91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Minden tiszteletem azoké akik csinálgatják!
Nem ellenük berzenkedem,hanem értük.
Én úgy saccolom ,hogy talán kb egy év múlva lesz az amikor ismét érdemes lesz odaülnöm egy joy elé.Addig csak had barkácsolják ,én ráérek:) -
Nem értesz:)
Előtte jó volt,akkor azt mondták az nem hiteles:) Lett 4.0 (egyesek körömszakadtukig védték,hogy az qrva jó és hiteles)
Most a legújabb kutatások szerint mégsem ,hanem ez a hiteles. Kíváncsi leszek a legeslegújabb kutatások milyen eredményt hoznak:)
Érted a problematikát?:) -
77pxdumbo #72742 Azért Fokozatosan fejlesztik a cuccost, mert van egy pár dolog, amibe még a múltkor nem tudtak belepiszkálni, meg azért az adatgyűjtés sem kis munka. Ne legyél igazságtalan Velük szembe. Van igazságod, de hol tartanánk nélkülük. Lehet már senki nem repülne.Így legalább a várakozás a gép elé ülteti a maradék pilótákat. -
Lysandus #72741 Rendben Laca, de ha nem a hitelességre törekedtek volna, akkor soha nem javítják ki a 4.0-ából adódó problémákat. -
77pxdumbo #72740 Szerintem most van legközelebb a régi IL2 filinghez, persze jobb.
-
Látod Dumbó jól rávilágított.
Nekem az egésszel az a bajom,hogy pl a 4.0 át is ugyanezek csinálták és akkor az volt a "hiteles" .
Na befejezem mert mindjárt kapok a fejemre:))) a negatív hangok miatt:)))) -
77pxdumbo #72738 Hát abban Lacám, ha rád tud csapni egy spit vagy hurri, akkor szarrá lő egy pillanat alatt. Én többször is kaptam pk-t az este, úgy tűnik ez mindkét irányban változott. -
-
"Ami így is előfordul, lásd 4.0, de legalább visszahozzák."
Na ez az!! Éppen ki a hangosabb! De tudod mi a véleményem erről:)
Mindamellett mondom kíváncsi vagyok ,hogy az angol fegyverek is "pontosabbak" lettek e,és ha igen az miben nyilvánul meg. -
77pxdumbo #72735 Hát engem sokszor szétlőttek a csíter szpifájerök. Mondtam is Tomnak, hogy szar lett a pöccs.
Igazából úgy tűnik kiegyenlítettebb lett a küzdelem. Nem kell ahhoz 3-4 messer teljes lőszerkészlete, hogy leessen aminek le kellett volna eddig is esnie. Ha magasan behatolva rá tudunk csapni a spitre, pottyan persze ha eltaláljuk. Ha eladjuk a magasságot, jobban fordulnak előbb utóbb ledarálnak. De legalább a 109-sel is lehet egyet kettőt húzni rajta, -főleg, ha figyelsz a sebességre- de többet nem nagyon. Egy kis ollózás belefér, ami eddig egymás utáni több átesést jelentett, egészen a földig.
Nekem tetszett, a kudarcok ellenére is. Meg kell tanulni jól használni a masinát.
Tegnap szerintem fenn voltak egy csomóan, akik már régen nem repkednek, aztán persze, hogy potyogtak az olyan pilóták keze által, akik mindennap szenvedtek vele eddig is. Pl Savas -
Lysandus #72734 Lehet, hogy a következő patchben más lesz, de akkor is ez a mérce. Nem lehet más a mérce, mert akkor óhatatlanul megborul valamelyik irányba. Ami így is előfordul, lásd 4.0, de legalább visszahozzák. -
Ok:) Nekem mind1:) Legyen hiteles. Mintha emlékeim szerint pl a szárnyfegyvereket a németek sem szerették túlzottan a pontatlanságuk miatt,ha jól rémlik .Tán Rall ez említette is egy portré filmben.
De nehogy félre értsd,pusztán objektív akarnék lenni,nekem tök mind1 ,hogy most éppen EZ a hiteles:) Majd a köv patch ban más lesz:) -
Még egy gondolat.Csak úgy a partvonal mellől.
Nem értem,hogy mit is jelent ez a pontosabb lett a fegyver kifejezés.Meg ,hogy máshoz nem nyúltak hozzá.
Nincs ,vagy kicsi szórása? Vagy kevésbé konyul a lőszer? Ettől vajon miért több a PK? És miért több a lelövés?
Mert ugye volt olyan is,hogy hiába volt találat ,nem volt semmi hatása,vagy elenyésző. Ennek semmi köze a pontossághoz szerintem.
Még a 4.0 előtt számtalanszor lehetett egy egy jó sorozattal szétkapni a gépeket,aztán már nem volt jellemző ,most ismét.
Éppen kinek milyen kedve van aki az értékeket beírkálja ?
-
Lysandus #72731 Laca, ez nem kívánságműsor. Mármint nem neked írom, hanem az angoloknak. Csak ők most nincsenek itt. :-))) Itt egyetlen egy mérce van, a történelmi hitelesség. Nem pedig mindenféle álságos kiegyensúlyozás. -
Én nem tudom:) Csak azt írtam amit olvastam.
