IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Már megint 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Beírtam egy litániát, elküldtem. Erre üres üzenet. Lófasz ez az ezsgé is

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Na ez korrekt látod. Ez ellen semmi kifogásom sincs ,hogy egymást püfölik a mezõn. Sõt ! Tovább megyek. Ha mondjuk (vegyük az alapot Fradi vs Újpest) ezen kemény ,harcos szurkolók a meccs elõtt vagy utána ,vagy bánom is én közbe összeröffennek egy kedves ,baráti svédtornára mondjuk a Fóti libalegelõn ,és agyonütik egymást szervezett keretek között,pláne ha akik ott maradnak holtan azokat társadalmi munkában helyben el is ássák ,na ez számomra teljesen elfogadható.
A rendõrökkel mi a bajuk amúgy?
No meg a város berendezésével?
Más autójával? Üzletével?
Vagy (ilyen ne legyen ) épp a te buszoddal?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Menjen el vagont pakolni ha nem bír magával.
Vagy van még ötletem,mit tegyen a tesztoszteronjával.
Mesterem,ezek miatt is olyan ez a sport nálunk amilyen. Mondom IS!
Mert minden összefügg mindennel mint tudjuk.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A családos szurkolók tõlük biztonságban vannak, csak a magukfajtát, meg a rendõröket ütik. Egymással még össze is járnak...

Ustawka

Tudom, hogy bennem van a hiba, de én ezt bírom! 😄

www.smart-bus.hu

Nem náci karlendítés, ez a szívtõl indul... 😊

A huligánok ilyenek... a rendõrökkel, és a rivális ultrákkal keresik a konfliktust. Átlag szurkoló teljes biztonságban van tõlük.

Én nem állítom, hogy ez normális dolog, de emlékszem rá milyen volt az, amikor bennem is túltengett a tesztoszteron! 😊

A rongálás részével nem értek egyet én sem.

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#eljen><#worship>

Her Laca
Jut eszembe 😊 Ha meg ne adj isten elkalapálják valamelyiket a kinti rend õrei,de úgy istenesen (mert megérdemlik) akkor aztán lesz sírás rívás ,magyar verés, mifaxom😊

Her Laca
A gond ezzel az ,hogy ezek nem a szó nemes értelmében vett szurkolók,de valóban kár ebbe bele menni.
Felõlem akár agyon is üthetik õket ,vagy egymást az ellenfél szurkolóival.
A focink meg olyan amilyen,leginkább szar,a szurkolói is szarok.(már ezek a tömörüléses akciózó kis fityfaszok) Mert azért mennének szórakozni normális népek is akár családostul ,de ezek miatt inkább kihagyják.
Engem kimondottan bosszant amikor a kretének miatt lezárják pl valamelyik utat (mer vonulnak) és én melóból nem tudok hazamenni. Én ezeket utcára sem engedném,az a biztos😊

LeonSilver
Nem hát! Még jó!

De nekem ne mond, hogy ez a normális szurkolás, amit ezek a véglények csinálnak baszki!
Náci karlendítés, meg kitartás meg az öreg Isten fasza... szétverni stadiont, szórakozóhelyet, fél várost.
Az apám engem simán kivitt focimeccsre. Én az unokámmal nem megyek, a miértet gondolom nem kell magyarázni Solt.

Ugyanaz mint eddig, semmi nem változik! 😊

Egyébként meg tárt karokkal várják õket, hoki meccsek alkalmával ahol nincs ekkora cirkusz, még csatlakoznak is a székelyek...

www.smart-bus.hu

Szerintem nem azok, de ezen nem fogunk összeveszni! 😊

www.smart-bus.hu

Szólsz egy USA-ba kikerült ismerõsödnek. Hozza vagy küldje haza.

Her Laca
No emberek. Honnan ,hogyan tudnék én egy TR 5 öst venni?

LeonSilver
LacAI!!!!! <#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Her Laca
Amúgy én ma nem tom mi volt ,de a közlekedésben mindenki kissé ideges volt.
Állok a keresztezõdésben ,balra akarnék fordulni a Gvadányi végénél,jönnek mindenhonnan tömött sorokban a népek,én várok,várok erre a mögöttem levõ kb velem egyidõs ficak veszettül elkezdi nyomni a dudát ,és látom tele torokból üvölt. Na mondom csak kiszállok,megkérdezem mi a hasfájása irányomban ,épp majszoltam egy balatonszeletet ami kissé olvadt volt már,na odaballagtam ,látom kerekedik a szeme,kérdem mizu testvér ,mi baxta fel a vércukorszintedet. Hát-hát,hát + még 10 X ,volt a válasz. Kedélyesen rányomtam a homlokára a balatonszelet papírját (jó olvadt csokis volt) és visszaültem a jármûbe. Csönd volt utána.

Her Laca
Ez azért történhet meg Savikám mert a társadalmunk , a népünk ,az emberek ( kinek mi tetszik) beszarik gyülekezete ,még ha ezt senki sem vallja be.
Aki a cikket írta vagy mit ,ahelyett,hogy most siránkozna ,hogy mik meg nem történnek , odament volna és elõbb szép szóval ,majd ha az nem használ egy orrbabaszással elmagyarázta volna a kollegának ,hogy egyrészt tudja kivel beszél (idõs embernek JÁR!!! a tisztelet,de bárki másnak is) másrészt meg viselkedjen emberhez méltón .
DE! sajna az emberek behúzzák fülüket ,farkukat ,és max kicsit hõbörögnek.
Lenézzük a Románokat,Szerbeket ,meg másokat is,de ott szent meggyõzõdésem,hogy egy ilyen láttán kibelezik a delikvenst. Már ha elõfordulna ,de szerintem inkább nem.

acidrain
Mivel úgyis szénné van Offolva a topic, és is beszállok.

Lezavartak a buszról egy 80 éves bácsit.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Gond ezzel is van. Ahogy látom, a szokásos. Elkapták a cibakházi plébános feltételezett gyilkosát

Az a gond evvel, hogy õk hazajöttek, de mi van azokkal, akiknek a meccs után is ott kellett maradniuk még nagyon sokáig ?
LeonSilver
Kretének.

TF pénteki update:

Team Fusion Friday Update
Her Laca

Méghogy egy zõccséges Merci nem megy... (Nekem is volt, csak ennél gyengébb.)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
Gondolom, Így nagyobb felületen tudja tesztelni a motor sérüléseit ill. így könnyebb eltalálni a tankot (a spitet kivéve<#mf1>,mert az szinte kigyújthatatlan).

Viszont az elgondolkodtató, hogy a mesza motorja egy lövésre megáll, a hurkányéba meg beleereszt néhány tárat oszt semmi baja. A spit tûnik ebbõl a szemszögbõl a legreálisabbnak(nem hittem volna,hogy ezt leírom valaha <#zavart1>)

acidrain
Oldalról minek lövöldözi a gépeket?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Néztem én is! Vannak benne érdekes dolgok. MG/FF-el meg lehetne vajon csinálni a tesztet? A 111-es orrlövészére gondolok.
Willenbrock
A 80cm-es LG lcd TV monitorom idõnként olyan üzenetetet ír ki,hogy "ez a funkció nem elérhetõ most" közben semmit nem állítottam át rajta.Van valakinek ilyen tapasztalata? Remélem nem meghalni készül :/

Zpogi
Pumánál leltem 😊
LINK

CloD-hoz képest fapados, de már elég magas a skill peak "Full Real" módban, ahhoz hogy érdekes legyen. Nagyon intenzív a játékmenet, hamar légi harcba lehet bonyolódni. Sokan a pörgést jobban kedvelik, mint a klasszikus "teátrális" szimulátor vonalat.
Mert lehet arcade módban játszani. (A többség abban is tolja).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bakvarnyu
Valaki árulja már el az a War Thunder akármi miért olyan népszerû, amikor itt a (majdnem) hibátlan IL-2 széria, meg a ugye a DCS.

EZT (Kuruc) olvastad már?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kis érdekesség a vegyifegyferek történetébõl.
Vegyi fegyverrel akarta elüldözni a bolsevikokat Churchill

repvez
LeonSilver
óóóóó Istenem!

kész <#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Youtube-on írd be a zárójeles részt az elõzõ kommentembõl.

nem <#lookaround>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A kecskebaxóst láttad? (Egy beteg este története)

Akkor csak neked újra belinkelem (de már volt)

egyre több eredeti verzió lesz még ahogy elnézem. Nekem eddig a Vtec vs TDI a kedvencem 😄 Na azon konkrétan összecsúsztam a röhögéstõl <#taps>

"Az eredeti verzió az,hogy állt a pirosnál és füstöltette a traktor kerekét,és a mellette lévõ nem tudta hogy mit csináljon,lehúzza az ablakot és bemenjen a füst,vagy süljön meg a melegben mert nem volt légkondi.(Elromlott a lámpa percekig ott áltak)"

Cuba Aqua nevû hozzászóló, youtube

LeonSilver
Te hüJJe 😄
Ezen konkrétan beszartam és behugyoztam 😄 Ki ez a retardált egyébként???

Jobb mint Adolf <#nevetes1>

Fóka bácsi re-loaded <#eplus2>

Az biztos hogy ilyen állapotában és tökéletes mûködése mellett alig 30-ért ajándék volt. Én azóta ráköltöttem még ugyan ennyit, annál az ismerõsõmnél aki már restaurált egy ugyan ilyen órát (be is linkeltem annó a blogját ahol képekkel illusztrálva lépésrõl lépésre felújította) és egy percig nem sajnálom, mert így biztosítva hogy még 70 évet elketyegjen vagy még többet <#smile>

Néha még mai is rémálmok gyötörnek, hogy nem tartottam meg, de az vigasztal, hogy jó helyre került. <#wink>
De, de az nem dísz mert még mindig tökéletesen mûködik. Használati tárgy és nem egy fémkupac 😉