91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#72372 Jaja, megint a "megmentő" Nyugat.
A kisöreg, jól látja a helyzetet Ukrajnával kapcsolatban.
-
VO101 tvr #72371 És azért sem, mert van 3e harcoló katonánk :-D
És sikeresen megtanítottak bennünket kicsinek lenni. És vesztesnek. -
#72370 A mi kormányunk a nyugati sablont fújja: Szegény szuverén Ukrajnát megtámadták az oroszok,nagyon aggódunk.Ha emellett vissza akarnánk kapni Kárpátalját,az ellentmondásban lenne ezzel a magatartással,már csak ezért sem hiszem,hogy komolyan gondolnának erre. -
VO101 tvr #72369 Szíria hogyne lenne fontos. Ez most csak a terelés és figyelemmegosztás technikája
-
Sidewinder #72368 Szimferopolban vidáman bulizgattak a helyiek a főtéren eddig. Most lett vége a koncerteknek,mindenütt orosz zászlók voltak, mindenki vidám volt a webkamerás közvetítés alapján.A kérdés inkább az,hogy mi lesz ha az ukrán haderő még át nem állt része,és az orosz és magyargyűlölő szélsőségesek szabadcsapatai megindulnak kelet felé. Putyint tesztelgetik,hiszen elbaszta nekik a szíriai olaj és gáz megszerzésének lehetőségét. Szíria már kevésbé fontos, most a saját közvetlen érdekterületükről akarják kiszorítani az oroszokat. Akik viszont úgy tűnik,hogy megvédik az érdekeiket. A Nyugat pedig nem ezt szokta meg tőlük a 90-es években,ezért megy most a sírás és az intenzív fújolás. -
#72367 Ezt a haditechnikai fórumba írtam,de gondoltam akkor nektek is.
Én így látom most ,persze lehet tévedek.
Nagyon nem akarok én szakérteni,meg nem is igen konyítok a dologhoz,de én azt gondolom,hogy nem fogják erővel magukhoz csatolni semelyik területet sem. Addig maradnak amíg nem lesz egy általuk is elismert kormány Ukrajnában (ehhez kell a katonai demonstráció,hogy ezt elérjék) majd max kiíratnak egy népszavazást a hovatartozásról ,ami a lakosság összetételét nézve keleten és a mostani reakciókat is figyelembe véve az embereknél,nagyjából borítékolható ,hogy milyen véget is érhet. Így a kecske is megmarad és a káposzta is. De már az is elég ha Orosz barát kormány lesz. Az Ukránok szegények,a hadseregük sincs valami jó állapotban,no meg ott se hülyék az emberek ,nem hiszem,hogy neki akarnának menni az orosz hadseregnek. Látszik,hogy sokan átálltak már.
Ha az oroszok elkezdenének lövöldözni elvesztenék a lakosság szimpátiáját ,azt meg nem hiszem ,hogy akarnák.
Most olvastam,hogy 600 önkéntes jelentkezett kárpátalján a felhívásra,hogy megvédjék ukrajnát.Mit ne mondjak ,nem egy acélos mennyiség.Ebből is látszik,hogy az emberek nem akarnak harcolni. -
VO101 tvr #72366 Ennyi "haszna" van eddig az ukrán parasztnak az eseményekből: "... A novemberi zavargások kezdetétől a Krím hétvégi orosz megszállásáig 35 százalékot vesztett értékéből az ukrán valuta. Egy dollárért tavaly november végén 8,2 hirvnyát kellett adni, vasárnap már a 11-et is meghaladta a kurzus. ..."
-
#72365 Na! Én nem azt mondtam,hogy ez a frankó:)
Csak azt akartam érzékeltetni,hogy nem fognak visszariadni egy jó kis háborútól sem ha az érdekük úgy kívánja. Arra írtam,hogy remélem az Európai népeknek már benőtt a feje lágya. -
artivizsla #72364 Miért van az az érzésem, hogy ebben a cikkben valami nem stimmel. Gyakorlatilag azt sugallja, hogy adjuk oda mindenünket a külföldi befektetőknek, mert az milyen jó lesz nekünk. Eddig is ezt követtük és jó lett ? Nem !! -
#72363 Ezt most oplvastam.