Csak ha ez lesz a tendencia,hogy az angelus pilcsik orrba szájba hullanak majd mint a legyek ,lehet egy idő után nem lesz kire "reálisan" lövöldözni.
Volt már rá példa ,én emlékszem olyan időszakra is:)
De mondom majd kíváncsi leszek arra is,hogy ők mit mondanak,vagy ,hogy mennyire sérül a német oldal is.Mert ha ugyan úgy akkor nincs baj. -
Lysandus #72729 Szerintem meg ez így reális. -
Lysandus #72728 Meg arra lennék kíváncsi, hogy olyan mint az Oculus Rift jelenleg, hogy nem lát ki alóla az ember, vagy ki lehet kukkantani a billentyűzetre... -
Lysandus #72727 Ebbe nincs hangszóró? -
No meg a másik oldal,egy srác akit ismerek és német géppel repül is szóvá tette,hogy könnyű a légi győzelem,túl könnyű. -
http://ipon.hu/hir/bemutatkozott_a_sony_vr_szemuvege/29050 -
No már olvasom,hogy a pirosak felvonják a szemöldököt,hogy kicsit sok a PK:) Mondjuk úgy nagyon sok:) Na ez az a ló bizonyos túloldala. -
Lysandus #72723 Tegnap nem láttam, de megmondom őszintén nem arra figyeltem... -
Nemsokára lehet azt kapni.
Apropó.
Ezt másoktól.
Radeonnal eltűntek a csíkok? Meg a kiálló móló szerű képződmények? -
Azt a rinocéroszt és is várom :) Elég erős a gyanúm, hogy jelentős hiánycikk lesz jó darabig :( -
Ez egy körforgás:) Hol egyiknek ,hol másiknak kedvez a dolog,olyan nem lesz ,hogy minden oldal elégedett legyen.
Egy éve is olyan volt a messzer,hogy ahova lőttem az oda ment ,nem egyszer volt,hogy egy felszállással 7-8 gépet leszedtem. Aztán vagy a fegyverekbe nyúltak bele,vagy betonból csinálták a spitet ,de pumpálhattam bele a lőszert meg se karcolta. Most megint szétesnek.
A probléma ezzel az ,hogy amíg az egyik fél örömködik addig majd a másiknak elmegy a kedve,bár azért én megvárnám hogy azok mit szólnak hozzá akik vörös gépekkel vitézkednek. Lehet a messza is jobban sérül pl.
Régen pl tökéletesen láttam mindent, a 4.0 ban ezt korlátozták,mert állítólag ott ilyenek a légköri viszonyok. Most ezek szerint mégsem:)
Mondjuk én régebben sem tapasztaltam,hogy nagyon átesős lenne a bf ,igaz nem is dogoltam vagyis nem erőltettem.
Na majd ha megjelenik az új saitek joy akkor lehet beinvesztálok újra meg addigra talán ez a Bos is mutat valamit,most úgyis itt a nyár ,sütés ,főzés,nyaralás. -
Nekem is azonnal ez jutott eszembe reggel... Majd megint megy a sírás & rívás, és a következő peccsben megint el lesz qrva az egész. -
Ilyen régebben is volt,mármint,hogy oda ment a lövedék ahova akartam.
Ezek szerint visszaállították. Kérdés a veres kollegák mennyire fogják ezt a fölényt tolerálni:))
Ha egyszer újra kedvet éreznék ,csakis piros oldalon vitézkednék . -
lala42 #72717 Na pá, megyek rabszolgálni. -
lala42 #72716 Javult a láthatóság.(Igaz eddig is láttam) Jobban viselkedik a 109-es. Grafikailag is szebb lett. Már elértük azt, hogy ahova lövök, oda megy a skuló. Tegnap Savas 13-16 közötti győzelem, Én 11-13 között. ( nem vártam meg a végét. Pontosan nem néztem. Mindez E3-al. ( nem volt 4-es.)
Nem akar minden áron átesni a gép.
A taxizás közben viszont ha nem figyelsz, könnyen rádlizol. Jobbak lettek a hangok. Szóval összességében -itt a húsvét, itt a nyúl, a sok vörös mind lehull.- :-) -
Ohohoooo, lehet előszedem megint. SOKKAL jobb lett, mint vót :)
Igaz még csak kipróbáltam két bomberen, de égnek mint a kalapgyár 56-ban :) -
lala42 #72714 Mert hullanak mint a legyek. Jól sikerült ez a patch. -
Miért? -
lala42 #72712 Nagyon fognak utálni bennünket a vörösök 
-
sakkay #72711
Ilyen nincs is...
-
feca1229 #72710 de legalább nem kerül sokba! -
Biztonsági kamerákat kezelnek vele :-) -
Ez meg mi a tököm? -
sakkay #72707 Tényleg. -
bucsher #72706 Megszűnt? Ezt már mondtátok párszor. Vagy most tényleg megszűnt? Mert akkor ki kell próbálnom :) -
sakkay #72705 Pont ezért írtam, mert én is ezt olvastam. A oldalkormány szerintem akkor is egész más-de jobb. Lehet csak én repültem régen,de azt is írtam
.
Ja és megszűnt a microlag. Az meg már nem semmi.