IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77pxdumbo
    Hát engem sokszor szétlőttek a csíter szpifájerök. Mondtam is Tomnak, hogy szar lett a pöccs.
    Igazából úgy tűnik kiegyenlítettebb lett a küzdelem. Nem kell ahhoz 3-4 messer teljes lőszerkészlete, hogy leessen aminek le kellett volna eddig is esnie. Ha magasan behatolva rá tudunk csapni a spitre, pottyan persze ha eltaláljuk. Ha eladjuk a magasságot, jobban fordulnak előbb utóbb ledarálnak. De legalább a 109-sel is lehet egyet kettőt húzni rajta, -főleg, ha figyelsz a sebességre- de többet nem nagyon. Egy kis ollózás belefér, ami eddig egymás utáni több átesést jelentett, egészen a földig.
    Nekem tetszett, a kudarcok ellenére is. Meg kell tanulni jól használni a masinát.
    Tegnap szerintem fenn voltak egy csomóan, akik már régen nem repkednek, aztán persze, hogy potyogtak az olyan pilóták keze által, akik mindennap szenvedtek vele eddig is. Pl Savas