IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Na az első óra után...igazán ígéretes. A terep részletesség-a havas táj ellenére-nagyon brutál. Éppen ezért a sebesség érzet nagyon ott van. A fák léteznek, éppen ezért amikor gyorsan le kell rakni a gépet,máris nem kis probléma helyet találni, még ha amúgy sík is. A törés már most sokkal jobb mint minden másban.A gép sebességéből adódó robbanás(becsapódáskor) a legjobb amit eddig bárhol láttam. Eltörtem leszálláskor a törzset de csak elhajlott, éppen csak tartotta valami. Na most mikor lementem a hóba, jobban letapadt és lehúzta' rólam a farkat. A kabin érzet az hatalmas, a sok kis karcolás megcsillan meg a kosz nagyon jó.
    Sok dolog nem működik még. Illetve megnéztem mire van bill. kiosztás(hogy mire lehet számítani):pro pich,motor , olaj keverék, olaj és víz hűtő,(+valami a motorral kapcsolatban az nem tudom mi)fékszárnyak,,trim. Így elsőre. Szóval szerintem nem lesz ez rossz. A klikkelhető kabin hiányzik, de ha minden meglesz, szarok rá. Én csak a messzert néztem egyenlőre, azzal a fel és leszállás nem volt nehéz, jól van megcsinálva a szél is. Mivel én nem értek nagyon a CEM részhez, mi hiányzik szerintetek? Ja 45%!!