IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na ja reménykedni mindig jó dolog:)
    Én azt látom ,hogy ez az egész szimulátorosdi,főleg a repülős rész valóban annyira keveseket érdekel,hogy egyszerűen nincs olyan komoly cég aki tényleg nekiállna egy korrekt szimet összehozni.
    Így maradnak ezek a mindenféle hiányosságokkal küszködő dolgok,ami persze több mint a semmi,még örülhet is az ember,hogy pl az oroszok ilyen elhivatottak ebben a témában.
    De az Il2 ő sikerét asszem nem most fogják felülmúlni ,abban biztos vagyok.
    Nagyon ,de nagyon megengedően számolva,sem a Rof-ban sem a Clod ban nincs 1000 ember a világon akik stabilan online jelen lennének ,ehhez még adjunk hozzá mondjuk 10.000 embert akik ofline játszanak.
    Ez annyira baromira kevés üzleti szempontból, pláne ha megnézem mennyibe is fáj egy játék fejlesztése.
    Épp ezért én nem is vagyok bizakodó . Max azt tudnám elképzelni,hogy csinálnak egy olyan valamit mint pl a WT,és annak a hasznából párhuzamosan fejlesztenek egy jó szimet ,de ehhez elhivatottság is kell nem is kevés.
    Itt van a Clod ,azt azért leszögezhetjük,hogy minden hiányossága ellenére jelenleg nincs jobb II.VH -s szim,és nincs 100 ember aki így vagy úgy rendszeresen használná. Persze beszél róla mindenki,meg várja a javításokat,de aztán ahogy elmúlik az újdonság varázsa félre is teszik.
    Régen az Il2 -t azért jóval többen használták akár napi rendszerességgel,na most az ifjabb korosztályt nem érdekli már annyira ez a fajta szórakozás és nincs utánpótlása a játékosoknak ,az idősebbek meg már tojnak nagy vonalakban az egészre,így szépen lassan elkopik a potenciális vásárlók köre sajnos.