91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem meg mondtam!:)

Tisztára mint a magyar narancs esete:) Én ezen bexarok de komolyan.
    Most majd megmutatjuk a világnak és hazánk felemelkedik.
    Erre már én is azt mondom,hogy siralmas.
  • Her Laca
    ez se semmi
  • Her Laca
    Na ez patthelyzet lesz. Elméletileg az oroszok és az usa is garantálta a függetlenségüket, ugye amikor lemondtak az atomfegyvereikről.
    Na viszont ott az a kikötő,az megg köll az oroszoknak. Ha másra nem is gondolok,csak arra,hogy ezek
    "államcsínynek tekintik az ellenzéki hatalomátvételt
    - nem utalják át Kijevnek a beszedett adókat
    - nem fogadják el az ukrán parlament döntéseit
    - nem szolgáltatják ki Kijevnek a lázadók elleni harcokban részt vett rendfenntartókat
    - fegyveres önvédelmi egységeket hoznak létre, a helyi rendfenntartó erőket saját irányításuk alá vonják
    - felkérik Vlagyimir Putyint, hogy vezényeljen orosz csapatokat a térségbe"
    ilyeneket mondanak, erre az ukránok csapatokat küldenének,no de ott vannak az oroszok ,mert ott vannak és mit tudják ők nem e őket akarják bántani ergo nem hagyják .
    Szerintem sanszos,hogy az oroszok lakta vidék csatlakozni akar . Ha meg ők akarják,hát Putyin nem mondhat nemet. Nem ő akarta,de jó szívű ugye.
    Tényleg most kéne szólni,hogy jó lenne kárpátalja,állítólag még Antaléknak annó fel is ajánlották,de nem tudom mi igaz ebből.
  • Her Laca
    Meglehet:) Mindenesetre felmászni is érdekes volt mert ,nem volt, azaz csak egy két kengyel útközben ami megvédett attól,hogy lezuhanj ha nem kapaszkodsz:) Persze kapaszkodott a paraszt ,de megesett( nem velem) hogy vicces kedvében volt valaki odaát,és kicsit megbirizgálta a tornyot,na a srác ledobta a fegyvert onnan és valami eszement tempóban mászott lefelé. Ott gondolkodtunk,hogy jó lenne valami cső is mint a tűzoltóknak,mert azért ha le kell jönni ,akkor jobb előbb mint utóbb:) Természetesen magadtól!
  • Romeo One
    Mert szerintem azt még akkor építették, amikor még olyanok is dolgoztak, akik értettek hozzá. Anyag meg volt. Erre mindenképpen.
  • Her Laca
    Csak azon csodálkozom,hogy még áll az az építmény.Amikor mi mászkáltunk fel rá már akkor is istenkísértés volt.És az nem mostanában történt.
  • Romeo One
    Úgy tűnik, ott halmozottan érvényes volt a régi mondás:
    Ha az ellenség lőtávolban van, akkor Te is!
  • Romeo One
    http://hunhir.info/?pid=hirek&id=72977

Csak kicsi adalék a pár nappal ezelőtti csevejünkhöz.
  • Her Laca
    Ilyen a magasból

Erre mondták régen,hogy kerekerdő közepén:)
  • Her Laca
    No testvéreim. Ráakadtam arra a helyre ahol qrva sok napot eltöltöttem annó (hogy rohadna meg aki kitalálta) állítólag máig elzárt terület. Mondjuk a határ kb ha volt 4-500 méterre. Természetkedvelőknek ajánlom,mert élő ember nem nagyon mozgolódott arra felé:) Jó néha akadtak,csak .....
    Madárcsicsergés is volt dögivel-

Ilyen környezetben múlattam az időt:)

Ezt útálta mindenki,mondjuk jó magas volt és bőven átláttunk a jugókhoz,persze ők is .Nem szerettünk ott tartózkodni.

• Romeo One
  • Her Laca
    köszke
  • LeonSilver
    "Mintegy fél évtizedes kutatómunka eredményeként született meg a szombathelyi katonai repülőtér történetét összefoglaló monográfia, amelyben a fiatal szerző az egyik legjelentősebb magyarországi pilótakiképző központ történetének a feldolgozására vállalkozik. Az eddig szinte ismeretlen hazai és külföldi levéltári forrásokra támaszkodó könyv számos új adalékkal gazdagítja a magyar katonai repülés történetét. A mű az 1915-től 1945-ig tartó eseményeken tűi kitér még a "Boszorkány" bombázószázad harctéri tevékenységére és a repülőtér parancsnokainak élettörténetére is. A sok új, vagy kevéssé ismert fényképet és ábrát tartalmazó könyvet a szombathelyen hősi halált halt pilótákról szóló részletes táblázat gazdagítja. A munka így tehát nem csak a város helytörténete, hanem a magyar katonai repülés egésze iránt fogékony olvasóközönség érdeklődésére is számot tarthat."
  • LeonSilver
    Csak Nektek, csak most! Sok-sok szeretettel :)

