IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem azért nyúzzák a népet ott ahol tudják mert nincs mibõl lopni,hanem azért mert az államadósságot,már most is hitelbõl fizetik.
Csak errõl senki nem beszél politikai körökben.
Én legköyelebb akkor szavazok majd ha végre valaki a problémákról nziltan fog besyélni és valós megoldásokat fog javasolni.
Mert nem kell elhinni,hogz olzan hû de szar világ van,lehetne sokkal jobb is ,csak nincs rá igény.
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Fater mesélt dolgokat.
Unatkozunk,oszt ez sikeredett ,de majd most a hímzõszakkörrõl fogunk értekezni😊
Alaplap: Gigabyte GA-MA 770-UD3 (rev 2.0) 2010-ben vásároltam
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE 3,2GHz(~3,6GHz-n megy) 2011-ben vásároltam
Hütõ: Noctua NH-D14, használtan vásároltam 2012-ben
RAM: 4x2GB Geil Blackdragon 5-5-5-15 2011-ben vásároltam
Számlák, nem tudom merre vannak, de itteni tagnak adok egy hónap próba garit.
Na nem akkor amikor még élt😊
Pogi! Ma büszkék Hortyra az emberek. Büszkék '56-ra. Tudod Te kik lövöldöztek 56-ban, az emberekre? Kik akasztottak lámpavasra kiket? Nos nem minden hír igaz.
Moszkovában LADÁKAT osztogatnak. Ez a hír. A valóság? Nem Moszkovában, hanem Leningrádban. Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Valamiért nem voltam népszerû mert csúnyákat mondott rám vagy két ficak is.
Az ebben a formában nem nagyin igaz, hogy Kádár puritán vezetõ volt és nem volt vagyona, ez is egy urbánus legenda, a maga idejében kapható földi javakból rendesen részesült azért õ is, az csak egy jó kis pr. volt, hogy a "Jani bácsi a mi kutyánk kölyke".
A mai gond avval van, hogy politikai pártállástól függetlenül, ma mindenki belenyúl a közösbe, ezt inkább a rendszerváltás hozta magával, mint mellékterméket.
Akkor ezt nézzétek inkább😊
Terjeszkedjünk vagy mi. Ez nyugtat.
Van mindenhol igazság,de a tuti az,hogy inkább odaát van ala Murder ügynök😊
Én úgy és olyan magasról tojok az összesre ,hogy azt el sem tudom mondani😊
1 pl. Kolombuszt, ill. a kérését ( hajót kért igaza bizonyitására) amikor az egyház elutasítja, az egyik egyházi személy-tudós azt mondja a máriknak, hogy lehet,hogy a mi nevünkre senki nem fog emlékezni, de az övét századok mulva is ismerni fogják. Úgy-hogy légy Te csak büszke, hogy ki is volt a rokonod és ne szégyelld.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
MC'Hammer, - aki épp most züllik le a nullára - nõvére az osztálytársam volt, no meg a jelenlegi kick-box szövetségi kapitány is. Kicsi a világ.
www.smart-bus.hu
Éssss akkor ezzz!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Karinthy : Utazás a koponyám körül.
A film is zseniális szerintem.