IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve, az EU-ba igyekvõ Izraelben nem probléma az, ami miatt a Jászladány-i alapítványi Iskolát annyi támadás érte az elmúlt jó 10 év alatt. Nem irigylem majd az EU-s jogvédõket, hogy it fognak kezdeni evvel a problémával.
Egy kis taktika.
üdv!
És megkérdezhetném hogy milyen géped van? mert most tervezek egyet venni a clodra csak azért kérdezem
kösz a választ elõre is...
<#eljen>#eljen>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Csak a második videóban a Spit milyen vidáman elröpköd olaj nélkül. Semmi rázkódás, semmi nyikorgás. Ugyanúgy repül, mintha nem lyuggatták volna szanaszét a motorját.
mondjuk már ezerszer megfogadtam hogy nem megyek többet kecskemétre mert unom 1000x ugyanazt nézni, de az ingyen jegy ugye...
de ez a Sliac, ennyi világháborús géppel, komolyan mondom fantasztikus!
le a kalappal elõttük!
GOOBY, pls
Így jobb!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Így újra kell játszani.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem értem ide miért nem hívnak világháborús gépeket.
Sliac 2013
Itt még messze nem voltak Spitfire-ek... igaz a Macchi 202-es Folgore sem
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Még ha megcsinálják az évszázad szimét ,és nagy duzzogva el kéne ismernem ,hogy tévedtem,és nagyon nagyon kéne ,na akkor is csak suttyomban teljes titoktartás mellett álnéven venném meg és használnám😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na ha azt meglátnák ,leesnének maguktól a playerek😊
Most mondtam asszonynak,hogy nem megy fodrászhoz.<#mf1>#mf1>
5000 dollárért a hangod is megkapja valamelyik AI (Pumásoknak ez még ingyen volt a régi Il-2-ben, igaz megdolgoztak érte),
7500-ért meg szerepelhetsz a játékban, az egyik single kampányban te leszel valamelyik ÁSZ karakter :-)
www.pcpilot.hu
Na ha így van 40 dodót én is beáldozok. Ha meg nem jön össze ,akkor több is veszett már mohácsnál. Max nem iszom egy hétig.<#pias>#pias><#eplus2>#eplus2>
375 ezer dolcsi után lesz repülhetõ Typhoon IB és A5-ös fóka.
ha elérik a 550 ezret a gyûjtéssel, akkor lesz A-26 és 262-es, és így tovább...
$100,000
Standard project features
$375,000
Everything at the previous level, plus:
A flyable Hawker Typhoon IB
A flyable FW.190A-5
Single-player campaign for the Typhoon
Single-player campaign for the FW.190
$550,000
A flyable Douglas A-26B-15 Invader
A flyable Messerschmitt Me.262A-1
Ardennes, new large gameplay map
Single-player campaign for the A-26
Single-player campaign for the Me.262
A Luftwaffe Fighter and a US Fighter campaign for the Battle of the Bulge.
$750,000
A flyable Lockheed P-38J-15
A flyable de Havilland Mosquito FB.VI
Single-player campaign for the P-38
Single-player campaign for the Mosquito
$1,000,000
A flyable Boeing B-17
A flyable Luftwaffe plane (Me 410 A or Ju 88, as voted for by the backers)
Romania, new large gameplay map
4 new single-player campaigns for the new aircraft and theaters
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb