IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Szerintem tényleges harcoló katona aki ér is valamit az kb de akkor már nagyon megengedő vagyok az olyan 2000 fő. Akik valóban ütőképesek azok a Bercsényiék na azt meg nem mondom hányan lehetnek de szerintem nincs több 100 főnél,bár lehet tévedek.Akkor ott van a Gyorsreagálású Zászlóalj azok is Szolnokon ha jól rémlik azok kb olyan 400 fő bár lehet több is.
    És van két lövész dandárunk ami alapesetben egy szép szám lenne de kétségeim vannak,hogy a max létszámmal üzemelnének.(Harckocsink sincs)Utána rakétások ,helisek,vadászok,meg az egyéb sallang ami még kell ,de lévén ahogy mondtad technika zéró,így kb a minek kategória. Na jó vannak vegyvédelmisek is meg még ilyen olyan ami kell,de én őket nem tartom harcoló alakulatnak ,már úgy ,hogy ha lőni kell .