IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Leonom:) Aki egy csöppet gondolkodik (magamat nem tartom egy géniusznak de!!! azért idióta sem vagyok) tudja,hogy propaganda van minden mögött.
Ahogy a szocik is trükköztek,úgy emezek sem csinálnak mást.
Magyarország NEM teljesít jobban . Ezt leszögezhetjük.
Alapvetően annyi a különbség talán a két kormányzás között,hogy bár mindkét alkalommal szívtunk ,most (pontosan a propaganda miatt) jobb szívvel teszi ezt a nép. Örök igazság,ha valamit sokat ,és állandóan mondanak neked akkor a végén elhiszed ugye.
Pl az ,hogy nem tartozunk az IMF nek tök jól hangzik ,viszont tartozunk másnak,alapvetően az egyszeri parasztnak tök mindegy kinek is.Az csak az adott kormánynak nem mindegy ,hisz így nincs behatárolva a mozgástere.
Ez a Paks dolog meg most fel van fújva, ha mások lennének hatalmon akkor is lenne bővítés ,hisz tervbe volt véve ,csak akkor más csinálná,másnak tartoznánk. Részünkről hótmindegy asszem.
Mindamellett vannak ennek a kormánynak jó intézkedései is azt azért nem szabad eltagadni,igaz nem sok de van. Az biztos ,hogy bár komoly megszorításokkal (persze ez a kommunikáció miatt szóba se kerül) stabilabb az ország helyzete,és talán lesz valami alapja a majdani fejlődésnek.
Én egyet látok. A semmiből nem nagyon lehet valamit csinálni,lett légyen az vörös ,vagy narancs, a kérdés számomra inkább az,hogy hogy értük el a semmit! És ez nagyban a szocik hibája! Én ezért orrolok rájuk legfőképp. Mint mondtam szerintem nincs aljasabb társaság a saját népével szemben náluk. Ha most nyernének akkor megint csak elherdálnák amit emezek összekapartak ,oszt kezdődne minden elölről. Persze lenne egy jó négy évünk. Én már írtam,szerintem nyárra ki fog derülni,hogy mi is a valódi helyzet ,én pesszimista vagyok amúgy,persze remélem nem lesz igazam.
Majd meglássuk én aszondom.