Remélem az európai embereknek még ha csak elbeszélésekből ismerik is de még egy jó darabig nem lesz kedvük harcászkodni.
Kárpátalja. Szvsz örüljünk ,hogy lik van a seggünkön és szelel.. -
artivizsla #72362 Szóba kerül a sajtóban egyre gyakrabban Kárpátalja esetleges visszacsatolása, ill. Ukrajna szétesése. Azt azért nem kellene elfelejteni, hogy sem légierőnk, sem tüzérségünk, sem harckocsink nincs egy esetleges konfliktus esetén érdekeink érvényesítésére, ha esetleg később mégis csak valakik vissza akarnák állítani a Status Quo-t. -
#72361 Látványos invázió,állítólag már az ukrán Berkut rendőri szervezet is átállt orosz oldalra. -
#72360 No itt nem gond a repülés -
Lacusch69 #72359 Jónéhány éve... -
#72358 Bakker ahogy jönne mennek az a testtartás:) Hihetetlen egy állatok:) -
#72357 Az 1.00 tól. A szirti sas hogy megharcol a nagyobb sassal a kajáért.
-
bucsher #72356 jé? mióta 3d a google? -
Indi69 #72355 az elmúlt 60-70 évben összesen nem volt ennyi gépünk mint amennyit ezek ide kivágtak a kukába. azért szomorú látni, én sajnálom az eldobott autókat, repgépeket, motorokat. ja offfff -
Indi69 #72354 így? -
Indi69 #72353 hello repgép temető az usában. ezek mit ki nem dobálnak. ez a gugli térkép qrva jó móka -
VO101 tvr #72352 Annyira origós, hogy a Szu27-es kpé MiG-29-ek feliratozták -
#72351 A két légierő összehasonlítása,amolyan origós de .. -
artivizsla #72350 Nógrádi György :
"...A biztonságpolitikai szakértő szerint semmi szégyenkeznivalónk nincs amiatt, hogy az oroszokkal újíttatnánk fel Paksot. Nógrádi György úgy véli: Oroszországgal a kapcsolatokat nem lazítani kell, hanem szorosabbra fűzni, és a jelenlegi helyzetben szörnyű lenne szembemenni vele.
Paksot annak idején az oroszokkal építettük, így valami elképesztő tragédiának kellene történni ahhoz, hogy ne velük újítassuk föl - jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában.
Ha Németország nyíltan vállalja, hogy az Európai Unió kivitelének 50 százaléka Kínába megy, Oroszország legfontosabb partnere Németország, akkor nekünk szégyenkeznivalónk nincs – szögezte le.
Nógrádi György szerint látni kell, hogy az Európai Unió és a NATO keresi a helyét, vagyis válságban van, ebben a helyzetben pedig Magyarországnak stratégiai kitörési pontokat kell keresni, ezek Oroszország, Kína, az arab világ, Balkán, Ukrajna. A NATO-nak és az EU-nak megvolt a lehetősége, hogy megkösse a politikai-gazdasági szerződéseket Ukrajnával, ám erre nem volt képes, és hasonló stratégiai hibákat követett el, mint annak idején Grúzia esetében – vélekedett a szakértő.
Hangsúlyozta: Magyarország számára stratégiai kérdés, hogy az élelmiszerét el tudja adni. Itt az orosz piac, ami korlátlan felvevőpiac, ahogy a kínai is. A kapcsolatokat tehát nem lazítani kell, hanem szorosabbra fűzni. Oroszország ma virágzik, vissza akarja szerezni a korábbi szovjet pozíciók egy részét, megpróbál egy gazdasági teret kialakítani, az orosz hadiipar megint világszínvonalú, és arra törekszik, hogy a világ kulcskérdéseit ne lehessen nélküle rendezni. Egy ilyen helyzetben szembemenni vele Paks, vagy bármi kapcsán szörnyű lenne..."
