IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mellette a négyzetbõl vedd ki a pipát ha van benne.
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Most is csak annyit mondok (és ez nem csak erre a konfliktusra igaz), hogy nem normális dolog civileket, fõleg nem normális dolog gyerekeket basztatni egy kibaszott háborúban! Ez vonatkozik ámedikára, a tálibokra meg mindenki másra.
Gyújtóbomba - gyerekekre
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Laggol mintha kötelezõ lenne:)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saitek X52 joy-om van, a problémám az, hogy vagy én állítottam el valamit a gép de a lényeg, hogy a gázkaron van egy info gomb, i betû a jele! Na, nekem erre volt berakva a 20mm gépágyú, de tegnap óta a gomb nem mûködik de cak a CLODban, ha megnézem a a számitógépen az eszközök, nyomtatóknál ott a beállításokban ott látja a gombot ha be nyomom tehát nem romlott el, viszont a játékban nem látja, ha a CLODban nyomom meg azt a gombot akkor a gázkaron lévõ kijelzõben kiírja hogy milyen gombot nyomogatok vagy milyen gombot használok. A kérdésem, hogy tudom ezt a info gombot vissza állítani? Gondolom valamit elállítottam4 Remélem érthetõ voltam.
www.smart-bus.hu
**-**
Solt! Milyen USB-be van dugiszálva?? Nem USB3 véletlenül?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az ,hogy a motor vezérlést ,az üzemanyag ,levegõ keveréket,hûtést stb állítgatni kell ,egyrészt jó mert realisztikus,másrészt ha ügyes vagy akkor ki lehet sajtolni mindent a gépbõl. Szerintem ez is fontos. Minden amit leírtál már ott volt a régi Il2 ben ezeken kívûl.Szerintem.
Valami olyasmit mondtak,hogy a Jak1 et s a F4 et balanszba hozzák .
De lehet rosszul értettem .
Azt látom a BoS-ban az elsõ kettõt egyensúlyba próbálják hozni, hisz repülõgépet vezetni is tudni kell, nem csak teátrálisan repkedni. Dolgozzon a pilóta, izzadjon a joy-al is, ne csak a motorikus gombokat tekergesse, küzdjön a gravitációval. (kicsit eltúloztam, hogy kihangsúlyozzam mire gondolok)
Neked, aki bele nõtt a TF peccsbe nehéz a más stílust elfogadni, mikor egy fantasztikusan jó ATAG-os verzió jön. Én mint friss hús viszont nyitottan várom mi sül ki a gémbõl jövõ tavasszal, mert egy bug hegyet én sem veszek meg, csak ha perfekt lesz a játék.
Na de majd meglássuk ahogy a vak is mondta.
Ez SEM gyõzött meg ,hogy pénzt kéne adnom érte:)
A 109 szépen átbukott, a perdület vitte tovább a farát, majd enyhén beingott, ahogy lassan megcsapta a sebesség és újra szárnyalt, egyenesbe jött. Mozgásban rohadt jól nézett ki. :)
Nem estem hanyatt a látványvilágtól a kabinban sem.
Mondjuk a fények szépek,jó a gépen a tükrözõdés,de pl ahogy kinyitja a deklit ,nincs ott a jó kis drótkötél. Mé nincs ott? kérdezem én.
A fizikáról nem tudok mit mondani,majd kiderül.

NV-t akartam, de mondták, hogy az szat, az ATi meg milyen jó. Menni ment, mint a baromállat, az igaz!
A mai napon végre Én is egy Nv580-as tulajdonos lettem nem kis örömöre,írnátok pár opcíót a Clodra mert Ati után fingom sincs milyen beállítások kellenek neki a drájverbõl.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Most volt egy 7970 is ( mert kíváncsi voltam) de õ is gyorsan távozott.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
MAKS-2013 live
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Megjöhetne már az a qrva TIR5... játékban majd kitörik a nyakam, mire eszembe jut, hogy azért nem mozdul a nézet, mert nincs TIr :D :D
Tegnap óta ez van :(
Talán holnap vagy hétfõn itt lesz....