Révész Tamás: Repülőtér az Alpokalján
  • Her Laca
    Olvasgatok ,osztán látom,hogy az Oroszok kisit mogorvák a Krim miatt.
    Már állítólag orosz személyiket is osztanak,meg küldtek oda egy kevés élő ,és technikai erőt is. Hijnye.
  • Her Laca
    Nekem nemrég volt egy vitám egy "nagy" vállalkozóval.
    Nehezményezte,hogy délben szigorúan elmegyek ebédelni,majd pipára gyújtok,utána pedig az volt a gondja,hogy 3 kor pakoltam és mentem haza.
    Mondtam neki ,hogy egyrészt ehhez neki semmi köze,a meló időre legyen kész amiben megállapodtunk,másrészt ha kíváncsi kifejtem aprólékosan,hogy mit miért teszek ,de csak szigorúan emberbaráti szeretetből. Ja azt is nehezményezte,hogy hétvégén mi az ,hogy nem dolgozom!
    Az jó volt,mert jött hátulról a dumával,hogy kéne hétvégén dolgozni. Mondom neki ,semmi baj mi tartja vissza ,hogy bejöjjön és valamit tevékenykedjen. Erre ő. Hát nem magára gondolt ,hanem rám ,mert ő megy sógorokhoz a hétvégén síelni. Mondom neki ,komám ezt buktad mert
    1. Nem dolgozom a hétvégén
    2. Nincs az az isten ,hogy én a hétvégén dolgozzam
    3.Nekem is van programom
    4.Menj az anyádba
    Nem lettünk barátok
  • PhantomAss
    nem, nem igazságos, de ez a kapitalizmus
    (én sem szeretem. De tudomásul kell venni hogy elmúlt az az idő amikor kitanultál egy szakmát és nyugdíjig lébecoltál egy gyárban. Ez egy teljesen más rendszer, ha nem haladsz a korral akkor menthetelenül lemaradsz. Életfogytig tanulás és a többi bullshit...)

@Bucsher:
    igen bulváros, de nem tudok mást mondani. Kiment a szünteben, leült, és infarktust kapott. Az ismerősöm elmondása szerint volt aki elájult munka közben és bedőlt a szerelősorra a gépek közé. Fél éve 10 óráznak, most már hétvégén is, és nem tudják kipihenni magukat.
  • Zpogi
    A Pumaszálláson leltem:

WWII Air Combat Color Footage
  • sakkay
  • i robot
    Amúgy a Graf az járt Kis hazánk légterében. http://www.urbanlegends.hu/2011/12/zeppelin_budapest/
  • Willenbrock
    Ja tényleg,oda is van írva...
  • i robot
    The airship, Los Angeles
  • Willenbrock
    Jó képek,mekkora autóforgalom volt ott már 1926-ban is.A léghajó vajon melyik lehet? A Graf Zeppelinre hasonlít,de az 1928-ban épült.
  • Her Laca
    Szar szag az van a levegőben sajna,főleg akkor érzem amikor a parlament közelébe árok.
  • Romeo One
    Márpedig van olyan ember, aki balra szavaz. Sőt, ha a világ legerkölcsösebb embereiből csinálnál egy pártot, és a világ legjobb programját hoznád, annak is lenne ellenzéke.
    Ecce homo.
    Meg hát 44+25 év sulykolása nem múlik el nyomtalan.
  • Willenbrock
    Ha még ennél is lejjebb süllyed az ország,még itt is lehet majd polgárháború hamarosan.Vagy éhséglázadás,forradalom,nem is tudom minek mondjam.De egyre inkább úgy érzem,hogy valami van a levegőben.
  • Indi69
    ja ezt a szarházit is provokálták. mert ők meg tehetik MEGTEHETIK
  • Her Laca
    Tudod most izé van az a kampány !:)Győzködjük itt egymást,bár szerintem inkább csak a nézeteinket ismertetjük.
    Különben meg szarok én az egészre az a biztos. Én nagyjából azt várom azaz nem várom ,hogy egyre szarabb lesz a helyzetünk ,szerintem nyár végére úgy kb tisztán látszik majd hova jut ,merre tart az ország szekere, és ha beigazolódni látszik a félelmem én lelépek .
  • Willenbrock
    Sajnos sok az ilyen köztük,de néha érthető lehet,ha sietnie kell a munkája miatt,vagy direkt provoklálják.A Wittner valamit válaszolt,mások sokszor ennyit sem tesznek.Köteles válaszolni,de nem mindenhol,nem mindenkinek.
  • Indi69
    mindig is ilyen volt a fidesz megnyilvánulása. lásd a Debreceni fő patkányt. Ő arra válaszol amire akar, független a kérdéstől. rohadjon meg
  • sakkay
    Így van mennyivel egyszerűbb-DK-kitiltani a hír tv-ét a nyilatkozunk neki kategóriából..és mindezt a demokratikus név alatt..beszarás.
  • sakkay
    Na Laca erre te is tudod a választ..kibasznának minket meg nagyjából annyi is lenne. Olvasom már két napja hozzászólás nélkül a fórumot. Meglep, hogy túl Orbánék minden faszságán, van még olyan magyar ember ebben az országban, aki a baloldalra szavaz. Mivel kívánatos eme fórum baráti hangulata, ezt nem is minősíteném.A Vona amúgy nem lenne rossz politikus. De most pont elég nagy szarban vannak éppen a saját szélsőségeseik miatt. A helyzet az, hogy per pillanat(szerintem)sajnos egyenlőre a szavazás tekintetében nincsen alternatíva. Vonáéknak még le kell vakarni magukról a szart-lehet soha nem fog sikerülni-az összefogásról meg inkább had ne mondjak semmit..nem akarok vérig sérteni senkit!
  • Willenbrock
    Törvényben kéne szakmánként minimális és maximális béreket megszabni,amit az inflációhoz igazíthatnának,vagy valami hasonlót.A munkaadót pedig szigorúbban ellenőrizni,hogy ne tudják kijátszani.
  • Her Laca
    Nem ez a lényeg!!! Faxt se érdekel a népszavazás! A lényeg,hogy ha van egy képviselő aki az én a te alkalmazottad és egy újságíró odamegy hozzá feltesz egy egyszerű kérdést akkor kutya kötelessége normálisan válaszolni. Mert EZ is a dolga! Mert ,hogy én ,te értesüljünk mit miért tesz! Nem szarba venni az embereket ,legalább a látszatot megtartanák.
  • Willenbrock
    Én egy itthoni telefongyárban dolgoztam,ott is heti szinten vittek el mentők embereket a műszakból,voltak akik nem jöttek ki élve a gyárból.Természetesen nem menedzserek,vagy irodisták voltak.Nem olyan ritka dolog sajnos.
  • Her Laca
    Nem ,ez nincs jól,de senki sem kényszerít senkit,hogy annyi pénzért dolgozzon. Van választása! És ez a lényeg. Ha belemegy (tudom,tudom,a szükség nagy úr és nem minden a büszkeség ) szóval,ha elvállal egy melót x ért akkor ennyi.
    Felteszek egy kérdést. Te mondjuk fel akarod építeni a házad,és keresel rá embereket. Ha van egy cég aki neked fele annyiért megcsinálja mint a többi és még jól is (ez azért fontos) te akarsz többet fizetni? Ugye ,hogy nem.
    Ha senki sem menne elvégezni azt a melót annyiért akkor kénytelenek lennének többet ajánlani. Ha hozzám 7 ezerért elszegődik valaki egy napra én se adok neki merő szívjóságból 10 et. Nincs érdekvédelem ebben az országban ,és ez egy nagy bűne minden eddigi kormánynak ,mert ellehetetlenítették.
  • Willenbrock
    De ilyen nagy stratégiai beruházásokról eddig sem volt népszavazás.Sem a metróról,sem autópályákról,sem a Bősi erőműről.Valójában a szomszéd Mari néni mit tudhat az ország energiaigényéről,meg a megoldás technikai lehetőségeiről? Biztos vagyok benne,hogy egy baloldali kormány sem tartott volna erről népszavazást.
  • bucsher
    "ketten meghaltak a hajtás miatt" ez bulváros lett, ilyen nincs, vagy ha van, az bűnügy.
  • Willenbrock
    Ha abból indulunk ki,hogy a munkaadó megteheti,hogy 70 nettót ad,a munkavállaló meg maga felel a helyzetéért,mivel nem képezte magát tovább,és elvállalta a szar melót.Akkor tulajdonképpen jól van ez így nem? Ők a kapitalizmus járulékos veszteségei,ahogy látom ez sokak számára egy igazságos rendszer.Nem tanultak,nem tudtak semmivel kitűnni,hát vessenek magukra.
  • LeonSilver
    Órákig tunám nézni az ilyen képeket!!!