Azt pedig kb. két hónapja mondta egy interjúban, hogy tetszik, vagy nem tetszik, de beköszöntött újból a hidegháború és akkor még Ukrajnáról nem is volt szó. -
artivizsla #72349 Kávé mellé.
1.
2.
3. -
VO101 tvr #72348 Lesznek itt még érdekességek...
"Az északkelet-afrikai útjáról hazafelé, Szevasztopolba tartó Hetman Szahajdacsni fregatt, avagy az Ukrán Haditengerészet zászlóshajója a hírek szerint a Földközi-tengeren az orosz oldalra állt át"
Ukrainian Navy flagship takes Russia’s side -
#72347 Na,hogy valami on téma is legyen: Me262 SchwalbeMe-163 Komet -
#72346 Pont erre gondoltam ma én is.Az oroszoknak ma is van egy egészséges nemzeti önbecsülésük.Egyfajta nemzeti konzervatívizmus jellemzi őket,erősen centralizált kormányzattal.Nem hagyják,hogy a multikulturális liberalizmus megfertőzze őket,ezért is azok még akik.Meg a puszta létszámuk miatt is persze.Putyinnal jól járnak úgy látom,neki nem a saját zsebe a legfontosabb,ott még nem üres szólam az,hogy nemzeti érdek. -
VO101 tvr #72345 Bárki is komolyan gondolhatja, hogy az orosz befolyást megvonják a Krímben??? Ez kb olyan, mintha Obamát megkóstolnák Floridával... -
VO101 tvr #72344 Ezt már kb 2 hete leírtam, hogy így lesz.
Csak ki kellett várniuk, hogy vége legyen a téli olimpiának. És ugye az ukránokat is szándékosan akkorra lázították fel. Most meg majd jól odadobják őket koncnak...
Mekkora politikus veszett el bennem .... -
zmok #72343 A "mackó" kezd magára találni, már régen nem a Yellowstone kukáiban guberál... -
Feró Flex #72342 -
Solt #72341 Szuper... majd felhívlak és egyeztetünk. Köszi... -
VDomino #72340 Dehogy maradnak.Egyébként én becsülöm az oroszokat,nem az a dekadens,elkorcsosult társadalom,mint a nyugati demokráciák,a maguk brutális nyerseségükben megőrizték a fehér fajra jellemző vonásokat,amik egykor a világ urává tették Európát.Ez szép mondat volt,uff.:)
Úgyhogy hajrá Oroszország,Obama maki meg elhallgathat a sunyiba. -
#72339 Putyinmegkapta az engedélyt,hogy katonákat küldhessen Ukrajnába.
Nem fogadnék nagyobb összegben,hogy nyugton maradnak. És a világ max a rend kedvéért ,kicsit berzenkedik majd. -
#72338 Nekem!:))) -
#72337 Amúgy ez a szitu egészen hasonlít ahoz,mikor Németország a német többségű nemzetiség jogainak védelmére hivatkozva bevonult olyan szuverén államokba,mint pl a Csehszlovákiához tartozó Szudáta-vidék.Ha bevonulnak Kelet-Ukrajnába azt szerintem le fogja nyelni a nyugat,meg az ukránok is. -
#72336 Ukrajnában valami komolyabb megmozdulás van készülőben,állítólag a jenkik máris aggódnak.Ezek komolyan azt hitték,hogy a ruszkik csak úgy adaadják nekik a Krímet? -
artivizsla #72335 Vigasztalódnak. -
Lysandus #72334 Annyi írtak pénteki update-be, hogy lezárták a peccset, több dolgot már nem raknak bele, és intenzíven folyik a béta tesztelés, most már csak arra koncentrálnak. -
Solt #72333 Bp, III.-ker...