91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #7150 szerintem az adatbázist simán átveszi
de azért a biztonság kedvéért learchiválom az egészet előtte :) -
#7149 hmm akkor valtani kell..ha ahhoz a kovetes jobb akkor azt kell hasznalni..kerdes hogy a migralo script van e vagy eleve megeszi a mambo adatbazisat 8vegulis abbol fejlodott ki) -
#7148 nagyon is jol lehet nézni ha közelharc van...látod merre fordul mikor ollóztok egész jól lehet vele dogolni.. vagy éppen a túlrepülést hogy túlrepült e rajtad... ennyi. -
#7147 Az nem az F2? :) Amúgy ha az ellenséges gépet nézel kívülről, akkor nemnagyon tudod irányítani a géped, úgyhogy nemtom mi a gond ezzel? -
#7146 Az F6-al saját gépet nézed kívülről a Shift+F6-al saját odalon lévő gépet látsz kívülről Ctr+F6-al pedig enemy gépet nézel kívülről.
A Padlock pedig az amikor a kabinnézetből rátapasztja a szemit az enemy masinkára... Ergo nem ugyanaz. -
#7145 Hát az pont az... -
neuro #7144 azt is kellene, mert rengeteg olyan új technikát tanultam, amit érdemes lenne közzétenni -
#7143 A padlockot de nem a Ctrl+F6-ot... -
#7142 A padlockot (a legközelebbi ellenséges gép kamerakövetését) külső nézettől függetlenül lehet tiltani vagy engedélyezni... -
#7141 ya köszi és nem akarsz csinálni egy részletesebb skin tutorialt is?:O))))) -
neuro #7140 a joomla szerintem sokkal jobb és az elmúlt egy évben folyamatosan jöttek hozzá a patch-ek a mambo pedig szerintem lassan megy a levesbe
de azért majd megnézem hátha van hozzá fix -
#7139 off:
es nem javitjak ki?! (mambosok) mert azt tudom hogy a joomla a mambo egy forkolasa...de akkor ezek szerint az biztonsagosabb?!
(mondjak hogy jo meg a drupal)
on: -
neuro #7138 hát úgy néz ki, hogy a bop-ot egy időre le kell szedni, mert van benne egy biztonsági rés, ezért át kell térnünk a joomla-ra
a hétvégén szerintem megcsinálom és ha marad időm megírom az fmb-s cucc befejező részét is -
#7137 yaya errő beszélek:) neuro nem akarod megcsinálni a full mission builder 2. részét a bop honlapon? naon kéne... lehet hogy csak én vagyok láma, de nem találtam:( -
neuro #7136 Na pont most repültem egy coop-ot külső nézettel. Egyszerűen nevetséges, hogy nem lehet senkit meglepni, mert a fickó aki után repültem mindig tudta, hogy mikor kerülök lövési helyzetbe és azonnal vadul manőverezni kezdett (amíg bele nem fúródott a földbe - hiába no, külső nézetből nehéz gépet vezetni, pedig f*s über messzere volt ).
