IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ez egy körforgás:) Hol egyiknek ,hol másiknak kedvez a dolog,olyan nem lesz ,hogy minden oldal elégedett legyen.
    Egy éve is olyan volt a messzer,hogy ahova lőttem az oda ment ,nem egyszer volt,hogy egy felszállással 7-8 gépet leszedtem. Aztán vagy a fegyverekbe nyúltak bele,vagy betonból csinálták a spitet ,de pumpálhattam bele a lőszert meg se karcolta. Most megint szétesnek.
    A probléma ezzel az ,hogy amíg az egyik fél örömködik addig majd a másiknak elmegy a kedve,bár azért én megvárnám hogy azok mit szólnak hozzá akik vörös gépekkel vitézkednek. Lehet a messza is jobban sérül pl.
    Régen pl tökéletesen láttam mindent, a 4.0 ban ezt korlátozták,mert állítólag ott ilyenek a légköri viszonyok. Most ezek szerint mégsem:)

Mondjuk én régebben sem tapasztaltam,hogy nagyon átesős lenne a bf ,igaz nem is dogoltam vagyis nem erőltettem.
    Na majd ha megjelenik az új saitek joy akkor lehet beinvesztálok újra meg addigra talán ez a Bos is mutat valamit,most úgyis itt a nyár ,sütés ,főzés,nyaralás.