IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
És? Nem érdekel nem olvasod amit itt mi barátilag beszélgetünk.
Beszélünk itt mindenről,most ez jött elő, de lévén jóban vagyunk egymással és mondhatni baráti a légkör így nem értem ezzel mi a baj.
Mindamellett nincs asszem megtiltva ,hogy akinek kedve van az az Il2 ről,vagy a CLOD ról ,vagy bármi ehhez kapcsolódó témáról írjon.
Én azt látom,hogy néha idejön valaki és ezt így elmondja,de az eszébe nem jut,hogy tegyen valamit a hiányérzete pótlására. Jobban érezné magát bárki,ha két hónapos hozzászólások lennének ha éppen benéz? Csak kérdem.
De Savi nem ezt írta ,konkrétan én tudom miért írta amit írt és qrvára nem értek egyet vele,mi több sértve érzem magam.
Amíg aktívan repkedtem mindig csináltam videókat ,kedvcsinálókat ,írtam a játékról .