IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Köszönöm, közben javítottam pár félreértett dolgot. Tom mindent tud a messzerekrõl. :)

www.pcpilot.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igényes lett. <#eljen> Szép munka!

köszönöm!

Saitek control panelen valamelyik lapon van olyan,hogy enable clutch mod.
Mellette a négyzetbõl vedd ki a pipát ha van benne.

A Béna.

LeonSilver
Naaaa. Lehet nem is lesz annyira szar??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azért ez így nem hangzik rosszul! :)) Attól a hangtól meg felállt a szõr a karomon! :)) Köszi a fordítást! ;)

www.smart-bus.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nemsokára kész vagyok az írással.

www.pcpilot.hu

Azt figyeltétek, hogy a propeller állásszög jelzõ óra az nem mûködik?

Zpogi
Még én sem néztem meg.

Sanyo
Most nézem, nemsokára összegzés. :)

www.pcpilot.hu

És mit írnak? Mi a lényeg?

Zpogi
Itt van angol felirattal lag-mentesen.

BoS Developer Diary, part 30

Nagyon off, de nagyon jó. Ezek a beteg japánok...<#taps><#nevetes1>

http://www.youtube.com/v/QCgDzUtLkCA&version=3

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Pont ott voltak a BBC kamerái. Micsoda véletlen.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Direkt nem szóltam hozzá az "odacsapjon ámedika vagy ne" vitához.
Most is csak annyit mondok (és ez nem csak erre a konfliktusra igaz), hogy nem normális dolog civileket, fõleg nem normális dolog gyerekeket basztatni egy kibaszott háborúban! Ez vonatkozik ámedikára, a tálibokra meg mindenki másra.

Gyújtóbomba - gyerekekre

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
A tegnapi bemutató
Laggol mintha kötelezõ lenne:)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#eljen>

Üdv!
Saitek X52 joy-om van, a problémám az, hogy vagy én állítottam el valamit a gép de a lényeg, hogy a gázkaron van egy info gomb, i betû a jele! Na, nekem erre volt berakva a 20mm gépágyú, de tegnap óta a gomb nem mûködik de cak a CLODban, ha megnézem a a számitógépen az eszközök, nyomtatóknál ott a beállításokban ott látja a gombot ha be nyomom tehát nem romlott el, viszont a játékban nem látja, ha a CLODban nyomom meg azt a gombot akkor a gázkaron lévõ kijelzõben kiírja hogy milyen gombot nyomogatok vagy milyen gombot használok. A kérdésem, hogy tudom ezt a info gombot vissza állítani? Gondolom valamit elállítottam4 Remélem érthetõ voltam.

De USB 3.0... Viszont próbáltam 2.0-ba is, és ott sem volt jó. A 780-hoz még szarok driverek, tuti az a nyûg.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nálam sincs :) Pöpec, mint régen!

**-**

Solt! Milyen USB-be van dugiszálva?? Nem USB3 véletlenül?

Zpogi
LeonSilver
Fõleg ha azt nézzük, hogy a TIR5 gémer szet szállítással ~210€... Éppen most hozta meg a postás bácsi :) <#taps><#taps>

Állítólag ilyen 200 ajró környéke lesz... Ha szemem nem égeti ki, és tényleg olyan besza-behu ahogy mondják, én a dupláját is kiperkálom érte! :D

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Biztos fasza lesz ha elkészül, és biztos az ára is fasza lesz :D

Volt már itt szó róla korábban, csak eddig magyar élménybeszámoló nem volt... :)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Épp valamelyik nap néztem én is ezt a cuccot. ITT

Na erre a 109 F4 kontra Jak-1 dologra kíváncsi vagyok. Ne legyen igazam ... ( ... persze igazam lesz) mert ez nagy öngól lenne azért. <#rinya>

Her Laca
Ezzel vitába szállnék. Ha az eredeti elképzelést vesszük alapul,nevezetesen,hogy nem akarják túlkomplikálni a gépek kezelését akkor az általad felvázoltak már csorbulnak.
Az ,hogy a motor vezérlést ,az üzemanyag ,levegõ keveréket,hûtést stb állítgatni kell ,egyrészt jó mert realisztikus,másrészt ha ügyes vagy akkor ki lehet sajtolni mindent a gépbõl. Szerintem ez is fontos. Minden amit leírtál már ott volt a régi Il2 ben ezeken kívûl.Szerintem.

