91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • neuro
    szerintem az adatbázist simán átveszi
    de azért a biztonság kedvéért learchiválom az egészet előtte :)
  • Seaweed
    hmm akkor valtani kell..ha ahhoz a kovetes jobb akkor azt kell hasznalni..kerdes hogy a migralo script van e vagy eleve megeszi a mambo adatbazisat 8vegulis abbol fejlodott ki)
  • Bucser
    nagyon is jol lehet nézni ha közelharc van...látod merre fordul mikor ollóztok egész jól lehet vele dogolni.. vagy éppen a túlrepülést hogy túlrepült e rajtad... ennyi.
  • Sanyix
    Az nem az F2? :) Amúgy ha az ellenséges gépet nézel kívülről, akkor nemnagyon tudod irányítani a géped, úgyhogy nemtom mi a gond ezzel?
  • Bucser
    Az F6-al saját gépet nézed kívülről a Shift+F6-al saját odalon lévő gépet látsz kívülről Ctr+F6-al pedig enemy gépet nézel kívülről.

A Padlock pedig az amikor a kabinnézetből rátapasztja a szemit az enemy masinkára... Ergo nem ugyanaz.
  • Sanyix
    Hát az pont az...
  • neuro
    azt is kellene, mert rengeteg olyan új technikát tanultam, amit érdemes lenne közzétenni
  • Bucser
    A padlockot de nem a Ctrl+F6-ot...
  • Sanyix
    A padlockot (a legközelebbi ellenséges gép kamerakövetését) külső nézettől függetlenül lehet tiltani vagy engedélyezni...
  • PhantomAss
    ya köszi és nem akarsz csinálni egy részletesebb skin tutorialt is?:O)))))
  • neuro
    a joomla szerintem sokkal jobb és az elmúlt egy évben folyamatosan jöttek hozzá a patch-ek a mambo pedig szerintem lassan megy a levesbe

de azért majd megnézem hátha van hozzá fix
  • Seaweed
    off:
    es nem javitjak ki?! (mambosok) mert azt tudom hogy a joomla a mambo egy forkolasa...de akkor ezek szerint az biztonsagosabb?!
    (mondjak hogy jo meg a drupal)

on:
  • neuro
    hát úgy néz ki, hogy a bop-ot egy időre le kell szedni, mert van benne egy biztonsági rés, ezért át kell térnünk a joomla-ra

a hétvégén szerintem megcsinálom és ha marad időm megírom az fmb-s cucc befejező részét is
  • PhantomAss
    yaya errő beszélek:) neuro nem akarod megcsinálni a full mission builder 2. részét a bop honlapon? naon kéne... lehet hogy csak én vagyok láma, de nem találtam:(
  • neuro
    Na pont most repültem egy coop-ot külső nézettel. Egyszerűen nevetséges, hogy nem lehet senkit meglepni, mert a fickó aki után repültem mindig tudta, hogy mikor kerülök lövési helyzetbe és azonnal vadul manőverezni kezdett (amíg bele nem fúródott a földbe - hiába no, külső nézetből nehéz gépet vezetni, pedig f*s über messzere volt ).

Egyszóval: elveszik minden taktikai előny ha van F6.
  • Seaweed
    jovicc muhaha

