IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Lehet csak valami rosszakaró, szólt a hackereknek hogy törjék fel az oldalt.

Willenbrock
Pedig az ATAG nem is olyan közismert,vagy forgalmas szerver,ráadásul semmi hasznuk nem lehet a megszerzett jelszavakból.Mire jó ez nekik?Hogy megmutassák,hogy nem olyan nagy a biztonság?

LeonSilver
Ja, úgy tûnik. Sok kis szarjancsi!
Valami buzi, köcsög algéria vagy mi a faszom nyomorékok azzal szórakoztak, hogy a szegedi, Dr. Farkasinszky Terézia Ifjusági Drog Centrum honlapját baszták szét. Retardáltak...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mi az isten van? Feltörték az ATAG honlapját?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

WM
Rá szavazok 😊

Hans Joachim Marseille minden idõk legjobb vadászpilótája!!!<#worship>

D9

Her Laca

Willenbrock
Tényleg,rosszul írtam be.

Her Laca

Willenbrock
A RoF-nak már nincs is topikja? Rékerestem és semmi találat.

Her Laca

Her Laca
Ezt még nem is láttam

Jó szem kell hozzá...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Her Laca
Ez nagyon jó!

Willenbrock
Már ilyen kicsi RC modelleket is csinálnak,de elég jól néz ki: RC mikro MIG-15

Her Laca
Majd beleszoksz😊

Kíváncsi lennék rá, hogy a fiús anyukák is ilyen nehezen viselik a rivális feltûnését, mint a lányos apukák ? Mondjuk, régebben már szoktattam a gondolathoz a kisasszonyt, hogy neki a második lesz az igaz, a miértre való kérdésre pedig az volt a válaszom, hogy : Mert az elsõt, aki becsönget, lelövöm !! Abban bízok még, hogy a fiú szintén egyházi suliba jár és talán ismeri a tízparancsolatot, másba egyenlõre nem igazán bízhatok.😊
Her Laca

Her Laca
Ja gondoltam rá😊
A "gyerek" szép nagy parasztkölök lett😊

Her Laca

"egy pólós azért még mindig jobb mint egy fûltágítós mittudoménki."

Ez így van. P.Matyi barátom is nõi szövetségi kapitányságig vitte...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hozz össze egy ketrecharcot a fiad és a leendõ vejed közt...<#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Örülj neki, hogy sportoló.
Egyrészt folyton kontroll alatt van (nincs drogozás), másrészt nincs túl sok szabadideje.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Her Laca
Ja és már többször volt lent nála,meg Fóton is ahol a szülei laknak .
Asszony nem keveset tett azért ,hogy nem robbanjak fel.Kezdek beletörõdni a dologba,egy pólós azért még mindig jobb mint egy fûltágítós mittudoménki.

Her Laca
Nked problémád?
A lányom most ,azaz elõször életében jár egy fiúval (akit még nem láttam)
de Szentesen vízilabdázik.Õ az.
Na most egy vízilabdást ,hogy rendszabályozok?Bár a lányom szerint fél egy kicsit tõlem,mert a csajszi beharangozott egy vadállatnak,az okát nem tudommiért.
Na ennyit a problemádról!😊

Irigyellek, hogy "csak" ekkora problémád van. Nekem a lányom - 13 é. - tegnap jelentette be az anyjának, hogy életében elõször SZERELMES !
Ebbõl nekem annyi jutott, hogy fel kellett töltenem a telefonkártyáját, mert leürült neki, de azért a biztonság kedvéért a bejárati ajtó mellé támasztottam egy puskát a miheztartás végett.😊
Hecker007
Az Intel hagyott kiskaput, az hogy a lapgyártók ezt megtalálták az nem az õ hibájuk, Te is kihasználtad volna hogy többet adj el a termékedbõl nem?

Her Laca
No ezt kaptam.
Ugye ez gépi fordítás,de mi az ,hogy az F4 hez csak akkor kapsz valamit ha elõrendeled?
Amúgy kinek kell a gunpod?😊

Pre-order és korai hozzáférést

Kedves telkek,

A régóta várt õsz jött Moszkvába hozza kellemetlen, szeles idõjárás, a hideg esõ és ... komoly hír, hogy már várt.

Köszönhetõen a lelkesedés és támogatás, amit megosztott a pre-order program az IL2: BOS projekt nõtt és érett jelentõsen. Ebben az idõben szeretnénk kifejezni különös méltánylást az alapítók, azok, akik adott nekünk a kezét, ha valóban szükség van rá. Az elõrendelhetõ program leírása a hivatalos oldalon folytatódik októberben õszéig korai hozzáférést kezdõdik. A pontos dátum kerül be hamarosan. Az elején a korai fázisban a hozzáférési korai hozzáférést pre-order program leáll. Ezután fogjuk közzé a kiskereskedelmi ár a Standard és a Premium kiadása IL2: BOS, valamint további részleteket a termékrõl.

