IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis OFF. Már több híradóban is bemondták a héten, elképzelhetõ, hogy Szaúd-Arábiából származott a Szíriában bevetett mérges gáz. Bennem azért felmerült a kérdés, hogy a lassan összeverbuvált tengeri-légi haderõ akkor most Rijádot fogja megtámadni?

Illetve, az EU-ba igyekvõ Izraelben nem probléma az, ami miatt a Jászladány-i alapítványi Iskolát annyi támadás érte az elmúlt jó 10 év alatt. Nem irigylem majd az EU-s jogvédõket, hogy it fognak kezdeni evvel a problémával.
Nem neked van egy drága disz óra az asztalodon? vannak dolgok amiknek eszmei értéke van..
Kávé mellé.

1.
Azt tudni kell, hogy a vaterán mindent el lehet adni, minél lehetetlenebb egy dolog, annál könnyebben.

Egy kis taktika.
"A gépem sem nagyon alkalmas már az online CloD-ra"

üdv!

És megkérdezhetném hogy milyen géped van? mert most tervezek egyet venni a clodra csak azért kérdezem

kösz a választ elõre is...
<#eljen>
és van aki ezt megveszi??? ennyiért??? minek, mit kezd vele??? nem értem...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock

Willenbrock
Off: A cfs2 koreához van egy F9f kampány is,leszedtem hozzá az aeroplane heaven F9f-et,elég jó,még a fegyverrekesz is nyitható,az anyahajó a Forge Valley,szintén egész jó kiegészítõ.

Vaterás lelet.
Lehet. Akkor viszont nagyon rosszul lõnek az AI lövészek. :-) De mintha hallani is lehetne a koppanásokat a Spiten, ahogy eltalálják. Amikor belassít a Heinkelek mögé. Én inkább arra gyanakszom, hogy nem full real beállításokon repült. Legalábbis remélem! <#alien>
Zpogi
Igen azon én is csodálkoztam elõször. Viszont az jutott eszembe - nézve a videót - lehet hogy a 111-esbõl kifolyó olaj kente össze...

Nem rossz, nem rossz!

Csak a második videóban a Spit milyen vidáman elröpköd olaj nélkül. Semmi rázkódás, semmi nyikorgás. Ugyanúgy repül, mintha nem lyuggatták volna szanaszét a motorját.
Zpogi
Itt a mai TeamFusion-ös Friday Update:LINK

PhantomAss
basszus, legközelebb oda megyek
mondjuk már ezerszer megfogadtam hogy nem megyek többet kecskemétre mert unom 1000x ugyanazt nézni, de az ingyen jegy ugye...
de ez a Sliac, ennyi világháborús géppel, komolyan mondom fantasztikus!
le a kalappal elõttük!

GOOBY, pls

TF-et nékûl hogyan indítok az gémet?
LeonSilver
Azt hiszem mindenképpen a reklámot nyomja be elõször 😊

Így jobb!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Igen most látom, elcsesztem a linket valahogy, a végérõl indul a videó :/

Így újra kell játszani.

LeonSilver
Pedig, megkockáztatom, hogy még több látogató is lenne!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Kár, hogy nálunk nem volt ilyen magas színvonalú a repülõnap 😞
Nem értem ide miért nem hívnak világháborús gépeket.

Sliac 2013

LeonSilver
Jaaa, valami reklám jött be elõszö' 😊

LeonSilver
Ez most mé'??

Zpogi
Teljesen jó az ahogy a linkelt oldalon írják a telepítés menetét, csak nem a TF-es módolt verzióra kell rátelepíteni, úgy nem mûködik.

MaltaDemo mission: based on historical events of 7 July 1941
Itt még messze nem voltak Spitfire-ek... igaz a Macchi 202-es Folgore sem

Willenbrock
Szerintem nem csak áttextúrázott térkép,hanem Máltát lemodellezték.Ott már spit Mk V-ösök repültek fõleg,2 20 millis ágyúval.

Akkor mi a fakszt is kell csinálni? Ha lehet szájbarágósan kérném elmagyarázni. Köszönöm.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Skin-, Mission pack és sivatagira textúrázott térkép?

most töltöm lassan jön.....majd kiderül mi is lenne ez😊

Ez most mi is pontosan?

Her Laca
No ottan van már a sit szárnyán a rettenet😊 Lehet félni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
<#taps>

Her Laca
Azoknak én elvbõl nem adok😊
Még ha megcsinálják az évszázad szimét ,és nagy duzzogva el kéne ismernem ,hogy tévedtem,és nagyon nagyon kéne ,na akkor is csak suttyomban teljes titoktartás mellett álnéven venném meg és használnám😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ahogy nézem összejön vígan nekik a kezdéshez a dolog.már majdnem 7000 dodo megvan és még csak most kezdték.

