IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Én arra lennék kíváncsi, hogy melyik alól "lát ki" az ember. Szerintem erre az Avegant Glyphnél nagyobb az esély. Viszont egyelőre a Rift látótere sokkal nagyobb. Az Glyphnél mellett még egy érv, hogy nagyobb a felbontása.

Harmadrészt közvetlenül a retinára vetíti a képet, tehát a két szem mindegyike más-más képet kaphat, ami szerintem jobb a 3D-nek, meg gy szimulátornak is. Amcsi kutatók vizsgálták a kontaktok észlelésének folyamatát a koreai háború légicsatáiban. Azt vették észre, hogy az hogy milyen messziről szúrják ki a pilóták az ellenséget, nagyban függ attól, hogyan fókuszálnak. Ha közelre fókuszálnak akkor a kontaktokat később vették észre, akkor amikor már nagyon közel voltak. Ahhoz, hogy hamar, nagy távolságból ki lehessen szúrni az enemyt úgy kell nézelődni, hogy távolra fókuszál az ember.

Talán ezt az Avegant Glyph jobban képes szimulálni. De ez egyelőre csak tipp.