IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én minimálbért adnék nekik. Aztán ha van teljesítmény akkor prémiumot. Ha nem tetszik akkor meg el lehet menni.
Mennyit keres ma egy átlag munkás egy gyárban 3 mûszakban? 100e ft körül. Na ezt azért megadnám nekik, de semmi többet. Aztán bizonyítson.
Nem mintha érne ennyit a tudásuk, de nem vagyok szõrös szivü.
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nagy ötleteim vannak,most nem a légi gyõzelmek lesznek a középpontban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"...a filléres könyvek ócska érveivel fantáziál Hitler és Göring ostobaságáról, majd a legolcsóbb taktikai butaságokat hangoztatja. <...> másrészt belegondolt-e abba, hogy az Ön által ostobának minõsített emberek 85 millió német közül emelkedtek ki..."
"Beszéltek arról is, hogy sok német gép tudott pótüzemanyagtartályt használni, tehát az sem igaz, hogy 10 perc után vissza kellett fordulniuk. Az egyik beíró azt állítja, hogy nem voltak póttartályok. Hitelesnek hangzik ez a halálprecíz németeknél?..."
Némelyik csak pofázik, de érteni nem ért hozzá.
Az angliai légi csata romantikus meséje - és a kevésbé romantikus valóság További részletek: http://kuruc.info/r/7/102734/#ixzz2hcLStgcg
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hetek óta hallgatom.
Köszi amúgy.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ilyenkor inkább arra gondolok, hogy egy másnapos reggelen ül a wc-n és átizzadt hálóingben, dagadó erekkel a halántékán markolja a budi szélét mert szorulása van... ez beszokott válni... XD
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez a kapitalizmus... 😊
www.smart-bus.hu
Én nem tudok egyet sem.
Jelzem a Mezeivel kezdõdtek a bajok anno,hogy deglene meg😊Pro licence😊))
Na az az évszázad ötlete volt a féregtõl.
Hót leszarom mennyit keres egy ilyen bohóc.
Foci kell? Építsen stadiont a csapat tulajdonosa.
Edzõ kell,vegyen föl,Játékos kell. vásároljon.
Ezek befektetések. Ha ügyes ,majd jön a haszon.
Ha hülye ,akkor bebukta. Ez ennyire egyszerû.
De ne ,ismétlem ne a mi pénzünkbõl .
Egyébként amelyik klub ilyen edzõt alkalmaz, az meg is érdemli a sorsát... 😊)
www.smart-bus.hu
Nem érdekük az ott dolgozó azaz az MLSZ ben és a klubokban tevékenykedõ tizedrangú,alkalmatlan arcoknak,hogy változzon valami is,mert ha jobb foci lenne,akkor kiderülne,hogy segghülyék az egészhez,és akkor nincs meg nekik a jó kis megnemérdemelt korpa.
Mint mondottam ott a sógor. Mi a lófaxt tud tanítani a 16-17 éves kölköknek,hisz maga sem tud focizni,legalábbis magas színvonalon nem.
Volt párszor magyar bajnok. ÉS? Saját bevallása szerint annó braziliában edzõtáboroztak oszt a tizenéves ifik szétszopatták õket.
Az se futni,se passzolni ,se labdát kezelni nem tud ,úgy általában a labdarúgáshoz valamit is kapcsolódó dolgokhoz is segg hülye ,oszt VÁLOGATOTT. A többirõl nem is beszélve. És ezek a legjobbjaink.
ma néztem a Brazil -Délkorea meccset egy kicsit.
A ferdeszemûek úgy elpicsáznának minket (pedig nem régóta kergetik a labdát) ,hogy lehet ez a 8 még szépnek is tûnne.
Nem Lacám, ez a helyzet! Adottak az alapok, a lehetõségek, csak a klubokon múlik, hogy tudnak-e élni azzal a helyzettel, amit az ország vezetése és az MLSZ hozott össze nekik.
5-10 év múlva kiderül lépünk-e elõrébb... 😊
www.smart-bus.hu
<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#pias>#pias>
Most te álmodozol vagy mi,vagy csak szimplán berúgtál.
Mert ezek évrõl évre szarabbak,az ennél nincs lejjebb tõl mindig sikerül azért leásniuk még.
EZ MAGYARORSZÁG testvírem ,nem Hollandia!!!
www.smart-bus.hu