IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ne haragudj de ez sántít egy kicsit. Eszemben sincs megbántani téged ezt előre leszögezném .
Egy szim vagyis egy Clod és nagy valószínűséggel a BOS féle szimulátor az elhivatottságot követel meg az embertől,már ha azt magas fokon akarja művelni. És ez a "magas" fok muszáj ,hogy meglegyen mert ezeket a programokat általában megszállott arcok használják,és ott ,hogy meglegyen akár csak egy kis sikerélményed is , ami nélkül valóban kínszenvedés a játék ,neked is megszállottá kell válnod. Mert e nélkül max célzsák leszel,de ezt szerintem te is tudod.
A Clod és a BOS között e téren semmi különbség nem lesz ,mert ugyanazok az arcok fognak itt is ott is feltűnni ,ez nem lesz (legalábbis hosszú távon) azok gyűjtőhelye akik a WT ben játszanak. Tehát a könnyed kikapcsolódást azt már most elfelejtheted a BOS al kapcsolatban .
Max ha valami könnyített verzióban vitézkedsz egy dogszerveren,de oda komoly szimes max lőgyakorlatra teszi be a lábát. Én is bementem néha a CLOD ban dogra ,meg mások is de csakis ezért,hogy humán ellen csiszoljuk a lő készséget.
Mi közöttünk nem is erről megy a vita pár emberrel,mert ezen nincs is mit vitatni.A két játék ebből a szempontból tök ugyanaz lesz. A vita amit te korrektül félreértelmezel a DM ,az FM , a kinézet körül forog (tudom ez téged hidegen hagy ) de aki komolyan vesz egy szimet annak ezek fontos dolgok.De már most mondom,hogy azokat a vágyakat amiket te támasztasz vele szemben nem fogja teljesíteni ,mert ha a CLOD nem tetszett akkor ez se fog a fentiek tükrében.