IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én leszámítva azt, hogy anyám fia vagyok aminek semmilyen jelentõsége sem volt, mindent önerõmbõl értem el. Mégpedig úgy, hogy elhittem azt amit anyám mondott:
"az irigység a gyávák és a buták keresztje. Az okos ember elõtt a cél lebeg és az, hogy ha neki sikerült, akkor nekem is. Mindenért megkell dolgozni de amiben õszintén hisz az ember és teljes szívbõl kívánja azt eléri"
Én sikeres embernek tartom magam és a sikert nem feltétlen pénzben kell érteni!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A bérezésnek a profithoz van köze, nem ahhoz hogy emberileg mennyire derék vagy épp szép dolgot végez. Van-e rá kereslet, vagy nincs. Ennyi.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Szedegeti a szemetet a köztereken, játszótereken...(Félig-meddig hajléktalan.)
Hobbi szinten triatlonozik.
Egyszer benevezett egy versenyre, amit a városban rendeztek meg...
Én nem vagyok "hivatásos" sportoló, és különösebben jómódú, de az õ bicaja fényévekre van az enyémtõl, a futócipõjét a "kínaiban" vette kb. 1500 Ft-ért.
Olyan idõt futott, hogy egy edzõ szerint ezzel az idõvel végigverné Európát, és a Világ élmezõnyének egy jelentõs részét...
És mégsem fog elõbbre lépni, mert Õ nem "valakinek a valakije"...
D9
Mindamellett gyanítom,hogy ki lett oda ültetve a gyerök,és nem teljesen önszántából volt ez az akció.
Szerintem most megpróbálják ezzel tompítani a "népharagot" vagyis kimondatták amit amúgy is mindenki tudott.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én minimálbért adnék nekik. Aztán ha van teljesítmény akkor prémiumot. Ha nem tetszik akkor meg el lehet menni.
Mennyit keres ma egy átlag munkás egy gyárban 3 mûszakban? 100e ft körül. Na ezt azért megadnám nekik, de semmi többet. Aztán bizonyítson.
Nem mintha érne ennyit a tudásuk, de nem vagyok szõrös szivü.
GOOBY, pls
Nagy ötleteim vannak,most nem a légi gyõzelmek lesznek a középpontban.
"...a filléres könyvek ócska érveivel fantáziál Hitler és Göring ostobaságáról, majd a legolcsóbb taktikai butaságokat hangoztatja. <...> másrészt belegondolt-e abba, hogy az Ön által ostobának minõsített emberek 85 millió német közül emelkedtek ki..."
"Beszéltek arról is, hogy sok német gép tudott pótüzemanyagtartályt használni, tehát az sem igaz, hogy 10 perc után vissza kellett fordulniuk. Az egyik beíró azt állítja, hogy nem voltak póttartályok. Hitelesnek hangzik ez a halálprecíz németeknél?..."
Némelyik csak pofázik, de érteni nem ért hozzá.
Az angliai légi csata romantikus meséje - és a kevésbé romantikus valóság További részletek: http://kuruc.info/r/7/102734/#ixzz2hcLStgcg
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hetek óta hallgatom.
Köszi amúgy.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ilyenkor inkább arra gondolok, hogy egy másnapos reggelen ül a wc-n és átizzadt hálóingben, dagadó erekkel a halántékán markolja a budi szélét mert szorulása van... ez beszokott válni... XD
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
😄
www.smart-bus.hu