• Bucser
    ja csak valahogy a killboardon mindig egy FW190-et vagy BF109-et repülő ürge van az élen:) de igen aki fordulózni akar és nem ölni az orosz taligat emel a levegőbe:D
  • PhantomAss
    ToMy: külső nézettel sztem senki sem repül, csak dogfightban hatalmas segítség ha van, és tudod kezelni: az én joyomon az egyik billentyű ctrl+f6 ra van állítva, ezzel látod hol az ellen közeli harcban, és ez óriási segítség-megjegyzem nagyon sokan (sőt mindenki) használják, de sajna pont azt a játékélményt veszi el, amit csak külső nézet nélküli szerveren érzel: nem lősz mindenre ész nélkül, hanem előbb azonosítod a gépet amit látsz, lehet hogy barát, meg kell tanulni a gépek alakját, folyamatosan figyelni a légteret, stb..és ha rosszul mennek a dolgok még mindig meglóghatsz ha ügyes vagy:O) ezeket sajna külső nézettel nem lehet megcsinálni. Szóval ezért hanyagolom a külsős szervereket ..egy ideig jó, de aztán uncsi hogy mindenki überkedik a f@s ruszki gépekkel
  • Seaweed
    Almodj kiralylany! Lefordullak es szetcincallak ionjaidra
  • Her Laca
    Na akkor ez így pontos :)D
  • neuro
    4.06 mandzsúria, 4.07 pedig 1946 addon lesz
    utánna talán lesz még egy, de hogy abban mi van azt nem tudja senki
  • Her Laca
    Én nem vitázok senkivel:) De szerintem inkább 210 es messer vagy amiket te is írtál azok lennének inkább. Valami olyasmit hallottam hogy kitolódna Koreáig a dolog.
  • Bucser
    Bocsi de kit érdekel?? A lényeg a játék. Hál a mission szerkesztőnek a history geekeknek nem kötelező betennie a lökősöket...
  • neuro
    és kivel vitázol? :)

sok olyan gép van már eddig is benne, ami nem jutott túl a prototípuson vagy 1-2 bevetésen kívül nem repült többet

pedig milyen jó lenne repülhető Swordfish, Po-2 (U-2) és Typhoon...
  • Her Laca
    Hát emiatt vannak viták:) Mivel ez már akkor nem WWII rep szim lessz.
    Mint tudjuk orosz barátaink első repképes lökös gépe egy 262 es volt batárnagy verescsillaggal.D
  • Bucser
    úgy érted mikor fogom leszedni egy 262-essel vagy mikor fog darabokra robbanni a segged alatt?:D

:Flame ON:
  • Seaweed
    en ezt varom...ezzel mikorlehet majd tekerni?!

• Her Laca
    Ja azt veszünk és élünk boldogan tovább:))
  • neuro
    ja igen és az E3-on azt is említette, hogy 2 giga RAM nem fog ártani hozzá
  • Seaweed
  • neuro
    Oleg azt írta még régebben, hogy egy olyan gépen, amin a perfect mód (+water2+effects2+új felhők) szépen fut a BoB is "jól" fog menni. Persze ez azóta már változhatott, de azért bízok benne, hogy az oroszok tudnak optimalizálni :)

Egyébként van már topikja ennek is.
  • Her Laca
    De valószinűbb ,hogy újj engine lessz hozzá így szerintem inkább memória függő lessz a game.A mai középkategóriás vidkarikon is tökéletesen futnak szép grafikával játékok,ha az jól van megírva.
  • Bucser
    Fjancos VIP
  • Bucser
    annyira sok idő nincs hisz ha nem csúsznak (és elvileg olegék megjelenéssel nem csak a patchekkel szoktak csúszni) akkor 2006 november az juni fele + juli+aug+szept+okt az csak 4,5 hónap:) szal nem kell sokat aludni elvileg:)
  • Seaweed
    nemtudom mirol beszelsz
  • Her Laca
    Szerintem van még rá egy kis időnk:)) Aztán gondolom ezt is lehet skálázni majd bizonyos mértékig.Annó emlékszem amikor az il 2 megjelent nem volt olyan gép amin tökéletesen futott volna:) Vagy csak én nem láttam olyat:D
  • Bucser
    Csakhogy az angolul nem értők is értsék:D

Az UBI és a C1 maddox games bejelentette, hogy a Storm of WAR: BOB világpremierje 2006 novembere!!!
  • Seaweed
    Tudtuk hogy eromu kell majd a BoB-hoz..de ezeket a kepeket elnezve mar azt mondom hogy ket eromu kell hozza....
  • Her Laca
    Hát ja fejlődnek a pc-k :) Meg a gamék is :)Biztos jó lessz.
  • Bucser
    JA és néhány képecske nem tudom volt e már:)

Átmenet az eredetiképen lévőről a BOB-ban lévő kabinra:D

Az uj Emil kabin talán a csatorna felett?

Új spitfire Kabin

ÉS új felhők amikben aztán tényleg lehet bújócskázni (rmeéljük az AI sem fog átlátni rajtuk...