IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GaBika6
    Az volt az 1 pozitív hozzászólásod a 10-ből + a "gúny". Legalábbis nekem ez jött le, de javíts ki ha tévedek. Amúgy nem akartam a lelki világodba taposni csak biztos elfáradtam a sok negatív hozzászólásaidtól, mivel olvasom a fórumot. Bár szerinted nekem nem kéne, de akkor honnan tudjam mit írsz? :)
    Nekem az jött le, hogy neked rohadtul nem tetszik a játék és ezt jeleztem feléd, hogy oké megértettem (és talán más is), de a játékban van pár jó dolog is, pl. süt a nap az is biztos szép egy 45%-os készültségű játéktól(itt én voltam picit gonosz), nem kell "kivégezni", fikázni mindent egyből! Nekem sok dolog tetszik benne és remélem, hogy a CLOD-ból átvesznek jó dolgokat, mivel erősen ROF jellegű a játék. Persze ez sem hátrány! És most nem gonoszkodom, de hagyjuk meg annak aki megvette, hogy elmesélje milyen a játék, mert neki jobban elhiszem ha szar.
    Csumidázlak és ne bántsuk egymást! Még álmomban sem gondolnám, hogy nem tudod mit írsz vagy beszélsz és biztos nem írsz orbitális marhaságokat...