IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez a két hozzászólás:) Már mint a meccshez .
"Nem tudom mit vártak ezektől a leszerepelt játékosoktól. Semmi nem változott! Ha nem nyúlnak a fiatalabb játékosokhoz akkor nincs semmi értelme azon agyalni, hogy mi lett volna ha. Viszont van egy inteligens sz.kapitányunk aki annyit köpködött a pálya szélén, mint a pályán lévők összesen. Nem tudott a kamera olyan képet adni róla, hogy ne csulázott volna! Csak így tovább!"
És a válasz rá!
"Azt én is néztem, hogy mindig köpköd :D :D :D De miért? Játékosok sokat futnak, ezért. De ő miért? :D :D :D Valószínűleg neki is ennyi a véleménye a játékunkról, csak nem meri ezt mondani, mert kirúgják és elég szép a fizetése. Most így még 1-2 évig húzza és magyarázkodni fog, miért kaptunk ki, addig kapja a pénzt."