Addig nyugodtan folytatni elõrendelés a játék, és hozzáférést kap minden garantált bónuszok és egyéb kiváltságokat alapítója. Már készített egy különleges ajándék mindenkinek, aki vásárolt egy pre-order annak lejárta elõtt. Az ajándék az R7 fegyver módosítással Bf.109F-4 - 2х20mm MG151/20 pisztoly hüvely, hogy akkor szerezzen a játék, amikor ez megjelent. Megjegyzendõ, hogy ez a mod egyedi és csak akkor érhetõ el elõrendelésrõl a játékot, és csatlakozott a IL2BOS alapítók.

Legmelegebb kívánja,

IL2: BOS csapat

Her Laca
Miért az Intel?
Szvsz egyértelmû a probléma ,a cikket elolvasva.

Hecker007
Na ez szép 😄 ebbõl nagy botrány lehetett volna, lehet még lesz is, Intelék jól elcseszték.

Zpogi
@Hecker007

Itt a megoldás a miértekre 😊

LINK

Tom!
Van-e tudomásod olyan II.vh.-s pilótáról, vagy egy repülõgép személyzetének tagjáról, aki a 80-as években Soroksáron élt?

D9

kifli
igen, ezt megtaláltam, mikor nem engedett fel szerverre 😊
LeonSilver
mennyire igazad van! Ezeknél a játékoknál lehet a legjobban lemérni, hogy mit is jelent valójában a konkurencia hiánya!
Aztán ezt szépen át is lehet ültetni az élet bármely területére!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Grat. <#eljen>
De ezek az angelusok mitõl olyan jók? Talán Agiz aki kiemelkedõbb,de ott van Valec aki szvsz qrva ügyes.
COD66 ot akkor lövöm le amikor csak akarom,Snapppert is,de bármelyiket.

Zpogi
Bocsi de ma valahogy rapszódikusan kezelem a vesszõket és a mondatvégi pontokat,ezért a kusza mondatszerkezet.

A Béna.

Én megvettem, gyakorlatilag Armaval nõttem fel,egy rakás szar de ezt már megszoktuk az OFP ben is,majd a kommuniti megheggeszti magának ha akarja😄
Ugyanaz a story mint a Cloddal.

Csak sajnos ugyanúgy hiánypótló és nincs konkurenciája...ezért kénytelenek vagyunk ezt elfogadni. Ha 8 Giga a patch azért az már jelent valamit,valami nagy dolgot találtak,vagy végre bekerül pár rég ígérgetett lehetõség amihez újra kell húzni az egészet.

De szerintem simán csak a Textúrákat butitják le,hogy fusson erõmû nélkül<#banplz>

A Béna.

Her Laca

Her Laca

Dornier lelet.
Her Laca
Emlékeim szerint a látótávolsággal is voltak nyûgjei,mert mi az ,hogy megkotlik a hardver ha a földet körbe meg akarja egyszerre jeleníttetni😊
Mert csak 5 km re lát és az zavarja:XD

Her Laca
Mindent nem tehettél maxra ,mert az tudományos ismereteket igényel😊
Na de majd Solt mester elmondja mit ,hogyan és akkor dobod a kukába a géped😊

Nem! 😄 ( Laca kabbe... 😄 )

Nem tudom mi ez, még nem láttam... nekem a 27.-i 1GB-s tapasz az utolsó...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nálad jól fut? Én amit tudtam felvettem maxra és megy faszán.
De ez most mi???

DATE ................. SEPTEMBER 29, 2013
SIZE ................. 83x100 MB

Ekkora javítás kell? Az eszem megáll vazze!

LeonSilver
😄 😄

Her Laca
Solt megvette.
Bár nem játszik vele ,viszont elhivatottan teszteli a beállításokat és mindig rá kell ,hogy ébredjen,hogy a jelenlegi hardverei kevésnek bizonyulnak még mindig hozzá ,pláne ha az õ extrém elvárásait vesszük alapul. Most szövöget terveket egy MÉG erõsebb VGA-ról asszem:XD <#eplus2>

Jelen! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Srácok! van itt valaki aki annyira elvetemült, hogy megvette az ArmA3-at?
Most nézem, hogy micsoda egy ápdétet adtak ki 😄 Az agyamat rögtön el is dobtam..
Ez azért rekord szerintem.