IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #72430 Végül is a Bos-t előrendeltem, mert nekem a Rof is teljesen bejön tetszik a hangulata és az első v.h. gépek mindig is érdekesek voltak nekem. Gondoltam ugyan ez az életérzés lesz a Bos-al is csak II v.h. gépekkel. A legelején a Bosban nekem furcsának tünt a gépek repülési fizikája, bár Jasonék szerint ez igy tökéletes volt. Hát a f@szom tudja nem repültem még igazi messerrel biztos ugy van, szerintem inkább valami Rof-is rep. fizikai számitást pròbáltak ráeröltetni a játékra. Nem tudom nem értek hozzá csak igy gondolom bár lehet nagy baromság amit irtam. Minden esetre szerintem változtattak rajta és hozzá adták a g. erőt. Azért azt nefelejtsük el, hogy 42% van a Bos. Azért grafikai megjelenitésben a Clodot nem fogja überelni. Azért vannak érdekes és ujszerű grafikai megjelenitések a Bosban. A felszállás és a landolás valódi kihivást jelent keményen dolgozni az oldalkormánnyal. Ha kész lesz szerintem egészen jó kis rep szim lehet belőle. Bocsànat a helyesirásért a telefonrol irok mert a gyerekem ül a gép elött és ő a főnök :-)