Egyszóval: elveszik minden taktikai előny ha van F6. -
#7135 jovicc muhaha
-
#7134 ja csak valahogy a killboardon mindig egy FW190-et vagy BF109-et repülő ürge van az élen:) de igen aki fordulózni akar és nem ölni az orosz taligat emel a levegőbe:D -
#7133 ToMy: külső nézettel sztem senki sem repül, csak dogfightban hatalmas segítség ha van, és tudod kezelni: az én joyomon az egyik billentyű ctrl+f6 ra van állítva, ezzel látod hol az ellen közeli harcban, és ez óriási segítség-megjegyzem nagyon sokan (sőt mindenki) használják, de sajna pont azt a játékélményt veszi el, amit csak külső nézet nélküli szerveren érzel: nem lősz mindenre ész nélkül, hanem előbb azonosítod a gépet amit látsz, lehet hogy barát, meg kell tanulni a gépek alakját, folyamatosan figyelni a légteret, stb..és ha rosszul mennek a dolgok még mindig meglóghatsz ha ügyes vagy:O) ezeket sajna külső nézettel nem lehet megcsinálni. Szóval ezért hanyagolom a külsős szervereket ..egy ideig jó, de aztán uncsi hogy mindenki überkedik a f@s ruszki gépekkel -
#7132 Almodj kiralylany! Lefordullak es szetcincallak ionjaidra -
#7131 Na akkor ez így pontos :)D -
neuro #7130 4.06 mandzsúria, 4.07 pedig 1946 addon lesz
utánna talán lesz még egy, de hogy abban mi van azt nem tudja senki -
#7129 Én nem vitázok senkivel:) De szerintem inkább 210 es messer vagy amiket te is írtál azok lennének inkább. Valami olyasmit hallottam hogy kitolódna Koreáig a dolog. -
#7128 Bocsi de kit érdekel?? A lényeg a játék. Hál a mission szerkesztőnek a history geekeknek nem kötelező betennie a lökősöket... -
neuro #7127 és kivel vitázol? :)
sok olyan gép van már eddig is benne, ami nem jutott túl a prototípuson vagy 1-2 bevetésen kívül nem repült többet
pedig milyen jó lenne repülhető Swordfish, Po-2 (U-2) és Typhoon... -
#7126 Hát emiatt vannak viták:) Mivel ez már akkor nem WWII rep szim lessz.
Mint tudjuk orosz barátaink első repképes lökös gépe egy 262 es volt batárnagy verescsillaggal.D -
#7125 úgy érted mikor fogom leszedni egy 262-essel vagy mikor fog darabokra robbanni a segged alatt?:D
:Flame ON: -
#7124 en ezt varom...ezzel mikorlehet majd tekerni?!
-
#7123 Ja azt veszünk és élünk boldogan tovább:)) -
neuro #7122 ja igen és az E3-on azt is említette, hogy 2 giga RAM nem fog ártani hozzá -
#7121 -
neuro #7120 Oleg azt írta még régebben, hogy egy olyan gépen, amin a perfect mód (+water2+effects2+új felhők) szépen fut a BoB is "jól" fog menni. Persze ez azóta már változhatott, de azért bízok benne, hogy az oroszok tudnak optimalizálni :)
Egyébként van már topikja ennek is. -
#7119 De valószinűbb ,hogy újj engine lessz hozzá így szerintem inkább memória függő lessz a game.A mai középkategóriás vidkarikon is tökéletesen futnak szép grafikával játékok,ha az jól van megírva. -
#7118 Fjancos VIP -
#7117 annyira sok idő nincs hisz ha nem csúsznak (és elvileg olegék megjelenéssel nem csak a patchekkel szoktak csúszni) akkor 2006 november az juni fele + juli+aug+szept+okt az csak 4,5 hónap:) szal nem kell sokat aludni elvileg:) -
#7116 nemtudom mirol beszelsz -
#7115 Szerintem van még rá egy kis időnk:)) Aztán gondolom ezt is lehet skálázni majd bizonyos mértékig.Annó emlékszem amikor az il 2 megjelent nem volt olyan gép amin tökéletesen futott volna:) Vagy csak én nem láttam olyat:D -
#7113 Csakhogy az angolul nem értők is értsék:D
Az UBI és a C1 maddox games bejelentette, hogy a Storm of WAR: BOB világpremierje 2006 novembere!!! -
#7112 Tudtuk hogy eromu kell majd a BoB-hoz..de ezeket a kepeket elnezve mar azt mondom hogy ket eromu kell hozza.... -
#7111 Hát ja fejlődnek a pc-k :) Meg a gamék is :)Biztos jó lessz. -
#7110 JA és néhány képecske nem tudom volt e már:)
Átmenet az eredetiképen lévőről a BOB-ban lévő kabinra:D
Az uj Emil kabin talán a csatorna felett?
Új spitfire Kabin
ÉS új felhők amikben aztán tényleg lehet bújócskázni (rmeéljük az AI sem fog átlátni rajtuk...