91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Csak hogy legyen mit kitárgyalni :
  • Lysandus
    Nagyon érdekes dolgok vannak ebben a readme-ben, Laca!
  • Hecker007
    Ez a rész hol volt?
    Csak átfutottam a szöveget, az maradt meg főként hogy az E1 sebessége egy kicsit csökken az E4 pedig nő.
    Illetve a 100 oktános Spit is kap egy kis sebességemelést.
    Ha tévednék javítsatok ki, nem perfekt az angolom
  • Her Laca
    Jól bogarásztam ki,hogy pl a E4N nek a motorjának csökkentették a teljesítményét?
    Csak szimplán kérdezem?
  • Zpogi
    Team Fusion Update March 7, 2014 Draft 4.2 Read_Me
  • Zpogi
  • Zpogi
  • bucsher
    Ezt is köszi. Mindig lehet itt tanulni valamit.
  • bucsher
    köszi :)
  • LeonSilver
  • Zézoli
    Az előzőt a 72400-asra írtam...
  • Zézoli
    Üdvözlet!
    A dandár a legkisebb összfegyvernemi magasabbegység. Nagyság szerint utána jön a hadosztály, hadtest, hadsereg, hadseregcsoport, ami az oroszoknál front névre hallgatott.
    A kulcs az, hogy összfegyvernemi.
    Az ezred homogén, vagyis például gépesített lövész, vagy utász, vagy tüzér, vagy harckocsizó, stb. A saját fajtájának megfelelő zászlóaljakból és kiszolgálóegységekből áll.
    Egy dandárban pedig jellemzően van legalább két lövészzászlóalj, egy harckocsi zászlóalj, egy tüzérosztály, egy műszaki zászlóalj, valami légvédelem, plusz a kiszolgáló alakulatok.
    Régebben nálunk ezredekből álló hadosztályok voltak, majd átálltak dandár-hadtest szervezetre.

• sakkay
    Na igen....
  • artivizsla #72479
    Elment egy konstruktőr.
  • artivizsla #72478
    Megadom az asszony emailcímét, majd ezt neki is írd meg légyszi, hogy a közösség szempontjából mennyire hasznos ez a tevékenység, hát ha kevésbé akarja szétrúgni a seggem a sok netezés miatt. ?))
  • PhantomAss
    hajaj, minden héten olvasom
    érdekes dolgokat tudsz felkutatni...
  • feca1229
    Hát ennyi a magyar foci...
    Én simán kibasznám mindet, kicsi 5-6 éves fiucskákkal kezdeném az egészet előről, és aki gólt az csak egy nyalókát kap vagy kinder tojást!
    Szaros milliomos mind!
  • LeonSilver
    Ezek akkor is kikapnának legalább kettő nullra, ha csak maguk lennének a pályán.
  • LeonSilver
    Nekem már csak a kesztyűm van meg. meg a mezem :) 13-as
  • feca1229
    Éppen nem video, de azért magvas gondolatok vannak benne, tulajdonképpen nincs is semmi baj!Pintér nyilatkozata
  • Her Laca
    De gyors volt az a krapek ,az nagyon előttem van,pedig nem voltam soha egy Dózsa fan. Fazék,Törő ,Fekete. Ezeket a neveket mindenki tudta még az is akit sose engedtek labda közelébe a grundon.
  • Solt
    Igen... :( Nyugodjon békében...
  • Her Laca
    Ezt olvastad? :(
  • sakkay
    Végre !Igen.
  • Her Laca
    Az nagy szám:) Majd nézd meg a következőt:))
  • Solt
    A stadionoknak nincs köze a válogatotthoz... :) Egyébként meg 14000 néző volt kíváncsi erre a fosra, és mindezt a csúfos lebőgés után. :) A foci a legnépszerűbb nálunk, és ezen az sem változtat, ha egy kalap szar... :)
  • Her Laca
    Az se rossz:) Van itthon minden hozzá,labda,kesztyű ,ütő,és persze eredeti satyekok is:) Mind a tengerentúlról:) Régebben sokat szórakoztunk vele.
  • LeonSilver
    Én a bézbólt preferálom faterkám :) Kicsit játszottam is.
  • Her Laca
    Várom a szokásos válogatott meccs utáni videót,ha majd valaki rátalál tegye már be.
  • Her Laca
    És azok a srácok ingyé nyomják!! Csuda lelkesek. Jelzem nekem a sógor ugye elsőosztályú falábú volt ,meg most utánpótlást edz és voltam megnézni NB1 es csapatok tréningjét,és azt kell mondjam,hogy belehalnának abba amit ezek az USA focit játszó srácok végigcsinálnak.
  • Her Laca
    Mé mondod? Az amerikai foci igenis kezd népszerű lenni nálunk (azt hallottam ,hogy a gyerekek inkább azt preferálják) ,nemrég elmentem a gyerek edzésére ,oszt csak azt nézték vagy 2-300 an. Állítólag éles meccsen többen vannak nézők,mint egy NB1 es mérkőzésen.
    Csak be kell csíkozni a pályát és kész.
  • LeonSilver
    Nem baj gyerekek. Lesznek stadionok. Igaz foci meg néző az nem lesz benne, de nem is ez a lényeg...
  • Her Laca
    Ez a két hozzászólás:) Már mint a meccshez .

