre asszem az elkövetkezõ évben nem foglalkozom többet vga val. Mondjuk erre a 780 rá sincs szükségem ha jobban belegondolok.
De a több fps az mindig jobb mint a kevesebb😊
Bár a 680 al is nagyvárosaiban megvolt a 60 . Egyedül a holding valamit kell levenni high re de azt Soltnál is a780 al mert valamiért az megeszi a gépeket ha unlimitedre van rakva.

Hecker007
Jaja pedig neked nincs atomerõmûved hozzá.

R4ng3r
CloD még nekem is megy látod Dini 😄

Hecker007
Az tényleg jó ár <#eljen>

Her Laca
A 780 msi gaming az még tökéletesebb😊 mennyé már most rendeltek meg iponból 134 ezresért
asszem áfát visszakapom ,még a hülyének is megéri nem hogy nekem😊

Hecker007
CloD-hoz a 680 is tökéletes 😄

Her Laca
Clodhoz? Minek😉)
De egy árban biztos nem lesz nekem meg eszem ágában sincs 150 felett vga ért pénzt adni. 😊

Hecker007
Én megvárnám a Ti-t a helyedben, elvileg egy árban lesz, vagy nem sokkal drágább viszont erõsebb.

Her Laca
Sima 780. Most 140 gondoltam veszek egyet.

Papa01
Elég kemény történetek.. 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Vagy a másik barom!
Persze kocsma, részegen. Bement a faszi a klotyóra, végzett de nem találta a kijáratot! Az ablakon próbált kimászni, persze, hogy fejre esett 😄 😄

LeonSilver
Ja, a fiatalság természetesen matt részeg volt.

Na neeeeeeeeee! 😄D Kinyírtok... 😄

Kezdem értékelni, hogy az én párom szimplán csak nyitvahagyja a kocsit, benne hagyja a kulcsot, stb... de legalább haza hozza! 😄D

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Jessz!

Szintén a fõnököm haverja(i).

Valami korcsmahivatal parkolója.
Éjszaka. Csaj jön, hogy nem indul a kispolák, betolnák e a fitalaok?
Hát hogyne? Csaj beült ezek meg eszeveszetten nekiálltak tólni, mire a spiné felkapcsolta a gyújtást és a világítást.... hopp, a parkoló végén úgy nekitolták a kispolákot a környék EGYETLEN fájának, mint a huzat!

Papa01
😄 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

macleody
A kollegám felesége bepattant az autóba és bement a belvárosba vásárolni. A ház elõtt találkoztak, az asszony két nagy szatyorral bandukolt. Kollega kérdi tõle, hol van a kocsi? Anya meg csak pislogott, merthogy elfelejtette hogy kocsival ment vásárolni 😊
Emberek! De rohadt jó oldalt találtam! Killmarkok, mindenféle! Vagyis gyõzelmi jelzések!😊😊😊

http://www.histomil.com/viewtopic.php?f=345&t=13860

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Papa01
De.. 😄 A haverod szegény.. de mentségére legyen mondva h nem volt józan.. De én igen! 😄

Solt: Tartós tejet már nem is veszek! 😄 😄

😄DDDDDD Ez a vég... 😄D

www.smart-bus.hu

LeonSilver
De ez semmi! A fõnököm haverja olyan részeg volt, hogy elaludt a biciklin,tekerés közben 😄 AKkorát esett, mint a szar 😄

LeonSilver
Neeee, Papa 😄 😄 😄

LeonSilver
Az mekkora, amikor az ember így elfelejt valamit.
És akkor azzal áltatja magát a n00b (én legalábbis), hogy ha visszamegy a kiindulási pontra, ,akkor majd frankón eszébejut miért is indul el. De nem fog.. ettõl csak ideges lesz az ember, és azt is elfelejti, hogy miért is ideges... 😄 😄

acidrain
Kísérletezz Laca, nem vagyok benne biztos, hogy az a legtutibb, amiben én konvertáltam.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Papa01
Nekem volt olyan, hogy lementem a kutyával sétálni és lent felejtettem...

Hecker007
Mi lesz az utód? 780Ti? 😛

Her Laca
Jut eszembe.
Van ez a Lighning 680 am.
Ha köll valakinek eladóvá vált. Még kb 2 év gar a Users ba.
1210 en megy ,ilde 27-max az olyan 52 fok.
Csak szólok hátha köll valakinek.

Her Laca
Ugyan. Én elindulok mondjuk az elõszobába (céllal) és mire odaérek (na nem egy palotában lakom ergo a távolságok is csekélyek) elfelejtem miért is indultam. De vigasztal a tudat,hogy ha így haladok akkor nemsokára minden nap érdekes lesz számomra a sok újdonság miatt😊