Her Laca
"a-ja. 2000 dollárért berakják az arcod a játékba (az egyik AI-nak Laca képe lesz)"

Na ha azt meglátnák ,leesnének maguktól a playerek😊

LeonSilver
Én is inább ebbe teszek 40$, mint a RoF-os szarba. Már elnézést.

macleody
Azért mielõtt elkap mindenkit az adakozási hév, nézzen be a DCS World topikba. Én csak annyit mondok, hogy az új patch-ekkel szinte egyre szarabb lesz a játék - mármint a DCS World - szóval meggondolnám mire dobok ki pénzt.
Her Laca
<#eljen>Biza😊 Az idõ mindent megszépít😊Felejtünk.

Kickstarter vállalkozás ... ez mekkora marketing találmány. Nem akarok paraszt lenni, de ... Régen volt az a mondás, hogy 'kockázat nélkül nincs siker'. Ma már ezt is megoldották a dumagépek. Szóval ha jól emlékszem a nevezett 2 ember legutóbbi alkotása erõs üzleti bukta volt. Ezt elkerülendõ, most már elõre kérik a dellát. Mekkora.... Persze lehet én is adok nekik <#nevetes1>

Her Laca
10? Minek nézel engem😊 Így múlat egy magyar úr, nem garasoskodunk.
Most mondtam asszonynak,hogy nem megy fodrászhoz.<#mf1>

Ja-ja. 2000 dollárért berakják az arcod a játékba (az egyik AI-nak Laca képe lesz<#circling>)

5000 dollárért a hangod is megkapja valamelyik AI (Pumásoknak ez még ingyen volt a régi Il-2-ben, igaz megdolgoztak érte),

7500-ért meg szerepelhetsz a játékban, az egyik single kampányban te leszel valamelyik ÁSZ karakter :-)
Her Laca
Sanyó. Hova kell ezt utalni?

Sanyo
Ez a végösszeg, ha több jön össze, akkor további tartalmakkal bõvül. Az egyedi jómunkásembertõl 10 dolcsi is elég a bétához. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Aham😊) Akkor sorry.😊
Na ha így van 40 dodót én is beáldozok. Ha meg nem jön össze ,akkor több is veszett már mohácsnál. Max nem iszom egy hétig.<#pias><#eplus2>

Laca, ez azt mutatja, hogy mit csinálnak meg a játékban, ha ennyit és ennyit gyûjtenek össze.

375 ezer dolcsi után lesz repülhetõ Typhoon IB és A5-ös fóka.

ha elérik a 550 ezret a gyûjtéssel, akkor lesz A-26 és 262-es, és így tovább...
Her Laca
Én erre értettem.Nem a támogatásra. Vagy most akkor mi van?

$100,000

Standard project features

$375,000

Everything at the previous level, plus:
A flyable Hawker Typhoon IB
A flyable FW.190A-5
Single-player campaign for the Typhoon
Single-player campaign for the FW.190

$550,000

A flyable Douglas A-26B-15 Invader
A flyable Messerschmitt Me.262A-1
Ardennes, new large gameplay map
Single-player campaign for the A-26
Single-player campaign for the Me.262
A Luftwaffe Fighter and a US Fighter campaign for the Battle of the Bulge.

$750,000

A flyable Lockheed P-38J-15
A flyable de Havilland Mosquito FB.VI
Single-player campaign for the P-38
Single-player campaign for the Mosquito

$1,000,000

A flyable Boeing B-17
A flyable Luftwaffe plane (Me 410 A or Ju 88, as voted for by the backers)
Romania, new large gameplay map
4 new single-player campaigns for the new aircraft and theaters

Sanyo
A 10 dolcsit külön beleírtam a cikkbe, csak el kell olvasni. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Teljesen félreolvasod, 1000 dolcsiért bekeretezett képet kapsz valamelyik géprõl, skype-on fülelheted a fejlesztõk heti megbeszélését, véleményt kérnek tõled, stb. 😊 10 dolcsiért már játszhatsz a zárt bétával.

www.pcpilot.hu

És még csak egy szerencsétlen repülõt sem adnak hozzá ennyi pénzért? <#idiota><#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
😊Na de nem 1000!!!<#wow1> Már mint amit írnak,hogy egy fullos játék kb annyi lesz. Vagy nem jól értelmeztem?
Bakker abból évekig tajrészegre iszom magam.