"Nem tudom mit vártak ezektől a leszerepelt játékosoktól. Semmi nem változott! Ha nem nyúlnak a fiatalabb játékosokhoz akkor nincs semmi értelme azon agyalni, hogy mi lett volna ha. Viszont van egy inteligens sz.kapitányunk aki annyit köpködött a pálya szélén, mint a pályán lévők összesen. Nem tudott a kamera olyan képet adni róla, hogy ne csulázott volna! Csak így tovább!"

És a válasz rá!
    "Azt én is néztem, hogy mindig köpköd :D :D :D De miért? Játékosok sokat futnak, ezért. De ő miért? :D :D :D Valószínűleg neki is ennyi a véleménye a játékunkról, csak nem meri ezt mondani, mert kirúgják és elég szép a fizetése. Most így még 1-2 évig húzza és magyarázkodni fog, miért kaptunk ki, addig kapja a pénzt."
  • sakkay
    Gyökerek..ha én lennék a kormányzó az összes faszkalap focista rábaszna. Külön lenne nekik tábor. Átnevelő emberré. Inkább nem is mondok semmit, de a helyükbe felköpnék aztán aláállnék, labda kilyukaszt, megy culágernek.
  • Her Laca
    Magyar -Finn?:)))
  • Lacusch69
    Tessék: LÉGYSZIMULÁTOR (Steam bejelentkezés szükséges)
  • artivizsla #72456
    Ne ne má ! Van aki még olvassa ?

Igazából mindkét félnek igaza van, akik mostanában kritikával illették, ill. védelmükbe vették a fórum témaválasztásait. Nyilván ez egy "szakmai" fórumnak indult anno, de az évek alatt összeszokott társaság a repülés mellett egyéb témákban is véleményt cserélt, mint ahogy ez az élet egyéb területein - baráti társaság, munkahelyi közösség stb... - lenni szokott. Volt már itt téma a katonaságtól kezdve a főzőcskézésig minden, az aktuális politikai helyzethez igazodva pedig bejártuk a fél világot Irántól Ukrajnáig, de volt itt téma a zenélés és a filmek világa is. Ki-ki maga döntse el, hogy ettől gazdagabb lett-e az a tartalom, amit ez a fórum adott neki, én személy szerint nem bántam meg sem az olvasást, sem az ide írogatást. Egyet azért mindenki elismerhet, hogy idővel a legtöbb fórumtól elérő módon sikerült nem agitáló, hanem csak véleményközlő formában megmaradni a tagságnak a közlések során és talán ettől vállalható az, hogy a témákat tekintve mostanában igen csak elkanyarodtunk a repüléstől.
  • zmok
    Ajánlom figyelmedbe @artivizsla "kávé mellé" linkjeit!

Rendszeresen átböngészem.
    (Politika mentes.)
  • Her Laca
    Csak ha arra érdemes prodoktumut csinál valaki:) Mondom ha! :)
  • Glo
    Na, visszavonz a WT Sim battle? :)