IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
nekem csak egy dolog nem tetszik a "profi" labdarúgásban kis hazánkban: az a hihetetlen mennyiségü pénz amit az aranylábú focisták megkeresnek.
Én minimálbért adnék nekik. Aztán ha van teljesítmény akkor prémiumot. Ha nem tetszik akkor meg el lehet menni.
Mennyit keres ma egy átlag munkás egy gyárban 3 mûszakban? 100e ft körül. Na ezt azért megadnám nekik, de semmi többet. Aztán bizonyítson.
Nem mintha érne ennyit a tudásuk, de nem vagyok szõrös szivü.

GOOBY, pls

Hecker007
Ez egy zseniális film, egyik kedvencem 😄

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mit találtam a köv videómhoz😊
Nagy ötleteim vannak,most nem a légi gyõzelmek lesznek a középpontban.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#worship>

Zpogi
Ctrl+Shift és úgy nyomsz Connectet.

A Lobbyn hogy lehet az új játék elérési útját átírni ?
Zpogi
Ha valakinek lenne kedve a Savi által múlt héten meghirdetett dogfight-ra IL2 1946 4.12.1-el, az ne tartsa magában és jöjjön Ts-re!

Nohab
Pfff... ez a nyugdíjas mérnök...

"...a filléres könyvek ócska érveivel fantáziál Hitler és Göring ostobaságáról, majd a legolcsóbb taktikai butaságokat hangoztatja. <...> másrészt belegondolt-e abba, hogy az Ön által ostobának minõsített emberek 85 millió német közül emelkedtek ki..."

"Beszéltek arról is, hogy sok német gép tudott pótüzemanyagtartályt használni, tehát az sem igaz, hogy 10 perc után vissza kellett fordulniuk. Az egyik beíró azt állítja, hogy nem voltak póttartályok. Hitelesnek hangzik ez a halálprecíz németeknél?..."

Némelyik csak pofázik, de érteni nem ért hozzá.
Még mindig foci. Legalább a partjelzõk lehetnének nálunk is ilyenek.

Zpogi

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Egy kis dob :

Történelem kicsit másképp.
Hecker007
Ez nálunk élõben szokott menni 😄 Mikor melyik térre ülnek ki ezzel hangszerrel, mondjuk akik itt játszanak rajta azok normálisan nézni ki 😄

Ha szeretik ezt az elnevezést, ha nem, amíg így írják le (hang drum),én bizony így is fogok hivatkozni rá. 😊 Az általad linkelt videón látható elõadók megjelenése nekem sem szimpatikus, viszont meg kell hagyni: ügyesek. Ezt pedig mindneképpen értékelendõnek tartom, pláne manapság. 😊

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Amúgy a hang-kéz-valamelyik germán (tán svájci, vagy svéd)tartományi "õs" nyelvben..tehát "kéz" dob. Amúgy a készítõk nem is szeretik dob-nak mondani.

Ja ja utána néztem..mondjuk ebben a formájában két svéd csákó alkotta meg a 2000 évek elején. Marha jó. Mondjuk ez a ne háborúzz szeretkezz feeling\' nem jön be(ahogyan ezek kinéznek, mondjuk mûvészeknél nem zavar<#vigyor>), de sebaj.

Hang dob. 😉 Tecsöveden keress rá: Manu Delago

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Egy kis Off. A Hyperlobbyn hogy lehet az aktuális játék elérési útját változtatni ? Megint elfelejtettem.
Én meg erre! Marha érdekes egy valami ez!<#wow2>
Hetek óta hallgatom.

Nagyon várom, most tegnap megint elkapott a hangulat!
Köszi amúgy.

mijki
Én két napja erre vagyok rákattanva. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

macleody
Ja, én is. Aztán az elsõ kocsmánál nekitámasztanám a falnak és bemennék egy sörre 😊
Ettõl inkább feszült leszek! 😄

Ilyenkor inkább arra gondolok, hogy egy másnapos reggelen ül a wc-n és átizzadt hálóingben, dagadó erekkel a halántékán markolja a budi szélét mert szorulása van... ez beszokott válni... XD

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Vigasztaljon az a tudat, hogy õt is unja valaki... 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

És milyen szája van... no meg az a hang... tolnám mint a lopott biciklit! 😄

www.smart-bus.hu

Zpogi

Legfrissebb hír:

TF friday update

Ebben azt írják: jövõ hét pénteken, október 18-án adják ki.
Sikerült beüzemelnek a FTNI-t. Egyelõre még szokom, meg a beállításokkal vacakolok. Kell valami deadzone-t kijelölni, mert egyébként minden kis mozdulatra ugrik. De mûködik! Köszi!
Mindig te leszel a szponzor, mivel pénze csak az állampolgárnak van. Tõle veszi el az állam, amibõl majd építi a stadionokat, meg az uszodákat, meg szintén tõle veszi el a szolgáltató is, amikor vásárolunk, tankolunk, majd az így begyûjtött pénz egy részébõl szponzorálják a sportot. Ezért írtam, hogy Vitya részérõl dicséretes, hogy legalább a beszedett pénz egy része nem Nokiás dobozba megy, hanem stadionokat építenek belõle, meg különféle sport támogatási projekteket indítanak, mert sportszeretõ a magyar, ezt szögezzük le.
<#mf1>
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szép a szeme. Részemrõl elfogadva. 😊
Kávé mellé.
Az Olaszoknak lehet , az nem zavarja az EU-t ?
Fogadjátok bocsánatkérésem a focis flémért,

😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Pedig egy élmény baszki! Már egyáltalán a levegõben maradni vele 😄

Én nem. Ha lenne hozzá komoly keret pl. Vietnám, kampánnyal, gyalogsággal, doorsal <#alien> stb. már nyomnám is.

Lacám, abban a pillanatban egyetértek veled, ha majd minden másnál meg lehet válogatni, hogy mire menjen a pénzünk! 😊

www.smart-bus.hu

Hiába tartom sokkal többre mondjuk a Gyurta Danit, ha az õ úszása nem hoz annyi bevételt, mint xy válogatott játékos bénázása, akkor õ nem fog annyit keresni... sajnos...

Ez a kapitalizmus... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mondj egy jó edzõt ! Mármint itthonit.
Én nem tudok egyet sem.

Jelzem a Mezeivel kezdõdtek a bajok anno,hogy deglene meg😊Pro licence😊))
Na az az évszázad ötlete volt a féregtõl.

Her Laca
Kapjon annyit amennyit ad neki valaki. Csak ne én legyek aki szponzorálja.
Hót leszarom mennyit keres egy ilyen bohóc.
Foci kell? Építsen stadiont a csapat tulajdonosa.
Edzõ kell,vegyen föl,Játékos kell. vásároljon.
Ezek befektetések. Ha ügyes ,majd jön a haszon.
Ha hülye ,akkor bebukta. Ez ennyire egyszerû.
De ne ,ismétlem ne a mi pénzünkbõl .

Ne ragozzuk mesterem, nem akarlak én idegelni sem téged, sem a többieket! 😄 Szegény muter már így is csuklik... 😄

Egyébként amelyik klub ilyen edzõt alkalmaz, az meg is érdemli a sorsát... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na akkor ,hogy érthetõ legyek.
Nem érdekük az ott dolgozó azaz az MLSZ ben és a klubokban tevékenykedõ tizedrangú,alkalmatlan arcoknak,hogy változzon valami is,mert ha jobb foci lenne,akkor kiderülne,hogy segghülyék az egészhez,és akkor nincs meg nekik a jó kis megnemérdemelt korpa.
Mint mondottam ott a sógor. Mi a lófaxt tud tanítani a 16-17 éves kölköknek,hisz maga sem tud focizni,legalábbis magas színvonalon nem.
Volt párszor magyar bajnok. ÉS? Saját bevallása szerint annó braziliában edzõtáboroztak oszt a tizenéves ifik szétszopatták õket.

Engem nem zavar egyébként a stadionépítés - a felcsútira majdnem rá is látok - mert azt a pénzt akár el is lophatták volna, de felõlem még a Stadler stadionját is megtarthatták volna, de addig ne kapjanak már millás fizetést a profik, amíg nem tudnak felmutatni valami értékelhetõt, miközben olimpikonokra alig jut valami sok esetben. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a sportra nagyságrendekkel több jut, mint ezelõtt bármikor.
Her Laca
Nekem kedvenc válogatott focistám a Varga.
Az se futni,se passzolni ,se labdát kezelni nem tud ,úgy általában a labdarúgáshoz valamit is kapcsolódó dolgokhoz is segg hülye ,oszt VÁLOGATOTT. A többirõl nem is beszélve. És ezek a legjobbjaink.
ma néztem a Brazil -Délkorea meccset egy kicsit.
A ferdeszemûek úgy elpicsáznának minket (pedig nem régóta kergetik a labdát) ,hogy lehet ez a 8 még szépnek is tûnne.

😄

Nem Lacám, ez a helyzet! Adottak az alapok, a lehetõségek, csak a klubokon múlik, hogy tudnak-e élni azzal a helyzettel, amit az ország vezetése és az MLSZ hozott össze nekik.

5-10 év múlva kiderül lépünk-e elõrébb... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
"Egy biztos, ilyen lehetõsége még nem volt a focinknak..."

<#conf><#nemtudom><#pias>
Most te álmodozol vagy mi,vagy csak szimplán berúgtál.

Mert ezek évrõl évre szarabbak,az ennél nincs lejjebb tõl mindig sikerül azért leásniuk még.
EZ MAGYARORSZÁG testvírem ,nem Hollandia!!!

Persze, hogy pénzmosoda is... de egyébként mi nem az? Mindenhol megy a lenyúlás... ahol szar van, ott legyek is vannak.

www.smart-bus.hu