91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#72773 Majd meglátom melyik válik be jobban, amelyik kevésbé tetszik az megy az apróba :D
Jó lenne ez a cserélhető markolat csak kérdés hogy tényleg lesz-e. Thrustmaster is beígérte vagy a Cougarhoz vagy a Warthoghoz már nem emlékszem, de azóta se lett belőlle semmi :( -
#72772 Minek? Gyűjtöd őket?:)
Amúgy az X52 nek is hall szenzoros már ,gondolom ennek is:)
Inkább az a feneség ha gyártanak majd hozzá mondjuk messza,vagy spit markolatot.! -
#72771 Jól néz ki a belseje, ha nem szar műanyagot használnak hozzá akkor elég tartós darab lehet ez is. A gázkart meg később akár át is lehet alakítani HALL szenzorosra. Megvárom mi lesz a véleménye rólla nagyközönségnek aztán lehet beszerzek egyett a Logi mellé. -
sakkay #72770 Megoldottam. -
sakkay #72769 Igazán remek lett a patch.
Van viszont egy hang problémám, valószínűleg nálam lesz a gond, ha elfordítom a fejem alig hallom a motort. Eddig is volt ilyen de most szinte elnémul. Viszont az 5.1 be van állítva. Mi lehet? -
#72768 lejebb görgetve ott van egy rhino szétszedve ,az tuti,hogy itt nem rövidek a vezetékek:) -
#72767 Warthogot nem vennék mert 100+ ezret akármilyen is nem ér.+ még egy pedál. A Rhino szvsz van olyan jó és kb 40 ezer,hozzá egy pedál legyen 30 max.
És én saitekben még nem csalódtam. Mondjuk nem rezeg mozog de én még egyszer Lóóóóóógi joyt nem veszek az biztos. -
#72766 A Rhino is 16 bites itten a leírása -
#72765 Hát amennyit én tudok róluk Abban sok opció létezik mindegyik mellett pro ,contra . Sajnos itt is a felhasználó igénye és pénztárcája is fontos tényező.
A warthog, full fém kivitelű ezt tartósság szempontjából és a stabil állás miatt jó ,
a warthog nem hagyományos X,Y kivitelü mechanikával rendelkezik , hanem 1 chip felett mozgatott mágnes elmozdulása (amolyan 2d-s hall szenzor) alapján müködik.
Kopás és pontosság szempontjából verhetettlen (16 bites),
nincs a mechanika miatti akadás.
Autentikus kinézet
Contra rész: nagyon drága, bonyolultabb programozás (talán)
Ha elromlik nem tudod a potmétert házilag javitani
Rhinoról sok infom nincs,de árban a warthoghoz képest verhetetlen
Alapból van oldalkormány
Modositható rugókeménység
Több funkció a gázkaron -
VO101 tvr #72764 Akkor hát Rhino vagy Whartog? Ez a nagy kérdés. Melyik miben jobb vajon? -
Solt #72763 Anno még nem volt videónk, ezért elmentem az egyik rokonhoz, és az egészet felvettem magnóra, majd otthon vagy 100x meghallgattam... kép nélkül is zseniális élmény volt! Nekem is nagy kedvencem! :) -
#72762 A világ egyik legjobb filmje! A legfaszább szereplők, qrva jó szinkron!! -
Solt #72761
Sírok... XD Telly Savalas zseniális... :))) -
Solt #72760 -
#72759 Ejjjj de fasza cucc!! :) -
#72758 -
#72757 OK. Majd megyek hozzád úgy is és akkor elviszem,megsasolom.Szerintem meg tudom csinálni. -
Solt #72756 Csak vicceltem, el nem adom... a 780Ti, meg a 290X aránytalul drága... a 780-t kb 100 körül tudnám eladni, egy normális Ti pedig 200000.-Ft, egy 290X meg 180000.-Ft körül van. Ennyit nekem nemér... ekkora marha még én sem vagyok! :D
Nem, vettem másikat! :D A hibás itt van, ha lesz kedved bíbelődhetsz vele. :) -
#72755 A leszállással mi történt?
Ahogy leér a földre a kerék fel is borult a gép, mintha full fékkel fékkel érkeznék, pedig nem. -
#72754 Kell a bánatnak:)
Mit veszel helyette? Csak nem TI-t? Néztem az árait,hát az bitang 200 körüliek,meg a 290X ek is. Annyit sose adnék VGA ért.
Most a legjobb talán a sima OC-s 780 amim volt,vagy asus,az nettó olyan 100 körüli.
Te minek adod el? nem is értem.
Ja! Monitorod megjavult? -
Solt #72753 GTX780 eladó... XDDD -
#72752 Ó nekem nincs problémám:) Csak a tényeket mondtam el. Mióta nem játszom vele ,problémám sincs ez ügyben:)) -
#72751 Eszemben sincs:) Majd kölcsönkérem inkább tőled,ha nagyon nem bírnék magammal :XD De ez most egyelőre nem fenyeget.
