IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
santpietro #7226 Sziasztok!
Némi segítséget kérnék én is, hátha találkoztatok már hasonlóval. Egy ideje gyűröm már a játékot, bár nem vagyok túl szorgalmas. Tavasszal kezdödtek a gondjaim, mintha akkoriban irtam volna át a valamit =hu v. telepítettem magyarítást? nem tudom igazán
a game kezdett kilépegetni winbe fagyogatott ilyesmi végül csak a fülkét töltötte be, táj textura semmi csak a sötétség. Nagy merészen uninstall, gondoltam tele szemeteltem már rendesen, csak jó lessz. Winfos persze kifagyott, resi után game nem indult uninstall sem. No akkor neki álltam manuálisan kiszedegetni a gépről mindent ami a gameval kapcsolatos lehet, és eszembe jutott. Regisztryből minden bejegyzést /ubi il2 fb/stb töröltem. Ezzel végezve betoltam a cd1 és......... akövetkező üzi fogadott idézem "Hiba az átalakítások alkalmazásakor. Ellenőrizze, hogy helyesek-e a megadott átalakítási elérési utak. cd:\1033.MST"
Végül is ez nem az első hiba üzi amit nem értek, a baj az hogy nem tudom a gamet feltelepíteni. Ja igen a game : FB+AEP+PF merged +patch. C format + win reinstall lenne az utolsó amit kipróbálnék, ha volna valami köztes megoldás!
Bocsánat ha hosszú lettem :)