IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ma reppentünk vagy kettõt az ATAG-on :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Haggyá mán😊 A rend õrei (van pár barátom köztük) még ha fényképük is van valakirõl sem találnak meg senkit.
De ez a veszély nem fenyeget,lévén kb 20+ éve nem ültem semmiféle tömegközlekedési eszközön,és ne is szándékozom a jövõben sem.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hecker007
Személy leírást kérnek a sofõrtõl, a tanúktól, lehet hogy valaki csinál közben egy képet telefonnal, 1-2 nap és már meg is találják az embert, hála a digitális kornak.
Te nem nézel helyszínelõs sorozatokat? <#idiota>
Egyébként lásd Tolvajkergetõk, 1 rossz minõségû kép alapján elõ tudják keríteni a delikvenseket és nekik szerintem kisebb erõforrás áll rendelkezésükre mint a rendõröknek.

Her Laca
Már hogyne akartam volna😊 Csak lévén több hónapja nem fogtam joy-t így gondoltam még közelebb kéne surranni😊
Ma is reppentem egyet ,asszem bele kell rázódni ismét ,no de itt vannak a hideg esték ,délutánok, most jön el az én idõm újra😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
No akkor megkövetek mindenkit. Pusztán csak egyenlõek vagyunk velük.

Amúgy ki csuk le? Mert ha kapna egy kokit(végsõ eset mondjuk) akkor elõtte még bemutatkozom ,majd odaadom az okmányaimat ,de mindenképpen megvárom egy arra járó rendõr járõr érkeztét. Ugyan már😊

Lõnöd kellett volna amikor elõtted volt. Vagy nem akartad meglepetésszerûen leszedni?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
😄
Ez az ezsgé egyre szarabb lesz...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Király voltál.😊

Románia. Hagyták megerõszakolni a nõt fényes nappal: http://www.hir24.hu/kulfold/2013/09/12/hagytak-megeroszakolni-fenyes-nappal-az-utcan/

Ha szájba vágod a busz sofõrt lecsuknak.

Hecker007
Egy bizonyos karaktermennyiség után sajnos üres üzenet lesz a vége a hozzászólásnak, elvileg már tudnak róla az illetékesek és csinálják a fejlesztés fejlesztését...

LeonSilver
Már megint 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Beírtam egy litániát, elküldtem. Erre üres üzenet. Lófasz ez az ezsgé is

Her Laca
Na ez korrekt látod. Ez ellen semmi kifogásom sincs ,hogy egymást püfölik a mezõn. Sõt ! Tovább megyek. Ha mondjuk (vegyük az alapot Fradi vs Újpest) ezen kemény ,harcos szurkolók a meccs elõtt vagy utána ,vagy bánom is én közbe összeröffennek egy kedves ,baráti svédtornára mondjuk a Fóti libalegelõn ,és agyonütik egymást szervezett keretek között,pláne ha akik ott maradnak holtan azokat társadalmi munkában helyben el is ássák ,na ez számomra teljesen elfogadható.
A rendõrökkel mi a bajuk amúgy?
No meg a város berendezésével?
Más autójával? Üzletével?
Vagy (ilyen ne legyen ) épp a te buszoddal?

Her Laca
Menjen el vagont pakolni ha nem bír magával.
Vagy van még ötletem,mit tegyen a tesztoszteronjával.
Mesterem,ezek miatt is olyan ez a sport nálunk amilyen. Mondom IS!
Mert minden összefügg mindennel mint tudjuk.

A családos szurkolók tõlük biztonságban vannak, csak a magukfajtát, meg a rendõröket ütik. Egymással még össze is járnak...

Ustawka

Tudom, hogy bennem van a hiba, de én ezt bírom! 😄

www.smart-bus.hu

Nem náci karlendítés, ez a szívtõl indul... 😊

A huligánok ilyenek... a rendõrökkel, és a rivális ultrákkal keresik a konfliktust. Átlag szurkoló teljes biztonságban van tõlük.

Én nem állítom, hogy ez normális dolog, de emlékszem rá milyen volt az, amikor bennem is túltengett a tesztoszteron! 😊

A rongálás részével nem értek egyet én sem.

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#eljen><#worship>

Her Laca
Jut eszembe 😊 Ha meg ne adj isten elkalapálják valamelyiket a kinti rend õrei,de úgy istenesen (mert megérdemlik) akkor aztán lesz sírás rívás ,magyar verés, mifaxom😊

Her Laca
A gond ezzel az ,hogy ezek nem a szó nemes értelmében vett szurkolók,de valóban kár ebbe bele menni.
Felõlem akár agyon is üthetik õket ,vagy egymást az ellenfél szurkolóival.
A focink meg olyan amilyen,leginkább szar,a szurkolói is szarok.(már ezek a tömörüléses akciózó kis fityfaszok) Mert azért mennének szórakozni normális népek is akár családostul ,de ezek miatt inkább kihagyják.
Engem kimondottan bosszant amikor a kretének miatt lezárják pl valamelyik utat (mer vonulnak) és én melóból nem tudok hazamenni. Én ezeket utcára sem engedném,az a biztos😊

LeonSilver
Nem hát! Még jó!

De nekem ne mond, hogy ez a normális szurkolás, amit ezek a véglények csinálnak baszki!
Náci karlendítés, meg kitartás meg az öreg Isten fasza... szétverni stadiont, szórakozóhelyet, fél várost.
Az apám engem simán kivitt focimeccsre. Én az unokámmal nem megyek, a miértet gondolom nem kell magyarázni Solt.

Ugyanaz mint eddig, semmi nem változik! 😊

Egyébként meg tárt karokkal várják õket, hoki meccsek alkalmával ahol nincs ekkora cirkusz, még csatlakoznak is a székelyek...

www.smart-bus.hu

Szerintem nem azok, de ezen nem fogunk összeveszni! 😊

www.smart-bus.hu

Szólsz egy USA-ba kikerült ismerõsödnek. Hozza vagy küldje haza.

Her Laca
No emberek. Honnan ,hogyan tudnék én egy TR 5 öst venni?

LeonSilver
LacAI!!!!! <#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Her Laca
Amúgy én ma nem tom mi volt ,de a közlekedésben mindenki kissé ideges volt.
Állok a keresztezõdésben ,balra akarnék fordulni a Gvadányi végénél,jönnek mindenhonnan tömött sorokban a népek,én várok,várok erre a mögöttem levõ kb velem egyidõs ficak veszettül elkezdi nyomni a dudát ,és látom tele torokból üvölt. Na mondom csak kiszállok,megkérdezem mi a hasfájása irányomban ,épp majszoltam egy balatonszeletet ami kissé olvadt volt már,na odaballagtam ,látom kerekedik a szeme,kérdem mizu testvér ,mi baxta fel a vércukorszintedet. Hát-hát,hát + még 10 X ,volt a válasz. Kedélyesen rányomtam a homlokára a balatonszelet papírját (jó olvadt csokis volt) és visszaültem a jármûbe. Csönd volt utána.

Her Laca
Ez azért történhet meg Savikám mert a társadalmunk , a népünk ,az emberek ( kinek mi tetszik) beszarik gyülekezete ,még ha ezt senki sem vallja be.
Aki a cikket írta vagy mit ,ahelyett,hogy most siránkozna ,hogy mik meg nem történnek , odament volna és elõbb szép szóval ,majd ha az nem használ egy orrbabaszással elmagyarázta volna a kollegának ,hogy egyrészt tudja kivel beszél (idõs embernek JÁR!!! a tisztelet,de bárki másnak is) másrészt meg viselkedjen emberhez méltón .
DE! sajna az emberek behúzzák fülüket ,farkukat ,és max kicsit hõbörögnek.
Lenézzük a Románokat,Szerbeket ,meg másokat is,de ott szent meggyõzõdésem,hogy egy ilyen láttán kibelezik a delikvenst. Már ha elõfordulna ,de szerintem inkább nem.

acidrain
Mivel úgyis szénné van Offolva a topic, és is beszállok.

Lezavartak a buszról egy 80 éves bácsit.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Gond ezzel is van. Ahogy látom, a szokásos. Elkapták a cibakházi plébános feltételezett gyilkosát

Az a gond evvel, hogy õk hazajöttek, de mi van azokkal, akiknek a meccs után is ott kellett maradniuk még nagyon sokáig ?
LeonSilver
Kretének.

TF pénteki update:

Team Fusion Friday Update
Her Laca

Méghogy egy zõccséges Merci nem megy... (Nekem is volt, csak ennél gyengébb.)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
Gondolom, Így nagyobb felületen tudja tesztelni a motor sérüléseit ill. így könnyebb eltalálni a tankot (a spitet kivéve<#mf1>,mert az szinte kigyújthatatlan).

Viszont az elgondolkodtató, hogy a mesza motorja egy lövésre megáll, a hurkányéba meg beleereszt néhány tárat oszt semmi baja. A spit tûnik ebbõl a szemszögbõl a legreálisabbnak(nem hittem volna,hogy ezt leírom valaha <#zavart1>)

acidrain
Oldalról minek lövöldözi a gépeket?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Néztem én is! Vannak benne érdekes dolgok. MG/FF-el meg lehetne vajon csinálni a tesztet? A 111-es orrlövészére gondolok.
Willenbrock
A 80cm-es LG lcd TV monitorom idõnként olyan üzenetetet ír ki,hogy "ez a funkció nem elérhetõ most" közben semmit nem állítottam át rajta.Van valakinek ilyen tapasztalata? Remélem nem meghalni készül :/

Zpogi
Pumánál leltem 😊
LINK

CloD-hoz képest fapados, de már elég magas a skill peak "Full Real" módban, ahhoz hogy érdekes legyen. Nagyon intenzív a játékmenet, hamar légi harcba lehet bonyolódni. Sokan a pörgést jobban kedvelik, mint a klasszikus "teátrális" szimulátor vonalat.
Mert lehet arcade módban játszani. (A többség abban is tolja).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bakvarnyu
Valaki árulja már el az a War Thunder akármi miért olyan népszerû, amikor itt a (majdnem) hibátlan IL-2 széria, meg a ugye a DCS.

EZT (Kuruc) olvastad már?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kis érdekesség a vegyifegyferek történetébõl.
Vegyi fegyverrel akarta elüldözni a bolsevikokat Churchill

repvez
LeonSilver
óóóóó Istenem!

kész <#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Youtube-on írd be a zárójeles részt az elõzõ kommentembõl.