Sanyo
Én megvárom az angol fordítást, direkt nem is néztem oroszul. :)

www.pcpilot.hu

Her Laca
És ahogy kivettem a szavaikból,TVR nek lesz igaza.
Valami olyasmit mondtak,hogy a Jak1 et s a F4 et balanszba hozzák .
De lehet rosszul értettem .

Önmagában kevés, ezzel egyet értek. Én úgy nézek erre, hogy egy olyan érában játszódik az IL2 sorozat, ahol az avionika, aerodinamika és a pilóta harmóniájára szükség volt a gyõzelemhez. A három alkotott egy komplett egységet.

Azt látom a BoS-ban az elsõ kettõt egyensúlyba próbálják hozni, hisz repülõgépet vezetni is tudni kell, nem csak teátrálisan repkedni. Dolgozzon a pilóta, izzadjon a joy-al is, ne csak a motorikus gombokat tekergesse, küzdjön a gravitációval. (kicsit eltúloztam, hogy kihangsúlyozzam mire gondolok)

Neked, aki bele nõtt a TF peccsbe nehéz a más stílust elfogadni, mikor egy fantasztikusan jó ATAG-os verzió jön. Én mint friss hús viszont nyitottan várom mi sül ki a gémbõl jövõ tavasszal, mert egy bug hegyet én sem veszek meg, csak ha perfekt lesz a játék.
Her Laca
De elõtte is rázkódott mint amikor kint a futó de nem volt kint.Nem is értettem.Én nem találtam semmi szemkápráztatót benne ,meg semmi különlegeset. A Clodban szerintem az instabilitás jobb.
Na de majd meglássuk ahogy a vak is mondta.
Ez SEM gyõzött meg ,hogy pénzt kéne adnom érte:)

Igen, szép lassan elvesztette a sebességet, átkapcsolt külsõ nézetbe közben valamit vartyogott oroszul.

A 109 szépen átbukott, a perdület vitte tovább a farát, majd enyhén beingott, ahogy lassan megcsapta a sebesség és újra szárnyalt, egyenesbe jött. Mozgásban rohadt jól nézett ki. :)
Her Laca
A talaj a táj ( tudom havas meg minden) ,de tiszta IL2 lapos (domb csak volt arrafele is) mint a szomszédasszony mellkasa.
Nem estem hanyatt a látványvilágtól a kabinban sem.
Mondjuk a fények szépek,jó a gépen a tükrözõdés,de pl ahogy kinyitja a deklit ,nincs ott a jó kis drótkötél. Mé nincs ott? kérdezem én.
A fizikáról nem tudok mit mondani,majd kiderül.

Her Laca
Egyet nézünk?:)

Lassan vége, libabõrös lett a kezem, annyira szép a fizikája mikor külsõ nézetben átesett a 109-el. :)
Her Laca

Her Laca
Ha valakit érdekel ezt kaptam ,de asszem már elmúlt .

LeonSilver
Én is rábeszélés áldozata lettem :D
NV-t akartam, de mondták, hogy az szat, az ATi meg milyen jó. Menni ment, mint a baromállat, az igaz!

Reptársak!

A mai napon végre Én is egy Nv580-as tulajdonos lettem nem kis örömöre,írnátok pár opcíót a Clodra mert Ati után fingom sincs milyen beállítások kellenek neki a drájverbõl.

Köszönöm elõre is a segítséget.
Her Laca
Igen. Rábeszéltek ,hogy az jó de hamar rádöbbentem a valóságra. Asszem nem volt egy hónapig meg.
Most volt egy 7970 is ( mert kíváncsi voltam) de õ is gyorsan távozott.

mijki
*valakit

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Hátha érdekel valamit:
MAKS-2013 live

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Váá, már Magyarországon van :D

LeonSilver
LacAI ugye jól emlékszem, hogy az elején (a CloD elején) még Neked is ati-d volt?!

LeonSilver
Oki!

Megjöhetne már az a qrva TIR5... játékban majd kitörik a nyakam, mire eszembe jut, hogy azért nem mozdul a nézet, mert nincs TIr :D :D

Tegnap óta ez van :(
Talán holnap vagy hétfõn itt lesz....

mijki
Tiger csinál egy elég jó hangmódot, még nincs kész, azt hiszem.