IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ok :) De most ezt mért nekem mondod? Én nem szóltam le (max próbáltam nem rózsaszín szemüvegen át nézni),és mint mondtam nem fogok nyilatkozni többet róla,max csakis szuperlatívuszokban,mert el kell ismernem,hogy remek a DM ,félelmetes,realisztikus az FM,a grafikai megvalósítás a fények a táj ,a fák egyedülállóak,főleg annak fényében hogy nem más csinálja mint a három 7:)
    Na így gondolom most már megnyugodhatsz te is:) helyreáll a béke és csak tovább a megkezdett úton stb stb:)

Ezt meg nem értem

" mert soha a büdös életbe nem fogod visszakapni az íróasztalnál a -40 fokot és azt az adrenalinbombát amit valaha is átéltek az igazi pilóták."

Úgy gondoltad ,gondolod,hogy én így gondolom? De kösz ,hogy felnyitottad a szemem,és most már én is tudom ezt az arany igazságot.

Ja! Ha szaggat a DCS akkor minek erőlteted?:)Meg mi köze ennek ehhez?
    Na joccakát.