Viszont elindítottam a CLOD ot a hiperszuper "felsőkategóriás" csúcs VGA-m al és bakker nem láttam csíkot a tengeren. Meg mólókat sem,de a csíkok hiánya volt a legmeglepőbb.
Mert akkor fillérekből lehetne CLOD os gépet építeni,egy 7970 es bőven elég lenne hozzá,oszt azt már gombokért odaadják. -
Solt #72750 Lacám, na hallgass a sötét oldal lovagjaira!! Csak azt akarják, hogy súlyos összegeket áldozz megint a hardverkereskedők oltárán! Ne hagyd magad!! -
Lysandus #72749 Értem a problémát, de te is értsd meg, mit próbálok mondani: Most megcsinálták. Ergo, ki kell használni! :-) -
#72748 Leon!
-
#72747 Eszemben sincs:)
Annyira azért nem érdekel már,harcoskodtam én evvel eleget:)
Meg ugye nincs is joy-om és ha veszek csakis ezt a Saitek X-55 Rhino -t venném meg ,az meg még nincs. -
77pxdumbo #72746 No megyek , dolgom is van. -
77pxdumbo #72745 Sztem, érdemes lenne nekifognod. Most lehet harcolni, ahogy szeretsz. -
#72744 Minden tiszteletem azoké akik csinálgatják!
Nem ellenük berzenkedem,hanem értük.
Én úgy saccolom ,hogy talán kb egy év múlva lesz az amikor ismét érdemes lesz odaülnöm egy joy elé.Addig csak had barkácsolják ,én ráérek:) -
#72743 Nem értesz:)
Előtte jó volt,akkor azt mondták az nem hiteles:) Lett 4.0 (egyesek körömszakadtukig védték,hogy az qrva jó és hiteles)
Most a legújabb kutatások szerint mégsem ,hanem ez a hiteles. Kíváncsi leszek a legeslegújabb kutatások milyen eredményt hoznak:)
Érted a problematikát?:) -
77pxdumbo #72742 Azért Fokozatosan fejlesztik a cuccost, mert van egy pár dolog, amibe még a múltkor nem tudtak belepiszkálni, meg azért az adatgyűjtés sem kis munka. Ne legyél igazságtalan Velük szembe. Van igazságod, de hol tartanánk nélkülük. Lehet már senki nem repülne.Így legalább a várakozás a gép elé ülteti a maradék pilótákat. -
Lysandus #72741 Rendben Laca, de ha nem a hitelességre törekedtek volna, akkor soha nem javítják ki a 4.0-ából adódó problémákat. -
77pxdumbo #72740 Szerintem most van legközelebb a régi IL2 filinghez, persze jobb. -
#72739 Látod Dumbó jól rávilágított.
Nekem az egésszel az a bajom,hogy pl a 4.0 át is ugyanezek csinálták és akkor az volt a "hiteles" .
Na befejezem mert mindjárt kapok a fejemre:))) a negatív hangok miatt:)))) -
77pxdumbo #72738 Hát abban Lacám, ha rád tud csapni egy spit vagy hurri, akkor szarrá lő egy pillanat alatt. Én többször is kaptam pk-t az este, úgy tűnik ez mindkét irányban változott. -
#72737 -
#72736 "Ami így is előfordul, lásd 4.0, de legalább visszahozzák."
Na ez az!! Éppen ki a hangosabb! De tudod mi a véleményem erről:)
Mindamellett mondom kíváncsi vagyok ,hogy az angol fegyverek is "pontosabbak" lettek e,és ha igen az miben nyilvánul meg. -
77pxdumbo #72735 Hát engem sokszor szétlőttek a csíter szpifájerök. Mondtam is Tomnak, hogy szar lett a pöccs.
Igazából úgy tűnik kiegyenlítettebb lett a küzdelem. Nem kell ahhoz 3-4 messer teljes lőszerkészlete, hogy leessen aminek le kellett volna eddig is esnie. Ha magasan behatolva rá tudunk csapni a spitre, pottyan persze ha eltaláljuk. Ha eladjuk a magasságot, jobban fordulnak előbb utóbb ledarálnak. De legalább a 109-sel is lehet egyet kettőt húzni rajta, -főleg, ha figyelsz a sebességre- de többet nem nagyon. Egy kis ollózás belefér, ami eddig egymás utáni több átesést jelentett, egészen a földig.
Nekem tetszett, a kudarcok ellenére is. Meg kell tanulni jól használni a masinát.
Tegnap szerintem fenn voltak egy csomóan, akik már régen nem repkednek, aztán persze, hogy potyogtak az olyan pilóták keze által, akik mindennap szenvedtek vele eddig is. Pl Savas -
Lysandus #72734 Lehet, hogy a következő patchben más lesz, de akkor is ez a mérce. Nem lehet más a mérce, mert akkor óhatatlanul megborul valamelyik irányba. Ami így is előfordul, lásd 4.0, de legalább visszahozzák.